Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
pff pff ez nem igaz😄
itt egy másik,ehhez mit szólsz?
HONDA CIVIC
Adatok:
4 hengeres, hengerenként 4 szelepes, 1600 ccm, 170 Le, benzines, elsõkrékhajtás, 5 sebességes kézi váltó
Felszereltség:
alukerék, ABS, állítható kormány, elektromos ablak, elektromos ablak elöl, fordulatszámmérõ, gyári immobiliser, ködlámpa, központi zár, motoros tükör, napfénytetõ, motoros napfénytetõ, optikai tunning, sötétített üveg, spoiler, szervokormány, színezett üveg, téligumigarnitúra, téligumigarnitúra felnivel

...és igen azok az autók a legjobbak, amiket ÉN szeretek! 😄
)
Meg egy kicsit túl nagyon imádod a kedvenc autóidat, már észrevettem,hogy többeket is leszídtál amiatt mert más autó tetszett nekik,persze véleményt mondhatsz nyugodtan. A Lancia se egy rossz gép,csak tudod már öregszik.... fenntartása sokba kerül, azért erre is gondolj..
\"Life is around you and in you.\"
Camarot meg hagyjuk,mert az benzintemetõ.
Meg amúgy is írtam hogy ELÉRHETÕ tuning autókról beszélek!!!! Száljatok már le a földre gyerekek!

\"Life is around you and in you.\"
CITROEN SAXO VTS 2.000.000 Ft
Adatok:
1996-os,4 hengeres, hengerenként 4 szelepes, 1600 ccm, 140 Le, benzines, elsõkrékhajtás, 5 sebességes kézi váltó, chiptuning,ÚJ SPORT FÉMTÖMITÉSEK a motorban
Felszerelés:
ritka alukerék, ABS, elektromos ablak, fordulatszámmérõ, fûthetõ szélvédõ, gyári immobiliser, ködlámpa, központi zár távirányítóval, kétoldali légzsák, motoros tükör, napfénytetõ, optikai tunning, rádiósmagnó, sötétített üveg, spoiler, szervokormány, téligumigarnitúra felnivel, xenonlámpa, fényszorómosó, Nagyszerviz után,ÚJ BRIGESTONE POTENSA F1 gumival,KONI ültetõszettel,kódos indításgátló.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
éppen ma láttam szentendrein!kicsi mint atm..hátul középen az áuszpuff, a hangja egész aranyos volt..és kék...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17