Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
OFF
Bocsi, de ezen nagyon beragtam!! Aki tudja, kuldje korbe a linket, vagy lazadjon ahol tud (bar Magyarorszagon lehetetlen). Amig az ilyet nem buntetik legalabb 5 ev bortonnel, addig balkan vagyunk!!
http://tar.hu/alexease
THX
ON
Taranov
Lol, szerencsétlen ferdeszemû ferdehajlamúak 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Mercedes nem perel? 😊
I.C.ram
LOL 😊 Kínai kamuüzem 😊
GregSB
Itt a teljes cikk, van meg tobb kep is.

GregSB
Ez kimaradt:

GregSB
LOLBAZZ!!!!

A shanghai-i Geely Metop fõként mûanyag elemek készítésével foglalkozik, de emellett, amúgy kiegészítõ tevékenységként, autókat is gyárt. Két új modelljük megdöbbentõ hasonlóságot mutat az elõzõ és a mostani Mercedes C-osztállyal. -forras: origo

Sza`nalmas!

Manta
Lancia Thema és Fiat Croma. Totalcarban volt egy Saab 9000 teszt, ott nem említik a 164-es Alfát.
Taranov
Ne légy nevetséges, Mitsubishi a márka neve, így kell leírni!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hááát, nem tudom. Nem volt még soha Suzukim, de azért elég rosszakat lehet róla hallani.

Taranov
de itt a fõhiba nem a szériában van, hanem a felmérésben.

A Saab 9000 a Fiat cégbõl 3 autóval épült közös alapokra, a Fiat Cromaval, az Alfa Romeo 164-gyel és a Lancia XY-nal (A Kappa elõdjével, de neve nem jut az eszembe, valamelyik görög betû az is)
Na ja, írva igen, de kiejtve Micubisi, nem pedig Micsubicsi. Mellesleg a nem európai karakterkészlettel írt neveket magyarra kiejtés szerint kellene átírni, így az Micubisi lenne. Persze, csak lenne, mert márkanévként Mitsubishi a helyes forma, személynévként már Micubisi lenne. Na, ennyi már a tudomány és a helyesírás rejtelmeirõl. 😊
Kétségtelen, hogy jó az összeszerelési minõség, de pl. a Saab 9000 a Fiat-al közös fejlesztés (a Fiat Chromával és egy Lancia modellel közös alapokra épül) és az elektronikája elég megbízhatatlan.
I.C.ram
ehhh.. 😊
Jano
Ahány autós statisztika, annyiféle eredmény. Szinte lehetetlen 2x ugyanazt az eredményt produkálni.
Persze vannak igen megbízható (fõleg japán, és német) autók, de minden szériában lehet hiba.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Semmi baj a magyar Suzukikkal.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

I.C.ram
Saab is elég nevetséges! A Svéd ipar közismert a minõségrõl, fõleg a Saab, Volvo. Akkora kamu ez a statisztika, mint annak a rendje.
Taranov
A magyar Suzukit leszámítva biztos.

Taranov
Nem, nem, szó sem volt róla, hogy a BMW rosszabb, de sokkal elõrébb van, mint a Mercedes és az Audi, és mint a Rover.

[Walaki]D`Lair
Most nem azért, de a suzukui is nagyon megbízható autó...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Manta
Szerinted a BMW egyértelmûen rosszabb minõségû, mint az Audi, vagy a Mercedes? Szerintem az polgárpukkasztóbb, hogy a Suzukit jobbra értékelték, mint a közismerten megbízható Subarut 😊
Persze az amcsik valószínüleg nem Esztergomból kapják a sunyukit.
Taranov
de az is nevetséges, hogy a BMW ott árválkodik az élmezõnyben, fõ versenytársai a Mercedes illetve az Audi meg elmaradnak tõle.
Ez érdekes nagyon, csak a statisztika hibáit bizonyítja.

Dj N-Ice
mik szerint??

\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))

I.C.ram
Lexus-t meg nem kell figyelembe venni, mivel az kicsit más árkategóriában fossa az autókat.
I.C.ram
Ezekszerint, akkor csak magát járatta le CSOCSO, mert régen a legszarabb amerikai autógyárak mára a világ legmegbízhatóbb autóit gyártják. 😊 Szaros Tojota ott kullog mögöttük. 😊
I.C.ram
Biztos még az Hidegháborúból maradt darabokat nézték! 😄
I.C.ram
Sõt már a légzsákot is beszerelték egy-kéz modellbe, csak a Ford feleslegesnek tartotta, és túl drágának.
I.C.ram
Figyelj nekem van egy kettõ a garázsban, majd szólj, ha kell pár 😄 Nem valószínû, hogy találsz, mert még Amerikában is ritka!
CSOCSO
az mitsubishi volt te tirpák!!
Taranov
Jaja, értelmetlen hülyeség

Manta
Egyikötök se érti...
100 db kocsit nézve 255 hibát találtak, tehát egy Hummerhez átlag két és félszer hívtak szerelõt a vizsgált idõszak (ez mennyi is?) alatt. De mivel gyakorlatilag semmilyen körülményt nem vesz figyelembe a felmérés, teljesen értelmetlen az egész cikk.
Taranov
ezt eltaláltad 😊)

Taranov
ld. Driver 1 játék.
Tempomat van benne, pedig régen játszódik.

Taranov
1 db Hummerben átlagban 255 db hiba van.
Poén egyébként, hogy a hibákat darabra számolják.
És ez a 255 hiba/autó eredmény 100 autó megvizsgálása során jött ki átlagban.

Taranov
Akkor tartanám inkább valósnak, de ezek a számok a hibák számát jelzik, tehát a legkisebb a nyerõ.

Taranov
Mitsubishi áhh, de sok helyesen írni nem tudó lámat...bocsánat

Taranov
Konkrétumot nem tudok, de ez az eredmény nagyon furcsa. Olyannyira furcsa, hogy arra következtetek, hogy nem valós adatok alapján állították össze ezt.

1955-ösz Ford TB-öt akarok. Nem tud valaki egyet eladót olcsón?
Tudtommal nagy amerikai autó rajongó vagy. Nézz szét egy kicsit, és meglepõ dolgokat fogsz tapasztalni felszereltség terén az 50-es, 60-as évek ameriaki autóinak terén. Pl. a mostanában annyira szenzációszámba menõ elekrtomosan nyitható keménytetõt már 1955-ben tudta a Cadillac 😊. Klímát spec nem tudom, de 1960-ban már építettek autóba elektromos ablakemelõt, tempomatot, stb.
Gondolom, Micubisi akart az lenni 😊
Most akkor hogy is van ez 100 db Hummerbõl 225 db rossz?
Ezt elmagyarázhatná valaki (vagy valamit félreértettem?)

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

I.C.ram
Hehe, "amit elismer" magyarul, ha én vagyok a Toyota (Ísten ments!) és letagadom az összes hibát, akkor én vagyok a legjobb?
I.C.ram
Ezt most, hogy kell nézni? Minél nagyobb a szám, annál jobb vgay mi?
I.C.ram
micsu az meg mi? Micsubicsi? 😄
I.C.ram
ÉNNNNNN MUHAHAHAHA! Én ezt vállalom! Kár hogy letedd, nincs értelme!
I.C.ram
Ideje felfogni, hogy 1960-ban nem rakhattak légkondit, elektromos ablakemelõt stb. az autóba! Gondolkodj már az idõben is!
CSOCSO
nah ezt most komolyan honnan a pícsbõl gondolod??? ova gondoljak bele?? miért tán te tudsz valamit amit õk nem pedig nem az ujjukból szopták?
Taranov
Az, hogy az egész baromság! Hülyeséget írnak, gondolj már bele, istenem!

CSOCSO
😊 Ez tetszett😊 Lexus reklám az egész😊))))))))))))
LOL..
az a szép hogy ezt az egészet Amcsi csapat csinálta.. nem elfogult europaiak , japánok... anem amcsik.. no de mindegy.. amugy nemtom milyen sok hibája lehet egy micsunak vagy egy land rovernek..