Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
ár?
petee
újjabbakat nem ismersz? ez mind nyolcvanas évek: Lancia Delta, Peugeot 205 GTi....

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

I.C.ram
De a magyar mezõnyben szvsz, nem épp a legkorszerübbek a versenytársak.
Manta
Itthon a Bútor ha jól emlékszem kategóriagyõztes lett Saxo-val.
petee
"...és igen azok az autók a legjobbak, amiket ÉN szeretek! 😄"
pff pff ez nem igaz😄
itt egy másik,ehhez mit szólsz?
HONDA CIVIC
Adatok:
4 hengeres, hengerenként 4 szelepes, 1600 ccm, 170 Le, benzines, elsõkrékhajtás, 5 sebességes kézi váltó
Felszereltség:
alukerék, ABS, állítható kormány, elektromos ablak, elektromos ablak elöl, fordulatszámmérõ, gyári immobiliser, ködlámpa, központi zár, motoros tükör, napfénytetõ, motoros napfénytetõ, optikai tunning, sötétített üveg, spoiler, szervokormány, színezett üveg, téligumigarnitúra, téligumigarnitúra felnivel

I.C.ram
Ha már francia tuning, akkor Peugeot 205 GTi.
I.C.ram
Mondom, hogy A-Zig minden karanbantartva-kicserlélve. Saxo nem szerpeelt valami fényesen, míg a Delta VBket nyert.

...és igen azok az autók a legjobbak, amiket ÉN szeretek! 😄
petee
Sztem a se egy "holmi szaros Saxo",mert a saxoval is rally-ztak még anno a Xsara elõtt, meg fõleg ez a saxo nem egy "holmi szaros saxo". (sok saxo)
Meg egy kicsit túl nagyon imádod a kedvenc autóidat, már észrevettem,hogy többeket is leszídtál amiatt mert más autó tetszett nekik,persze véleményt mondhatsz nyugodtan. A Lancia se egy rossz gép,csak tudod már öregszik.... fenntartása sokba kerül, azért erre is gondolj..

I.C.ram
Illyetve attól függ melyik Camarora gondolsz. 66-os eredetiekre? Vagy a szarabb késõbbi változatokra?
I.C.ram
Az meg már szét van rohadva. 😊
Felébõl is lehet már

\"Life is around you and in you.\"

I.C.ram
I.C.ram
Lancia is teljesen elérhetõ 😊 1,4 millió maradék 600k-t meg további tuning+javítások (bár nem hinném, hogy kéne rajta valamit is javítani). Egy HF Integrale az mégis csak Integrale, és nem holmi szaros Saxo.
petee

petee
de a Lancia az már kicsit öregebb, ne csak a lóerõket nézzed már..
Camarot meg hagyjuk,mert az benzintemetõ.
Meg amúgy is írtam hogy ELÉRHETÕ tuning autókról beszélek!!!! Száljatok már le a földre gyerekek!

I.C.ram
I.C.ram
Egy elég alap Camarot max 😊
I.C.ram
250LE 4x4-es HF Integrale 1,4 millió forint csak. Még jobban is néz ki.
2milla?Azért már egy minden elemében generálozott camarot is lehet venni akár(ami azért mégse Saxo)

\"Life is around you and in you.\"

petee

petee
Nem tudom,hogy vagytok a elérhetõ használt tuning autókkal,de szerintem ezek között is van egykét érdekes és szép darab:
CITROEN SAXO VTS 2.000.000 Ft
Adatok:
1996-os,4 hengeres, hengerenként 4 szelepes, 1600 ccm, 140 Le, benzines, elsõkrékhajtás, 5 sebességes kézi váltó, chiptuning,ÚJ SPORT FÉMTÖMITÉSEK a motorban
Felszerelés:
ritka alukerék, ABS, elektromos ablak, fordulatszámmérõ, fûthetõ szélvédõ, gyári immobiliser, ködlámpa, központi zár távirányítóval, kétoldali légzsák, motoros tükör, napfénytetõ, optikai tunning, rádiósmagnó, sötétített üveg, spoiler, szervokormány, téligumigarnitúra felnivel, xenonlámpa, fényszorómosó, Nagyszerviz után,ÚJ BRIGESTONE POTENSA F1 gumival,KONI ültetõszettel,kódos indításgátló.

Manta
petee
Sztem ez az új Astra tökugyanolyan mint az új Golf 5:

Taranov
hát nem mutat rosszul az új Astra.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO
dög
CSOCSO
uhh vazze😊 az elején azt hittem a kis slk megeszi a Vipert😊)))))))))))
Manta

CSOCSO
CSOCSO
utcsó elötti bömöst (minicápa😊
éppen ma láttam szentendrein!kicsi mint atm..hátul középen az áuszpuff, a hangja egész aranyos volt..és kék...
HuAn82
Nekem az autó,de ha te a pasikra buksz...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

I.C.ram
Rajta a 150 centis ember lufifejjel? 😊
Manta
A csávó? 😄
Manta
Nem hinném.
HuAn82
Ismét a 4. kép tetszik!!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

I.C.ram
Sedan változatról nincs kép?
Manta
Ebbõl egy GSI, vagy OPC, vagy akármi a neve fincsi lesz.

Manta
Nyilván a sajtófotókon nem az fapados alapváltozat szerepel. Nem hiszem, hogy nagyobb dráguláson menne át, mint egy átlagos modellváltáskor, a célközönség ugyanaz.
I.C.ram
Ahogy elnézem, nem csak szebb lesz mitn az elõzõek, de jóval drágábbak is.
Manta
Kicsit Almera, de szép.
Manta

HuAn82
Új Astra?Muta képet!Please!!!

Manta
Astra viszont szép lesz 😄
Manta
Régi BMW-kbõl a mûszerfal fog legjobban hiányozni.
HuAn82
Miért kell mindent elbaszni!Az 5-ös Golf,Polo most meg a BMW??!!!

Manta
Láttátok élõben?
Manta
Hát ha annyival szebb lesz az új hármas, mint amennyivel ez szebb az új 7-esnél, akkor az a mostani szériát is überelni fogja.
I.C.ram
Nekem sem tetszik egyáltlán!! Régi BMW-k sokkal szebbek.
HuAn82
ÁÁÁÁ ne már!Most összedölt bennem egy világ!

HuAn82
Szerintem ronda.Majdnem olyan mint valami japán "csoda"...

Manta