Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
naaaaaaah-- ez mikori??
elég aranyosan néz ki...sõõõt
Klon
jobb lett volna ha csendben maradsz

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Degec
honda suxx!

...egy amerikai álom...

Klon

honda crx

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

CSOCSO
és ki a szart érdekel hogy akkor mit gyártottak.. kolombusz elött sehol nem volt amerika most mégis ök vannak a toppon.. szal kurvára leszarom anno milyen fosadék autokat csináltak az amcsik...egy dolgot mondj nekem amiben jobbak az amcsi autok a japcsiknál!! a v 8 as hangjuk talán...azért már leírták páran hogy mekkora segg vagy a japcsi autokat ilettõen..
I.C.ram
Na zet láttam!

I.C.ram
Húúúbazz ma elsárgultam az irigységtõl! A Budagyöngyénél ma hazafeléjövet este láttam egy régi kb 64-65-ös Chevrolet Chevellet feketét. Húbazz csöpögött a nyálam! Nem elég, hogy a kedvenc autóm, de még meg is tapinthattam! Húbazz egy orgia volt az egész! 😄
I.C.ram
Nem vagyok az ön drágája...

Bazzeg már megint hülyeséget beszélsz, de még mekkorát! 😄 Régen egy tank motor nem volt több 300 lóerõnél! és mégis akkora volt, mint most egy légcsavar. Szerinted mi a faszért fejlõdik a technika??? A japán akkor még autót gyártani sem tudtak, nem hogy jobbat gyártani.
CSOCSO
dárgám..és hva szarjak???kit érdekel hogy akkor nem volt ilyen??szerinted azé szr mert akkor nem volt olyan japcsi auto?lol.. ne menjnk bele..8000 es motor 150 hp😊))))))))))9
I.C.ram
Na megnézem, hogy a te szar japán autóid, hol voltak ebben a korban... segítek sehol!
I.C.ram
http://www.1maddmax.com/home.html
CSOCSO
igen... az amcsi autok nem szarok😊 8000es motor 200 loerõ😊))
Degec
honnan lehet rendelni?

...egy amerikai álom...

I.C.ram
Na mivan senkit sem érdekelnek? Itt mindenki szar japánautó-buzi? 😄
I.C.ram
DeLorean DMC-t sajna nem találtam ilyenben. 😞
I.C.ram
Ezeket valószínû megrendelem:

'67-es Chevelle SuperSport

'70-es Chevelle SuperSport

'67 Camaro

Itt van neked 2. gen Camaro is 😄

62-es Corvette

70-es Mustang 302 Boss

70-es Mustang Mach 1

71-es Hemi Cuda

66-os GTO

63-as Ford Galaxie egyik kedvenc hintázó autóm 😊

Ford Torino

Kb. ennyi 😄
I.C.ram
Lehet ilyen posztereket rendelni 15 dolcsiért kb 43 cm * 28 centisek. Feketefehérek, és szerintem kibaszott igényesen vannak megcsinálva. 😊 Lehet hogy rendelek egyet-kettõt tesómon keresztül. :d
I.C.ram

😊
I.C.ram
Tud valaki valamit valami régiautós fesztiválról az Örs vezér térnél, mert láttam egymás után haladni vagy 5-6 40-50-es évekbõl származó autót, sõt volt egy mégrégebbi kb 30-as is.
I.C.ram
Én at nem értettem, hogy az SS és az RS hogy jött egybe? Hisz az alap után az SS aztán az RS és végül a ZR-1 jön, tehát két külön kategória. (vagy pont fordítva)
GregSB
Az a legdurvább, hogy ebben a mûsorban milyen fényesen beszélnek a Camaro jövõjérõl 😊 Tuti a 90es évek közepén készülhetett (mármint a film), mert tavaly a GM beszüntette a Pontiac Firebird/Chevy Camaro gyártását(ezek hasonló alapokra épültek, asszem az alvázuk azonos volt)... 😊 vagy inkább 😞( Mindkettõ nagy legenda volt SZVSZ.

CSOCSO
😊))))))) hiába supra buzulás nekem nem lesz suprás logom..
GregSB
Na! Nekem is autós logóm lett

GregSB
Ja, a Yanko SS/RS Camarok tényleg nagyon durvák voltak. Nekem egyébként a mûsor végefelé bemutatott metálkék '69es tetszett a legjobban.

CSOCSO
csakhogy én már az elejétõl fova a vision slr rõl és az slr mclarenrõl beszéltem... még a képnélis odaírtamamit leges legelöször tettem be.. de mindegy... neked a régi tetszik akkor egészségedre..szvsz az slr a legszebb sport auto a maga nemében... ennél feljebb már csaka lambo meg a ferrari f50, pojse gt meg ilyenek vannak...
CSOCSO
jah ez igy utólag kiderült.. és te idegelté fel engem!😊
I.C.ram
Azért voltak azok is! Meg újabbak a 85 körüliek is.
I.C.ram
Bazzeg ne idegelj már fel! Én a képen látható 300SLR-re gondoltam te nagyon okos!
GregSB
Én is láttam ezt a mûsort. Sajnos végig csak 1stgen camarok voltak benne, az én nagy kedvenceimrõl(2ndgenek) alig volt szó 😞

CSOCSO
régeni : régebbi

mindegy.. mindig van közöttünk egy ilyen szeretet kapcsolat😊 majd elmúlik... anno amcsi kocsik miatt most a német kocsik miatt... aztán majd veszekszünk egyet az olasz vagy ázsiai autokon..
CSOCSO
én tudom mirõl beszélek..meg lehet nézni lent a képet.... oda van írva: VISION SLR = SLR McLaren..erre jön ICRAM hogy amit betettem SLR rondább mint a régebbi...én az egyel régeni Vision SLR re gondotlam õ meg az õsrégi 50 éves SLR re...ez van...amugy meg nemtom kinek van izlésficama ha vision helyett a régi szar tetszik...
nálam ez kb olyanmint a nõk..50 évvel ezelötti nõ hol néz ki joban mint egy mostani?
[Walaki]D`Lair
Két fasz...tök különbözõ dolgot mondtatok és azóta is ugyanazon veszkõdtök...😄DDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

de jól elvagytok cicuskáim 😊))

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

CSOCSO
te tirpák FASZ!!!!!!!!!!! ennyire nem lehetsz suta!!!!!!!!!!!! a felsõ neked miota SLR VISION?????????????, te segg arrol volt szó hogy az SLR mclaren milyen lett a régi SLR VISION hoz képest..vagy csak rájttél hogy csunyán beégtél és ugy teszel mintha te az õsrégi SLR re gondolnál?? LOL
I.C.ram
Mint kurvanagy fasz szeretném beszúrni ide a -->>>RÉGIT<<<-- és CSOCSO elvtárs által berakott újat. Feladat rendkívûl nehéz! Találjuk meg a 3 különbséget! Vigyázat nagyon eldugtük õket!

RÉGI

ÚJ

Én akárhogy töröm magam nem találok különbséget, és ti?
CSOCSO
Nesze te kurva nagy FASZ!!! Tényleg nem hasonlított a régi a mostanira.. ohh basszam a klasszikus klasszisodat..

tényleg nem hasonlít rá... kemény 3 különbséget lehet felsorolni..
1) az orr rész alig kicsit széjjelebb lett rakva
2) más cápa kopoltyú
3) b oszlop épp ellenkezõleg dõl

remélem kinevetted magadat mert most én röhögök rajtad te gyökér.
I.C.ram
"klasszikusokkal.. " 😄 CSOCSO ezer thx neked úgy megnevetettél... 😄DD
[Walaki]D`Lair
Leon sokkal szebb....fõleg Citromsárgán sötétített ablakokkal 😄DD vagy ugyanez pirosban....mmmmm....fincsi...😄DD

Max egy Impreza STi-t fogadnék el szívesebben...😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Mint egy buffalo bakkancs... Elképesztõ milyen izlésficamban szenvednek egyesek. 😄
I.C.ram
klasszikusokkal nem is, de klasszisokkal igen! Ha neked ez ugyanaz, akkor menj el szemészetre, mert én alig látok hasonlóságot.
CSOCSO
gratulálok😊))))))klasszikusokkal.. ugyan az az auto csak egykét kis változtatás van benne... l az a nagy cápakopoltyu nagyon kircsi
I.C.ram
Régi klasszisokkal szebb!
I.C.ram
Hál'Isten!
I.C.ram
UHH bazze spektrumon most voltak ma Camaro SS Yanko-k bazzeg.... 450 lóerõs...
Jano
Szerencse! 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
itt egy Toyota amit soha nem fogtok az utakon látni😞((((((
CSOCSO
zoralll
c0l0s

c0l0s

ÉS EZ????

c0l0s
hátt