Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Amúgy ez a légszûrõ: (A mûhelyben mindenki seggre ült!)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Többek között ezen ügyködtem ma:
Lehet tippelni hány km van benne. Segítek 2004-es a kocsi!
1.5 óra múlva mondom a választ 😄
Opel Movano 2.8DTi
én a gömbfejeket újítattam fel 2 éve /2500 ft-db/ azóta tökéletesek
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Botrány

Egyrészt, a dizájn ugyan fasza, sportos, szép, de közelrõl az a jó minõség már nem olyan jó minõség. Az apró részletekben opelesen igénytelen, sorjás, kopogós, középen olyan gombtengerrel belül, amit sosem lehet megszokni. Ráadásul EXTRÉM a bunkerérzet benne, különösen rossz a kilátás, fõleg az A oszlop miatt.
A másik probléma, hogy még az utcára nézõ ablak is feláras extra. Márpedig ha belepakolsz ma már alapnak gondolt cuccokat, akkor nem olcsó. Sõt, ugyanennyiért kapsz szinte bármilyen más, hasonló kategóriás autót. Az alap ülések szarok, ha meg már kérsz valami extrát bele, akkor 3 hónapot várhatsz rá... (bár a várakozási idõ más márkáknál is megvan)
A dízelmotorok a régiek, kerregõsek, váltó extra hosszú úton jár. Talán a turbós benzines jó, de az meg mint cégautó kiesik.
Szóval sajnos azt kell mondjam, hogy a látszat csal az Astra esetén...
http://www.facebook.com/Apponyi.Kiskastely
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"