101020
.
-
Szabi1991 #93319 és sirályszárnyas :DD -
-
#93317 Félmillió dollárért vették meg a Vissza a jövőbe Deloreanjét -
#93316 Zene atomjó:)
...de be nem ülnék melléd:D -
#93315 -
Szabi1991 #93314 tavasszal érkezik egy Aventador is Magyarföldre :)) -
#93313 Igen néztem már régebben az oldalad.
Majd egy hasonló videót is vegyetek már fel pls
uhh
-
#93312 http://www.facebook.com/laszlo.bodrozsan.photography
Ez a videózgatás egyenlőre csak "hobbi", majd ha komolyodik a dolog akkor újítunk valami kamerát -
#93311 -
#93310 Miért kell méregdrága tükörreflexessel videózni?
Egy HDV kamera megfelelő képstabilizátorral szerintem töredék pénzből kifogástalan minőségű videót készítene időkorlát nélkül. -
#93309 ok -
#93308 Nyilván nem mindenki keni ösztönből lapjával nagyszögben az autót, ezzel semmi gond, és persze mindenki szereti otthon visszanézni, kiértékelni, felidézni ezeket a pillanatokat, ezzel sincs semmi gond.
Tovább megyek: a haverok, NFS World ismerősök nagyot fognak hasalni a videó láttán mikor látják, hogy keresztbe haladtok a hóban... de most komolyan, bárki érzi úgy, hogy van a háttérben olyan teljesítmény ami előtt fejet kéne hajtani egy autós fórumnak?
És most kis építő jelleg:
Volvóval városban, hóban, forgalomban, minőségi vérprofi anyag (ismételt, gyakori megtekintése tapasztaltan balfaszkodásra ösztönző hatású)
Szerb BMW kínzás... 2:50 magáért beszél
-
#93307 Kakucsra elnezunk! -
#93306 29-én Kakucson, 30-án pedig a Börgöndi reptéren lesz autózás :D (Subaru Klub) -
#93305 Hát én mit nem adnék egy 7D-ért :D én is szívesen csinálnék hd-s videókat így autós témákról meg egyebekről is, vimeo-n mindig szoktam az ilyeneket nézni, csak ugye először kellene egy full hd-s komolyabb kamera és azt sajnos mostanában biztos nem tudok venni. Ha sikerül Subarusokkal csinálni ilyen videót amin szépen mennek kilinccsel előre akkor már nem hiszem hogy lesz kifogás, mert a kezdeti kézifékezéseket nem sok értelme van megosztani, nektek egy jó emlék, csak mi akik nem ismerik a társaságot annak nem jelent sokat. -
#93304 Egy kicsit fel van gyorsítva a videó, de sajnos a 7D körülbelül csak 13 percet tud rögzíteni, (21fokban) utána felmelegszik :(
Szeretnék majd mindenféleképpen egy normális kamerát ilyen célokra, de sajnos mindent pénzért adnak, és a komolyabb cuccokat meg még több pénzért :)
A kamera rögzítése egy manfrotto-val sikerült (a rögzítésről majd csinálok képet, csak jelenleg nem vagyok otthon), sajnos dinamikusabb vezetési stílust nem enged meg, mivel csak 3 lábú állvány, de már gondolkozunk a megoldáson hogy azért őrültködősebb videók is készüljenek. (a Volkswagenes videón azért sikerült olyan jól rögzíteni, mert hátul fogtuk az állvány egy-egy lábát)
Amúgy úgy vettem észre, hogy magyar viszonylatban kevés az "életszagú" autós videó, ami kicsit komolyabb felszereléssel készül, célunk egy ilyesmi sorozat beindítása, természetesen ezek a videók még csak szárnypróbálgatások, de a közeljövőben meg próbáljuk felvenni a kapcsolatot egy Subarus csoportosulással, ahol nem csak a balfaszkodás lesz a videókban :)
Remélem azért néhányotoknak tetszenek a videóim! -
#93303 -
ubulka #93302 nem rossz.
A kamerát hogyan rögzíted? Tudsz képet küldeni a rögzítésről? Stabil nagyobb tempónál is? -
#93301 Csak tanulnád meg rendesen fogni azt a kormányt... -
#93300 Mivel rögzítetted a kamerát? Nekem jobban tetszik ha zenéhez fel vannak gyorsítva egy kicsit a hasonló videók, mint pl. itt -
#93299 zenéhez felvettem egy ilyen kocsikázós dolgot, ha valakit érdekel, bár itt nincs a hangsúly se a balfaszkodáson, se a kenblokkozáson, csak megyek előre... boldog karácsonyt mindenkinek!
-
#93298 1:56-nál mintha közel lett volna a parkoló autó :) -
#93297 A mindenit! Nagyon vágja a gyerek! Hát igen,ha már netre teszi az ember ne a balfaszkodást tegye fel hanem ami a lényeg...de ez nem most kezdte az tuti. -
#93296 pl. ilyen :D ez szerintem egész jó kis videó lett. (bár, volt már)
http://vimeo.com/31415915 -
#93295 Vagy akkor már legyen valami értékelhető vezetői teljesítmény...akkor van értelme. De így csak szimplán égő, szvsz. -
#93294 Tizenévesen hasonló ökörködések megvoltak csak mi nem vettük fel :) -
#93293 Nem tudom, biztos vmi szuletesi rendellenesseg -
#93292 Csak Én nem vágom, hogy minek veszitek fel a szerencsétlenkedést? Sőt, még meg is osztod:D... -
#93291 Mellé pedig eregette a nagy borúfelhőket az égre mi? -
#93290 jóó bár szívesen hallgattam volna a dízelt :D
Szeretem a régi szívdízeleket, nagyapámnak anno 96 ba volt egy 93-as 1.8 dízel fiestája, akkor nagyon király volt, csíkokat lehetett vele húzni az aszfaltba :D -
#93289 Ez meg mi a szar? :D -
#93288 -
#93287 santa, presents, 560hp :D
-
#93286 Gyári. Sőt, 3 pontos öv is van benne, hátul is. Meg 4 tárcsafék, meg számítógéppel tervezett gyűrődési zóna...80-as évek eleje színvonalának tökéletesen megfelel törésügyileg. (tehát nulla, mai szemmel :))) Legnagyobb erőssége az aktív ütközésvédelem :DD -
Szabi1991 #93285 -
#93284 Öreg japán autóban úgy is meghalsz mindenképpen :D Azon is csodálkozom, hogy teleszkópos a kormányoszlopod. Gyári, vagy te raktad bele? -
#93283 Nem tudom miért fikázzátok nekem meg pont a Passat tetszik xD
Szeretem a pd tádéit, van benne erő, érzésre erősebb is a pd 130 lovas változata a mostani 170 lóerős cr tdi nél is.
sok ugratástól nem bírta a lengőkar ;-D -
Mentol #93282 Desigo, jöhetnek a lottószámok privibe! :) -
#93281 Neeem...annyira azért nem ülök közel, meg a 4 pontos öv miatt egy milimétert nem tudok előre menni, hátra meg nem nagyon jön a kormánya, mert ilyen biztonsági kormányoszlop...meg frontálisan amúgysem ütköznék vele, mert bejön a motor is az utastérbe....:)) De a bukócső talán valamit ér... -
#93280 Hopp hát ez is megadta magát...