101020
.
-
#93239 S2K-tól úgysem gyártanak szebb formát hiába is próbálkoznak az autógyártók -
#93238 Szerintem meg pont ezen a képen néz ki sokkal jobban mint átlagban :)) -
#93237 Nekem csak a gyári felni nem tetszik..
De az legyen a legkevesebb :)
Remélem pár év múlva nekem is lesz 1 ilyen:D
Igazi élményautó -
#93236 ...és főleg elfogulatlan. -
#93235 Nem lehet mindenki tökéletes ;)) -
Borg #93234 Lehet hogy csak a kerekei hatnak bénán, de nekem tökre nem jön be az egész. -
Szabi1991 #93233 -
#93232 gyönyörű -
#93231 Fúbazmeg :o -
#93230 Valóban csodás :> -
#93229 Gyönyörűen szól az a Porsche, egészséges motorhangja van nem "vonyit" mint egyes mai autók... -
#93228 Königsegg Agera Nr. 1
1,250,333 EUR -
#93227 Lenne rá keret rohannék megvenni ezt a GTV6-ot, utolsó igazi alfák egyike, álomautó. -
Borg #93226 A tulaj helyében azért egy sallert megért volna a kolbászos manőver :) -
#93225 tudom,tudom....azok már agymosottak:D -
#93224 Időtálló játszóautó
respect
karotta,hogy bevágta a kolbászt a csomagtartóba :) -
#93223 Nem sok japán autó kéne, de az NSX nagyon musthave kategória. -
#93222 No igen, egy normálisabb úthálózattal rendelkező országban kellene is -
Szabi1991 #93221 NSX totalcar
-
#93220 na legalább ez a ki van itt régebben nálunk nincsen,innen csak elmegy mindenki évszázadok óta:) -
#93219 Magyarazd meg annak aki mar masodik generacios vagy tobb. Sok szerencset ! /elfut a helyszinrol/
En ugy ertettem, hogy egy csomoan friss bevandorlok. Meg mindig karattyolnak az anyanyelvukon es csinaljak a sajat orszagaikban megszokott okossagokat. Aki itt szuletett,esetleg nott fol 10 eves kora ota az ugy fog viselkedni mint egy igazi amcsi. -
Szabi1991 #93218 "German almost became the official language of the United States. This "fact" has been quoted in many articles, on TV and elsewhere. It is still one of the most popular "by one vote" stories out there. In the early days of the United States, so the story goes, a crucial vote almost made German the official language of the country. English won out over German by just a single vote.
The only problem is that the story isn't true!" -
#93217 azert mert ezt a szavazasos tortenetet hallottam mar tobb kulonbozo verzioban. hollanddal franciaval meg most te nemettel meseled de hagyjuk ugysem tartozik ide -
#93216 -
#93215 off
-
#93214 miért lenne urban legend???
Köztudott, hogy Észak Amerikába a Hollandok, a Franciák és az Angolok vetették meg a lábukat először.
Az angolok voltak a legsikeresebbek, USa északi részét gyarmasotitották aminek neve New England volt..
A németek a 18.sz második felében érkleztek, velük együtt az írek is.
A franciák ugye a 7 éves háború után kiszorult az északi térségből.
Ez is az én elméletem bizonyítja.
Miért pont a tiéd lenne valóságos?
Az más kérdés, hogy közép Am-t a Spanyolok és a Portugálok gyarmatosították...
Azért Spanyolul beszélnek arra. -
ez csak egy szar urban legend, a valóság azonban;
English is the de facto national language. Although there is no official language at the federal level, some laws—such as U.S. naturalization requirements—standardize English
While neither has an official language, New Mexico has laws providing for the use of both English and Spanish, as Louisiana does for English and French. Other states, such as California, mandate the publication of Spanish versions of certain government documents including court forms. Many jurisdictions with large numbers of non-English speakers produce government materials, especially voting information, in the most commonly spoken languages in those jurisdictions. Several insular territories grant official recognition to their native languages, along with English: Samoan and Chamorro are recognized by American Samoa and Guam, respectively; Carolinian and Chamorro are recognized by the Northern Mariana Islands; Spanish is an official language of Puerto Rico. -
#93212 ha már off:
így van.
Egyedül az Indiaiak az Amerikaiak...
Akikből ugye már csak kevés maradt.
Az USA-ban élő magukat Amerikainak valló emberek, főként Angliából és Németországból érkeztek.
Sőtt, nagyon kevesen múlott anno, hogy nem Német lett a hivatalos nyelv az USÁ-ban.
Szavazást tartottak, és egy szavazattal nyert az angol.
-
#93211 true story :D -
#93210 nem akarok geci lenni ,de MINDENKI bevándorló...... -
#93209 'minden 5. vezeto bevandorlo ugyis"
ennyi még az indián?:) -
#93208 Nincs jobbra tartas. Marmint van, de ugy szol a tortenet, hogy lasabb auto tartson jobbra. Ettol fuggetlenul a tokre alacsony sebesseghatar mellett nem fog neked senki lehuzodni a bal savbol. Tehat ja. van aki 65mph val megy a bal savban. Van aki 80 al a kulsoben. Vezetesileg szar az egesz. De fikazni nem lehet = minden 5. vezeto bevandorlo ugyis.... Anyam is eloszeretettel anyazik ,hogy idiota amcsi igy meg ugy oszt kozben egy olaszt vagy egy orosz begyoposodott vezetot ugat le valszeg. -
Szabi1991 #93207 szorzom nullával -
#93206 osztom -
Este rájöttem, hogy mikor megvettük az autót, akkor készült róla jó pár kép, azokat átnézve találtam egyet a motorról, úgyhogy remélem most már megtalálom.
A vicc az, hogy az egy dolog, hogy sok különféle M20B20 motort talál az ember a neten, de olyant még véletlenül sem, ami hasonlít az enyémre :F -
#93204 egyszerűen nézd meg milyen hosszú és abban a körben keress csak
ez a szívócsonköntvény alá megy szerintem valami vákumcső lehet -
#93203 "alig megy valaki a szélső sávba"
javítom.
Külső sávba* -
#93202 Az Amerikaiaknál nem jobbra tartás van???
Az 3 sávos "autópályán" is beállt a legbelső sávba egy Jeep, és ott tötymörgött kb 120-al.
De ha ott nem ezt tanulják akkor bocsi.
mindenesetre érdekes, hogy alig megy valaki a szélső sávba, csak ők, vagyis a leggyorsabbak xD
Mintha M.O-on lennénk. -
#93201 Szépnapot,
Ki fog derüli a posztból, de akkor így előre is, igen, tudom, hogy nem értek semmit az autószereléshez. Tehát: Ma elindulásnál arra lettem figyelmes, hogy az autó fulladozik, rángat. Belenézve a motorba eléggé hamar feltűnt, hogy egy gumicső anyátlanul lóg kifele és valahol elég erős szívó/fújó hangot ad a motor, gondoltam csak vissza kell dugni a helyére és klappolni fog minden...
De a szemétje egyszerűen nem tudom honnan mászhatott le, pedig olyan túl sok lehetőség nincs :/
kép
Előre is köszönet a segítséget, és hogy vmi tartalommal is szolgáljak:
agybeteg száguldozás egy 71-es Porschéval -
#93200 4 év alatt is csak azért fogyott el mert újrarendszámozták a banki kacatokat,meg jönnek az osztrák szétrohadt kisköbcentis benzinesek
új rendszám nem egyenlő az új autókkal