101020
.
  • Szabi1991
    és sirályszárnyas :DD
  • N o N a m e

• desigo
    Félmillió dollárért vették meg a Vissza a jövőbe Deloreanjét
  • Csabesz6
    Zene atomjó:)
    ...de be nem ülnék melléd:D
  • pajti
  • Szabi1991
    tavasszal érkezik egy Aventador is Magyarföldre :))
  • desigo
    Igen néztem már régebben az oldalad.
    Majd egy hasonló videót is vegyetek már fel pls

uhh

• REPS0L
    http://www.facebook.com/laszlo.bodrozsan.photography

Ez a videózgatás egyenlőre csak "hobbi", majd ha komolyodik a dolog akkor újítunk valami kamerát
  • Smicy2
  • desigo
    Miért kell méregdrága tükörreflexessel videózni?
    Egy HDV kamera megfelelő képstabilizátorral szerintem töredék pénzből kifogástalan minőségű videót készítene időkorlát nélkül.
  • REPS0L
    ok
  • Prézli
    Nyilván nem mindenki keni ösztönből lapjával nagyszögben az autót, ezzel semmi gond, és persze mindenki szereti otthon visszanézni, kiértékelni, felidézni ezeket a pillanatokat, ezzel sincs semmi gond.
    Tovább megyek: a haverok, NFS World ismerősök nagyot fognak hasalni a videó láttán mikor látják, hogy keresztbe haladtok a hóban... de most komolyan, bárki érzi úgy, hogy van a háttérben olyan teljesítmény ami előtt fejet kéne hajtani egy autós fórumnak?

És most kis építő jelleg:
    Volvóval városban, hóban, forgalomban, minőségi vérprofi anyag (ismételt, gyakori megtekintése tapasztaltan balfaszkodásra ösztönző hatású)

Szerb BMW kínzás... 2:50 magáért beszél
  • REPS0L
    Kakucsra elnezunk!
  • Smicy2
    29-én Kakucson, 30-án pedig a Börgöndi reptéren lesz autózás :D (Subaru Klub)
  • Adaaam
    Hát én mit nem adnék egy 7D-ért :D én is szívesen csinálnék hd-s videókat így autós témákról meg egyebekről is, vimeo-n mindig szoktam az ilyeneket nézni, csak ugye először kellene egy full hd-s komolyabb kamera és azt sajnos mostanában biztos nem tudok venni. Ha sikerül Subarusokkal csinálni ilyen videót amin szépen mennek kilinccsel előre akkor már nem hiszem hogy lesz kifogás, mert a kezdeti kézifékezéseket nem sok értelme van megosztani, nektek egy jó emlék, csak mi akik nem ismerik a társaságot annak nem jelent sokat.
  • REPS0L
    Egy kicsit fel van gyorsítva a videó, de sajnos a 7D körülbelül csak 13 percet tud rögzíteni, (21fokban) utána felmelegszik :(
    Szeretnék majd mindenféleképpen egy normális kamerát ilyen célokra, de sajnos mindent pénzért adnak, és a komolyabb cuccokat meg még több pénzért :)

A kamera rögzítése egy manfrotto-val sikerült (a rögzítésről majd csinálok képet, csak jelenleg nem vagyok otthon), sajnos dinamikusabb vezetési stílust nem enged meg, mivel csak 3 lábú állvány, de már gondolkozunk a megoldáson hogy azért őrültködősebb videók is készüljenek. (a Volkswagenes videón azért sikerült olyan jól rögzíteni, mert hátul fogtuk az állvány egy-egy lábát)

Amúgy úgy vettem észre, hogy magyar viszonylatban kevés az "életszagú" autós videó, ami kicsit komolyabb felszereléssel készül, célunk egy ilyesmi sorozat beindítása, természetesen ezek a videók még csak szárnypróbálgatások, de a közeljövőben meg próbáljuk felvenni a kapcsolatot egy Subarus csoportosulással, ahol nem csak a balfaszkodás lesz a videókban :)

Remélem azért néhányotoknak tetszenek a videóim!
  • desigo
  • ubulka
    nem rossz.
    A kamerát hogyan rögzíted? Tudsz képet küldeni a rögzítésről? Stabil nagyobb tempónál is?
  • R0zs0máK
    Csak tanulnád meg rendesen fogni azt a kormányt...
  • Adaaam
    Mivel rögzítetted a kamerát? Nekem jobban tetszik ha zenéhez fel vannak gyorsítva egy kicsit a hasonló videók, mint pl. itt
  • REPS0L
    zenéhez felvettem egy ilyen kocsikázós dolgot, ha valakit érdekel, bár itt nincs a hangsúly se a balfaszkodáson, se a kenblokkozáson, csak megyek előre... boldog karácsonyt mindenkinek!
  • desigo
    1:56-nál mintha közel lett volna a parkoló autó :)
  • bency
    A mindenit! Nagyon vágja a gyerek! Hát igen,ha már netre teszi az ember ne a balfaszkodást tegye fel hanem ami a lényeg...de ez nem most kezdte az tuti.
  • Smicy2
    pl. ilyen :D ez szerintem egész jó kis videó lett. (bár, volt már)

http://vimeo.com/31415915
  • Csabesz6
    Vagy akkor már legyen valami értékelhető vezetői teljesítmény...akkor van értelme. De így csak szimplán égő, szvsz.
  • desigo
    Tizenévesen hasonló ökörködések megvoltak csak mi nem vettük fel :)
  • REPS0L
    Nem tudom, biztos vmi szuletesi rendellenesseg
  • Csabesz6
    Csak Én nem vágom, hogy minek veszitek fel a szerencsétlenkedést? Sőt, még meg is osztod:D...
  • broman191
    Mellé pedig eregette a nagy borúfelhőket az égre mi?
  • atiho
    jóó bár szívesen hallgattam volna a dízelt :D
    Szeretem a régi szívdízeleket, nagyapámnak anno 96 ba volt egy 93-as 1.8 dízel fiestája, akkor nagyon király volt, csíkokat lehetett vele húzni az aszfaltba :D
  • GregSB
    Ez meg mi a szar? :D
  • REPS0L
  • REPS0L
    santa, presents, 560hp :D
  • R0zs0máK
    Gyári. Sőt, 3 pontos öv is van benne, hátul is. Meg 4 tárcsafék, meg számítógéppel tervezett gyűrődési zóna...80-as évek eleje színvonalának tökéletesen megfelel törésügyileg. (tehát nulla, mai szemmel :))) Legnagyobb erőssége az aktív ütközésvédelem :DD
  • Szabi1991
  • I.C.ram
    Öreg japán autóban úgy is meghalsz mindenképpen :D Azon is csodálkozom, hogy teleszkópos a kormányoszlopod. Gyári, vagy te raktad bele?
  • atiho
    Nem tudom miért fikázzátok nekem meg pont a Passat tetszik xD
    Szeretem a pd tádéit, van benne erő, érzésre erősebb is a pd 130 lovas változata a mostani 170 lóerős cr tdi nél is.
    sok ugratástól nem bírta a lengőkar ;-D
  • Mentol
    Desigo, jöhetnek a lottószámok privibe! :)
  • R0zs0máK
    Neeem...annyira azért nem ülök közel, meg a 4 pontos öv miatt egy milimétert nem tudok előre menni, hátra meg nem nagyon jön a kormánya, mert ilyen biztonsági kormányoszlop...meg frontálisan amúgysem ütköznék vele, mert bejön a motor is az utastérbe....:)) De a bukócső talán valamit ér...
  • desigo
    Hopp hát ez is megadta magát...