Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak annyi pls, közel jártam? 😄
Falkon
Nem volt törve! 530d

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Majd megmondom. 😄

Amúgy ez a légszûrõ: (A mûhelyben mindenki seggre ült!)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

325000 km körül
Willi Betz
Ha dízel akkor tuti 200 ezer fölött. Törve is volt? Lökhárító és a sárvédõ illesztése eléggé csálé.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

bardocz
400e, de vissza van tekerve 80ra.
Falkon
Üdv all!
Többek között ezen ügyködtem ma:
Lehet tippelni hány km van benne. Segítek 2004-es a kocsi!

1.5 óra múlva mondom a választ 😄

tuzfal3
Még mindig szép...csak nem a magyar utakra és sofõröknek való...Minden héten lehetne az autómentõknek pecázni az árokpartokon...

Opel Movano 2.8DTi

desigo
bency
Nekem bejön.

:) Semmi okosság :P

<#zavart2>

pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

bardocz
De úgy tûnik nem egy bonyolult dolog:ASD
kemszi2
vigyázat a kenblokság fertõzõ...<#idiota><#szomoru2>
pajti
No1 <#eljen>

desigo
mókás kis gép

pszihopata
sok cég újít fel szilentet,csinálják õk nem?

én a gömbfejeket újítattam fel 2 éve /2500 ft-db/ azóta tökéletesek

desigo
Pedig kiírták a Fast Five végén,hogy ne próbálja ki blabla <#idiota>
bardocz
Hehe. "a Bentley jobb oldala épp csak zúzódott" vs kiszakadt a futómûve, és a jólélek tartja a helyén a kereket. Nem csoda, hogy nem adja a nevét a cikkhez😄
R0zs0máK
Vulkanizálnak neked a gyárival egyezõt.

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

I.C.ram
7-esben is baromi nagy már a holtterem. Peddig annak még egész filigrán az oszlopa a testéhez képest.
Csabesz6
Mi a nyavalyából érdemes szilentet készíttetni? Kutyacsontokba kell, 8db. Úgy tudom gyárinál csak keményebbet tudnak (nem örülök neki, de ám legyen). Kérdés, hogy mi az az anyag, amire szükségem van. Ötlet?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

desigo
A legjobban az zavar amikor megállok egy forgalmas úton és az A oszloptól nem látom a gyalogosokat.Úgy kell elõre hajolnom,hogy kilássak.
Botrány
pszihopata
tényleg fasza utazás lehet hátul,órákon át az ajtókárpitot meg a felhõket nézegetni😊

Lassan jöhetne valami norma a holtterekre is, amivel kénytelenek lennének csökkenteni az oszlop méreteket. Az új astrát is amikor tesztvezettem, csak a fejem dugdostam elõre hátra oldalra, mint valami tojógalamb, hogy mindig oda lássak ahova kell...
desigo
bunkerautók lesznek mert azajó
Még pár év, aztán oldalt már nem is lesz ablak az autókon, mert úgy biztonságosabb... <#rolleyes>
I.C.ram
Szerintem meg baromijól néz ki. Csak azt nem értem, hogy miért csak kismotorokkal lehet itthon rendelni.
CSOCSO
alfakoppintas!!!!!!!!!!!!!!
Bronx South
Lõször azthittem hogy Saleent linkeltél, utána viszont lahangolódtam. Amúgy ocsmány, formára Merci koppintás.

desigo
S7

CSOCSO
ebben mi a jo? masik szep kocsi idiota vezetovel
Bronx South
Itt egy lassabb videó, motor(!)hanggal.

N o N a m e
Ejj, de szeretem az ilyen videókat! 😊
Messzirõl. Nekem is tetszik az új astra, még cégautónak is néztem a tourert, csak aztán pár dolog eltántorított tõle.
Egyrészt, a dizájn ugyan fasza, sportos, szép, de közelrõl az a jó minõség már nem olyan jó minõség. Az apró részletekben opelesen igénytelen, sorjás, kopogós, középen olyan gombtengerrel belül, amit sosem lehet megszokni. Ráadásul EXTRÉM a bunkerérzet benne, különösen rossz a kilátás, fõleg az A oszlop miatt.

A másik probléma, hogy még az utcára nézõ ablak is feláras extra. Márpedig ha belepakolsz ma már alapnak gondolt cuccokat, akkor nem olcsó. Sõt, ugyanennyiért kapsz szinte bármilyen más, hasonló kategóriás autót. Az alap ülések szarok, ha meg már kérsz valami extrát bele, akkor 3 hónapot várhatsz rá... (bár a várakozási idõ más márkáknál is megvan)
A dízelmotorok a régiek, kerregõsek, váltó extra hosszú úton jár. Talán a turbós benzines jó, de az meg mint cégautó kiesik.

Szóval sajnos azt kell mondjam, hogy a látszat csal az Astra esetén...
Bronx South
Nem egy unott, hanem egyedi, és összhangban lévõ formatervezés. Nagy szó ez így 2011 táján.

desigo
pszihopata
legszebb pug <#eljen>

veterán autókiállítás, plusz a vendégek is használhatják õket (persze sofõrrel) itt:

http://www.facebook.com/Apponyi.Kiskastely
CSOCSO
3 szep kocsi 3 idiota driverrel.
<#worship>

kemszi2

És még kormány is van benne :o
kemszi2
akad
Willi Betz
Peugeot-nál is van szerviz állása a gépháztetõnek?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

kemszi2
4:30-nál az egy Skoda120, igaz-e?! 😊

Csabesz6
ohohoooooooooo

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Smicy2

fap fap fap
az a 3 NSX ami a benzinkutas képeken van rajta

Charade GTti

bency
Össze se lehet hasonlitani a coupe val...

:) Semmi okosság :P