Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fél tank üzemanyag árából elmentek 1000 kilométert,csak az nem derült ki számomra,hogy mennyi idő alatt?
Amúgy minőségi film lett ezis!
tessék vele "felmenni" a subaruklub.hu-ra :D
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2016.07.26. 18:28:06
ettol fuggetlenul bekaphatjak, a besorolo motorostol centikre mentek el, tanulovezetot halara remisztettek
viszket a jobb laba menjen es fizessen be par kor gokartozasra, ott legalabb nem nyir ki senkit
amugy 2 hete voltam moszkvaban, es igazabol en nem lattam semmi extremet az utakon azon kivul hogy ossze-vissza parkolnak, sokkal rosszabbra szamitottam. videki varosokban lehet h rosszabb a helyzet, ott nem voltam
Utoljára szerkesztette: cement, 2016.07.19. 08:28:46
respect to the man in the ice cream van
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.07.18. 16:59:32
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

csinald meg ilyenre es nem lesz tobb buzizas.
Amugy milyen felfogas ez " noknek terveztek?
Hol terveztek noknek? Az, hogy europaban a csajoknak tetszik az nem azt jelenti, hogy japanban a noknek terveztek. A japanok nem a noknek tervezte az mx5 ot.
Szerintem eleg lenne ha tennel ra egy hangos kipufogot meg leultetned. Biztos vagyok benne, hogy a buzik nem szeretik a hangos autot meg a fajo segglukukat is zavarja a leultetett, kemeny verda.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ui.: Egyébként lehet ők voltak a legalfahímebben a környéken, mert vállalták hogy beülnek együtt az autóba, mert elfogyott a f*ck, sőt lehet soha nem is volt, ugye mindenki mond amit akar...jó olyannak lenni, mint a bölcs nagyapa, akit b4sztat a nagymama és amikor megkérdezi az unoka, hogy hogy lehet ezt bírni, akkor azt válaszolja, fiam, 2 fület teremtett nekünk isten, az egyiken bemennek a dolgok, a másikon ki... <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.07.08. 19:32:47
Nem gyenge. Persze, lehetne erősebb, de sztem gyorsabb, mint a BMW-m. Legalább is abban a tartományban, ahol ez engem érdekel. A bömi lehet jobbat lép 100-ról 200-ra, de mivel 140-nél gyorsabban nem megyek szinte soha, pont leszarom.
Elmegy keresztbe, ha agtiálod, simán. De próbálj ki egyet, aztán eldöntöd, hogy ez a te világod, vagy nem.
"ezeket is lenőiautózzák, akiknek a nagy autótól nő ki a faszuk :D ők nem azért vesznek autót amiért mi. "
Komplexusokat le kell győzni valamivel. Valaki az autóval próbálja, valaki azzal hogy agresszív, kinek mi jut. Ezek ugyan azok a frusztrált emberek, akik kijárnak felvonulásra büdösköcsögözni. Whatevs <#vigyor2>#vigyor2>
Szerk..:
Mondjuk egy ezt így is gondolom. Esetleg még a csípőficamos mozgássérülteket megértem, akik ilyet vesznek :D
Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2016.07.08. 16:40:00
én is nézek most z3-mat, de max a 140 lovasat tudnám megvenni. az már talán jó valamire. másik opció a TT, abban legalább normális motor van és konszern buzi vagyok, viszont elsőkerekes.
ezeket is lenőiautózzák, akiknek a nagy autótól nő ki a faszuk :D ők nem azért vesznek autót amiért mi.
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.07.08. 10:44:03
Minden autó rettenetes. Mindenben lötyög a váltó, úgy kell ülni bennük mint a céges sprinterben, és ijesztően magasak. Egyetlen pozitívum, hogy ezekkel nem kell figyelni folyton az útminőséget.