Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Szép, mint minden Defender, de belülrõl azért én elfogadnék egy kicsit "komolyabbat"

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hát még nincs vége. Még csak Bagdad van meg.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ebbe már csak néger sofõr kell!! 😊)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

[Walaki]D`Lair
hááááát.....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Zastava sem volt olyan rossz.
[Walaki]D`Lair
nem véletlen...170-250 ezer forint ma is egy!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
najó...a skodák a farnehézségüktõl eltekintve nem rosszak

[Walaki]D`Lair
Kizárt...

Oltcitnak a kor legmodernebb mûszaki felszereltsége volt...

Dinamikus Fékerõ szabályzó...
4db Tárcsafék
Boxer Motor
Torziós lapokkal ellátott felfüggesztés

szal tényleg jó kisautó

I.C.ram
Kiráz a hideg a keleti blokkos autóktól! Talán a Csehek meg a Yugok voltak az egyetlenek, akik normális autót gyártottak.
[Walaki]D`Lair
bocccs...57LE

[Walaki]D`Lair
54LE
150km/h
4 hengeres boxer motor
léghûtés...

Nézzétek meg...a román autógyártás remeke!

I.C.ram
Francia oldalról szedtem a képeket. Némi infó, amit tudtam lefordítottam:

-Egyedi Metálfekete fényezés (Java). Összesen 10 db van belõle Franciaországban (máshol nem is lehet kapni ergo a világon)

-Stationwagon 90-re épül, tuningolt teljesítmény, 6 személyes.

-Megerõsített bukócsõvek.

-Aluminium lemez védi az alját az autónak.

-235/85x16 kerekek az egyedi 5 hengeres motor turbozására.

-Nem csak a külseje egyedi, de a belseje is. Exlúzív fekete bõrárpít.

-Aluminium krómozott seb.váltó. Fekete mûszerfal.

-Ezt az utsót nem igazán értem, de valami olyasmit mond, hogy sokkal kellemesebb vezetni.
FREAK
ez eléggé.... fekete

Riszpekk

I.C.ram
Defender Black (Limited Edition) picit több kép.

Ami volt már kép azért sorry, de lusta voltam válogatni. 😊
[Walaki]D`Lair

I.C.ram
Hát lassan vége a háborúnak, szóval nem aktuális. 😊
I.C.ram
Sajna nem tökéletes még, mert paintbrushban kicsinítettem, és abban nem képet pixelre kicsinyíteni, ezért csak nyomorítani tudtam, de majd ha leszek valami progit, azzal megcsinálom. Az a tervem, hogy arányosan lekicsinyítem, maj a maradék baloldali helyre berakok egy zöld Land Rover logót. 😊
Taranov
A Limited Defender gyönyörû. A logódról még nem gondolkoztam 😊

FREAK
hihi IC, jó ez a dinamikus, világpolitika-függõ logo 😄DDD

az új jobban tetszik 😄

Riszpekk

I.C.ram
Defender Limited Edition

Milyen az új logóm? 😄
Tikal
De persze te igen
Köszönjük informativ hozzászolásodat

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Crown
Nem értetek ti a kocsikhoz szart sem!
FREAK
"természetesen, ha visszarúgna az elsõ felfüggesztés, akkor gáz lenne, de ez nem jellemzõ az amcsikra sem"

Én ezt is hozzátettem. Azért az amerikaiak sem hülyék, hogy pattogó autókat csináljanak... Egy dolog a felfüggesztés benyomódása, és más dolog a kilökõdés, ezekkel játszva kaphatsz egy kényelmesen laza, de nem pattogó felfüggesztést (ha már/még nincs elektronikus aktív felfüggesztésed)

Riszpekk

I.C.ram
Az tény, hogy nem fog csúszni, de a féktáv hosszabb lesz.
Galy
ez gyönyörû.
I.C.ram
Lengõautót nehezebb megállítani, mitn egy stabilan fekvõt. Na mindegy nem fontos ez....
FREAK
ha hintázik, akkor a rugók nyelik el az energia nagy részét, errõl beszélek

ha meg merev, akkor a gumira nehezedik az egész (ez félreérthetõ, de természetesen autókról beszélek 😊, és igen komoly ABS kell hogy csússz meg, és ne legyen ezáltal 2x akkora a féktáv

Riszpekk

I.C.ram
De nagyon hintázik az autó! megálásnál. Így a lendülete is elõre próbál húzni, ezáltal nehezebb megállítani, én nem a kényelemrõl beszélek, hanem a feékezésrõl.
I.C.ram
LOL! Nem is egyben!! Ismerõsöm Amcsi autókkal foglalkozik...
FREAK
ez is tévedés, ugyanis a puha felfüggesztés helybõl elnyeli a mozgási energia egy részét, míg a kemény sokkal könnyebben megcsúszik, mivel az összes erõ a gumi és az út érintkezõ felületére összpontosul

természetesen, ha visszarúgna az elsõ felfüggesztés, akkor gáz lenne, de ez nem jellemzõ az amcsikra sem

nem pattognak, hanem könnyedén dõlnek, a visszaút viszont igen kíméletes

próbáld ki LFS-ben, ott nagyon faszán be lehet állítani tetszõleges felfüggesztéseket!

Riszpekk

Tikal
1973 Pontiac Firebird

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
2002 Lamborghini Murciélago
6.2 L V12
426 kW @ 7500 rpm
650 Nm
0-60 mph: 3.8 sec (0-100 km/h)

Tikal
V8 DOHC
320 bhp @ 6500 rpm
290 lb-ft @ 5000 rpm
0-60 mph: 4.4 sec

Taranov
Kewl

Taranov
Én sem értem, csak elcsúfítja 😊

1.36 LE = 1 KW
Galy
Ültél már valaha amerikai autóban????
CSOCSO
amugy látom ott a kis golf4 es szélvédõjén van egy DTM felirat..hát ha én ennyire DTM ezni akarnék átcseréltetném a ablaktörlõt 2rõl 1-re és beállítatnám hogy középen álljon meg...mint a DTM ben...( bratyómnak is ilyen az ablaktörlõje /németben csinálkodták az autoját/...tök kircsi)
CSOCSO
ez egy uj fajta dizájn😊) nem láttad az LFS kocsimat? ott pl sárga az egész de a motorháztetõ ( és a tetõ is) piros...
de most azon gondolkozom hogy piros legyen-e és felûl fekete...
[Walaki]D`Lair
Mi a rákért fekete a motorháztetõ?

CSOCSO

CSOCSO
kulturálodjunk:

Taranov
akkor olyat érdemes venni 😊
Bár azért ez túlzás, mégiscsak öreg egy veterán autó.
A Land Rover honlapján tök jó a legelsõ kép, ahol a sivatagban 4 vagy öt (?) terepjáró megy kivilágítva. Nagyon feelinges.

CSOCSO
az egy dolog hogy valakinek a régi design tetszik...de az tény hogy az amcsiak is csinálnak "japános autot is..."ez max az musclecar fanoknak nem jön be..mindenki más viszont legalább már rá tud nézni egy ilyen autora...
I.C.ram
Jaja! 30 év a veterán korlát. Annyiból jó, hogy nem kell adózni utána.
Taranov
hát figyelj...
...kinek ez tetszik, kinek az...

CSOCSO
nem japánosodik hanem fejlõdnek...( nem technikailag..hanem dizájnilag...
japcsik tök kircsi kis futurisztikus autokat csinálnak.. most láttam egy képet a köcsög KIA olyan conceptet csinált hogy leszopnám magam ha olyanom lehetne...
Taranov
Most egy akció keretében 6 990 000-ért adják a Freelandert. Nem rossz az sem, de ez jobban megy a terepen, kétség nem férhet hozzá.

Taranov
Használtan jobban megéri, feltéve, hogy nem egy 1970-eset veszel. 30 évtõl veterán egy verda, ugye?

I.C.ram
Egyelõre még nincs rá pénzem, de majd elõbb-utóbb lesz egy ilyenem. Lehet, hogy használtan, de lesz! 😊