Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
full hülye, de vannak ilyenek. Eleve új típust venni vadiújan hulla felesleges. Csak azt fizeted meg, hogy a szalonban veszed...

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO
pppppf.. simerõsünk 2.2 milláért vett 0 km es suzuki swiftet..hát normális??????????? nézem a zujságot...2 milla egy audi a3... vazze..
Taranov
mé', nem?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
hát ezért ideális választás egy Suzuki 😊)

CSOCSO
mindegy sztemugyis ugyis elegem lenne fél év alatt a motor csörömpölésébõl😊
CSOCSO
hjo ez természetes hogy nem tipp topp autok vannak 3-4 ezerért.. de hidd el bazze.. van olyan ami full fehé bõr-- leszoptam magam olyan gyönyörû...és nem csak egy...ithon ezekért mert milliokat fizetnek az emberek.. ott kint meg hulladékként adják.. hja a nagyon hulladék autot meg 1ezresé tán két zresé hozzád vágják de annak már átlátsz a csomitartóján😊))))))))))))))))
I.C.ram
Hát azért egy halálból visszahozott full eredetibe autót, aminek a teljesítménye is frankó, olyat ennyiért nem nagyon kapsz, max nagyon legyötörtett.
CSOCSO
fubazzeg.. 3-4 ezer dolcsiért azért van egy két olyan auto... és 3-4 ezer dolcsi odakint fikapénz.. megkeresem fél év alatt.. idehaza meg hol veszel olyan autokat??? pff sehol.. mondjuk lehet hogy odakint ugy unják ezeket az autokat mint itthon a suzukit.) csak sevibõl 400 eladó😊 itthon meg 50 ujságot kell átnézni hogy találj valamit..
Degec
kint amerikában bármilyet!
bár az autók állapota változó 😊

...egy amerikai álom...

Degec
vazz téged csak a teljesitmény érdekel???

...egy amerikai álom...

Degec
na ezekért a fél karom odaadnám!

...egy amerikai álom...

I.C.ram
Ebay-en nézelõdj! Ott szoktak ilyeneket árulni jó árakon.
[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
gyááááááááááááááááááá

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CSOCSO
joo... de tudsz mutatni olyan autot ami nagyon fasza de csak 2-3ezer dolcsi?tudom roncs.. és nem egy 70 es camaro de akkor is valami faszányos autot 2-3 ezerért pls
CSOCSO
😊)))))))))))
köszike hogy szoltál😊 meglesem
CSOCSO
AZTAKURVA!!!!!!!!
RelakSfromhome
Sasolod a csomagtartót a moci mögött?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Pyx
...

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

RelakSfromhome
HUÁÁÁ!!!!
Lamborghini Diablo Coatl Special:

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

I.C.ram
kb 3,4 milla.
I.C.ram
396-os motor van benne. Ami azért elég fincsi!
I.C.ram
Ezért pl:

14.500 $-t kérnek. 70-es SS változat
I.C.ram
Hát nem kevés! Egy feltuningolt változatért elég sokat kérnek, de egy roncsot akár párszáz dolcsiból is kaphatsz.
DayWalker
bocsi, tudom hogy nem ide tartozik, CSOCSO nézz el légyszi ide

mégegyszer, bocsi

CSOCSO
mennyibe kerûl egy ilyen? milyen amcsi autot lehet venni amcsiban 1-2 ezer dolcsiért?
CSOCSO
😊slr, clk gtr, dtm rulez!!!
I.C.ram
I.C.ram

De még mindig ezek az abszolút frankó járgányok!!
I.C.ram

Kezdi megszerettetni velem a Merciket a Mercedes-Benz World Racing 😊
CSOCSO
faszom.. mai termés.. egy nissan NSX és egy tuningos Eclipse...
nagyon dög volt mind a kettõ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!áárghh...
I.C.ram
Kellett volna? 😊
Taranov
Neeeeeeeeeeeeeeeeem 😊)

Jano
Szasztok! Látom mit sem nõtt a színvonal!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Taranov
hát nekem a sima 300 M jön be nagyon, nem kell nekem semmi moci. Mármint tuning.

CSOCSO
ehh.. krájzlerbem mörszídesz moci meg alkatrészek... hmm..kömény!!!!!!
Taranov
jaja az igazság mindig a kategóriába sem sorolható alatt lapul

[Walaki]D`Lair
hááááá!!!! Ott az igazság!

Taranov

RelakSfromhome
Ezt a sok baromságot! TRABI powaaaa!!!

Taranov
De az Impreza mellett szeretem minden modelljét a VW konszernnek a Seat kivételével, aztán a Saabot, a Land Rovert, a Rovert és a Hondának is van jó kocsija rendesen.
Ja meg az Alfát, BMW-t is szeretem nagyon is, Opelt is.

Taranov
Szerintem is 😊)

[Walaki]D`Lair
tééévedés...sztem a Impreza STi jobb mint az XC90...😄

Taranov
nem feltétlenül, mert tetszik nekem az Alfa is nagyon, de semmivel nem szebb,egy 156-os egy A6-osnál. Csak más.
Ha jó kis bróker lennék, tuti A6-tal járnék 😊)
Egyébként meg VW-nek lehet, hogy visszaestek az eladásai, de a Polo egyre jön föl.
Meg ugye a Daewoo.

Taranov
Hát az nem baj, egyszerûen elegáns és az a lényeg.
Tudod nem minden autónak kell olyannak lennie, mint az Alfáknak.

Taranov
nem mondtam, hogy szar az olasz autó.
De az, hogy mi a helyzet a tesóddal meg a családoddal, az semmiben nem takarja az autó minõségét.

HuAn82
A Fiat egy nagy sz*r!Azért van most is sz*rban mert olyan "jó" autókat gyárt.Tudtommal most a VW-nek is visszaestek az eladásai.
Ja és egyikötök sem elfogult.Taranov VW tulaj,I.C.ram meg ALFA.Mindenkinek az a legjobb ami otthon van.:-)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

I.C.ram
Legenánsank elegáns, csak semmi extra nincs benne!!! Semmi olyan, ami megkülönböztetne egy másik nagy kategóriás oriástól.