Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jobb lett volna ha csendben maradsz 

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

honda crx
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
és ki a szart érdekel hogy akkor mit gyártottak.. kolombusz elött sehol nem volt amerika most mégis ök vannak a toppon.. szal kurvára leszarom anno milyen fosadék autokat csináltak az amcsik...egy dolgot mondj nekem amiben jobbak az amcsi autok a japcsiknál!! a v 8 as hangjuk talán...azért már leírták páran hogy mekkora segg vagy a japcsi autokat ilettõen..
Húúúbazz ma elsárgultam az irigységtõl! A Budagyöngyénél ma hazafeléjövet este láttam egy régi kb 64-65-ös Chevrolet Chevellet feketét. Húbazz csöpögött a nyálam! Nem elég, hogy a kedvenc autóm, de még meg is tapinthattam! Húbazz egy orgia volt az egész! 😄
Nem vagyok az ön drágája...
Bazzeg már megint hülyeséget beszélsz, de még mekkorát! 😄 Régen egy tank motor nem volt több 300 lóerõnél! és mégis akkora volt, mint most egy légcsavar. Szerinted mi a faszért fejlõdik a technika??? A japán akkor még autót gyártani sem tudtak, nem hogy jobbat gyártani.
Bazzeg már megint hülyeséget beszélsz, de még mekkorát! 😄 Régen egy tank motor nem volt több 300 lóerõnél! és mégis akkora volt, mint most egy légcsavar. Szerinted mi a faszért fejlõdik a technika??? A japán akkor még autót gyártani sem tudtak, nem hogy jobbat gyártani.
dárgám..és hva szarjak???kit érdekel hogy akkor nem volt ilyen??szerinted azé szr mert akkor nem volt olyan japcsi auto?lol.. ne menjnk bele..8000 es motor 150 hp😊))))))))))9
Ezeket valószínû megrendelem:
'67-es Chevelle SuperSport
'70-es Chevelle SuperSport
'67 Camaro
Itt van neked 2. gen Camaro is 😄
62-es Corvette
70-es Mustang 302 Boss
70-es Mustang Mach 1
71-es Hemi Cuda
66-os GTO
63-as Ford Galaxie egyik kedvenc hintázó autóm 😊
Ford Torino
Kb. ennyi 😄
'67-es Chevelle SuperSport
'70-es Chevelle SuperSport
'67 Camaro
Itt van neked 2. gen Camaro is 😄
62-es Corvette
70-es Mustang 302 Boss
70-es Mustang Mach 1
71-es Hemi Cuda
66-os GTO
63-as Ford Galaxie egyik kedvenc hintázó autóm 😊
Ford Torino
Kb. ennyi 😄
Lehet ilyen posztereket rendelni 15 dolcsiért kb 43 cm * 28 centisek. Feketefehérek, és szerintem kibaszott igényesen vannak megcsinálva. 😊 Lehet hogy rendelek egyet-kettõt tesómon keresztül. :d
Tud valaki valamit valami régiautós fesztiválról az Örs vezér térnél, mert láttam egymás után haladni vagy 5-6 40-50-es évekbõl származó autót, sõt volt egy mégrégebbi kb 30-as is.
Én at nem értettem, hogy az SS és az RS hogy jött egybe? Hisz az alap után az SS aztán az RS és végül a ZR-1 jön, tehát két külön kategória. (vagy pont fordítva)
Az a legdurvább, hogy ebben a mûsorban milyen fényesen beszélnek a Camaro jövõjérõl 😊 Tuti a 90es évek közepén készülhetett (mármint a film), mert tavaly a GM beszüntette a Pontiac Firebird/Chevy Camaro gyártását(ezek hasonló alapokra épültek, asszem az alvázuk azonos volt)... 😊 vagy inkább 😞( Mindkettõ nagy legenda volt SZVSZ.
Ja, a Yanko SS/RS Camarok tényleg nagyon durvák voltak. Nekem egyébként a mûsor végefelé bemutatott metálkék '69es tetszett a legjobban.
csakhogy én már az elejétõl fova a vision slr rõl és az slr mclarenrõl beszéltem... még a képnélis odaírtamamit leges legelöször tettem be.. de mindegy... neked a régi tetszik akkor egészségedre..szvsz az slr a legszebb sport auto a maga nemében... ennél feljebb már csaka lambo meg a ferrari f50, pojse gt meg ilyenek vannak...
Én is láttam ezt a mûsort. Sajnos végig csak 1stgen camarok voltak benne, az én nagy kedvenceimrõl(2ndgenek) alig volt szó 😞
régeni : régebbi
mindegy.. mindig van közöttünk egy ilyen szeretet kapcsolat😊 majd elmúlik... anno amcsi kocsik miatt most a német kocsik miatt... aztán majd veszekszünk egyet az olasz vagy ázsiai autokon..
mindegy.. mindig van közöttünk egy ilyen szeretet kapcsolat😊 majd elmúlik... anno amcsi kocsik miatt most a német kocsik miatt... aztán majd veszekszünk egyet az olasz vagy ázsiai autokon..
én tudom mirõl beszélek..meg lehet nézni lent a képet.... oda van írva: VISION SLR = SLR McLaren..erre jön ICRAM hogy amit betettem SLR rondább mint a régebbi...én az egyel régeni Vision SLR re gondotlam õ meg az õsrégi 50 éves SLR re...ez van...amugy meg nemtom kinek van izlésficama ha vision helyett a régi szar tetszik...
nálam ez kb olyanmint a nõk..50 évvel ezelötti nõ hol néz ki joban mint egy mostani?
nálam ez kb olyanmint a nõk..50 évvel ezelötti nõ hol néz ki joban mint egy mostani?
Két fasz...tök különbözõ dolgot mondtatok és azóta is ugyanazon veszkõdtök...😄DDDDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
de jól elvagytok cicuskáim 😊))
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
te tirpák FASZ!!!!!!!!!!! ennyire nem lehetsz suta!!!!!!!!!!!! a felsõ neked miota SLR VISION?????????????, te segg arrol volt szó hogy az SLR mclaren milyen lett a régi SLR VISION hoz képest..vagy csak rájttél hogy csunyán beégtél és ugy teszel mintha te az õsrégi SLR re gondolnál?? LOL
Mint kurvanagy fasz szeretném beszúrni ide a -->>>RÉGIT<<<-- és CSOCSO elvtárs által berakott újat. Feladat rendkívûl nehéz! Találjuk meg a 3 különbséget! Vigyázat nagyon eldugtük õket!
RÉGI
ÚJ
Én akárhogy töröm magam nem találok különbséget, és ti?
RÉGI
ÚJ
Én akárhogy töröm magam nem találok különbséget, és ti?
Nesze te kurva nagy FASZ!!! Tényleg nem hasonlított a régi a mostanira.. ohh basszam a klasszikus klasszisodat..
tényleg nem hasonlít rá... kemény 3 különbséget lehet felsorolni..
1) az orr rész alig kicsit széjjelebb lett rakva
2) más cápa kopoltyú
3) b oszlop épp ellenkezõleg dõl
remélem kinevetted magadat mert most én röhögök rajtad te gyökér.
tényleg nem hasonlít rá... kemény 3 különbséget lehet felsorolni..
1) az orr rész alig kicsit széjjelebb lett rakva
2) más cápa kopoltyú
3) b oszlop épp ellenkezõleg dõl
remélem kinevetted magadat mert most én röhögök rajtad te gyökér.
Leon sokkal szebb....fõleg Citromsárgán sötétített ablakokkal 😄DD vagy ugyanez pirosban....mmmmm....fincsi...😄DD
Max egy Impreza STi-t fogadnék el szívesebben...😊)
Max egy Impreza STi-t fogadnék el szívesebben...😊)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
klasszikusokkal nem is, de klasszisokkal igen! Ha neked ez ugyanaz, akkor menj el szemészetre, mert én alig látok hasonlóságot.
gratulálok😊))))))klasszikusokkal.. ugyan az az auto csak egykét kis változtatás van benne... l az a nagy cápakopoltyu nagyon kircsi