101020
.
-
#93405 Főleg úgy volt érdekes ez,hogy külön kiemelték azt,hogy az egyik mélyen tisztelt képviselő havi 2,5 millió Forintot visz haza plusz költségtérítések.
De egy fillért nem költene a kocsira amit használ,inkább kiáll a kamera elé sírni.
durva...
-
#93404 előbb néztem a házon kívült.Szegény ókovácsszilveszter panaszkodott hogy
nem kapott új Skoda Superbet,ezzel a 6 éves A6-al meg már lúzerség járni,
mert alig akar beindulni reggelente.Meg hogy mennyire ütött kopott belülről.
Mennyire látszik hogy szarik rá mert csak kapta az államtól, az meg eszébe nem jutna, hogy ó mekkora lúzer,csicska hogy fel kellene akkor tölteni az akksit ha annyira nem akar beindulni reggel, vagy ha már ennyire régi, akkor vegyen bele újat.Bár miért költene ő rá, hát nem az övé csak használja.
Szánalmas féreg...
Javasolnám még hogy ne csillag garázsban parkoljon. -
#93403 Régen rossz ha már valakinek hó kell hozzá. -
#93402 lol
-
#93401 A rendszám kurva jó! -
#93400 Szerintem gyönyörű lett! -
#93399 Kicsit Aston Martinos lett. Nem olyan rossz. A feneke viszont még mindig gagyi, szerintem. -
#93398 Ennek olyan lett az eleje mint a Ford Taurus-nak. Hozzáteszem nem rossz! -
#93397 meeeh... nem hoz lazba egy cseppet sem. Zsir koridoket fog menni a Ring korul mint a GTR es majd ugy erzed mint ha te lennel a Schumi de a vezetesi elmeny meg tok szintetikus lesz. Mondjuk az uj Suprat is igy akarjak kihozni; v6+battery -
#93396 -
#93395 -
#93394 kicsit megkésve de legalább nagyon komolyan néz ki... -
#93393 Jobb képek. -
#93392 gyaaaaaa -
#93391 Hehehehehehe :DDDD -
Borg #93390 Bejelentették az új NSX-et
The dynamically-styled NSX Concept gives an indication of the next great performance vehicle from the Acura brand. Making use of lightweight materials and a mid-mounted V-6 engine, the NSX Concept employs several new technologies for Acura, including application of Acura’s innovative new Sport Hybrid SH-AWDŸ (Super Handling All Wheel Drive™) hybrid system.
Utilizing a unique 2 Electric Motor Drive Unit with a Bilateral Torque Adjustable Control System, the all-new hybrid all-wheel-drive system can instantly generate negative or positive torque to the front wheels during cornering. Acura anticipates the new Sport Hybrid SH-AWDŸ will deliver handling performance unmatched by previous AWD systems. In addition to the handling benefits of the Sport Hybrid SH-AWDŸ system, a powerful next-generation VTECŸ V-6 engine with direct-injection works in concert with a dual clutch transmission with built-in electric motor to create supercar acceleration while offering outstanding efficiency.
“This Sport Hybrid SH-AWD system will make NSX the ultimate expression of Acura’s idea to create synergy between man and machine,” said Takanobu Ito, president and CEO of Honda Motor Co., Ltd. “The NSX will make the driver one with the car to enhance dynamic driving abilities without getting in the way.”
While most supercars opt for brute force delivered from a large engine, the NSX Concept champions the true racing philosophy of an extremely favorable power-to-weight ratio.
“Like the first NSX, we will again express high performance through engineering efficiency,” added Ito, who led the development of Acura’s first NSX supercar. “In this new era, even as we focus on the fun to drive spirit of the NSX, I think a supercar must respond positively to environmental responsibilities.”
The new Acura supercar, expected to debut in the next three years, will be developed by an engineering team led by Honda R&D Americas, Inc., and manufactured in Ohio, at a yet to be named facility. -
DIESEL DOG #93389 Biztos hogy lesz... sajnos fene jók a megérzéseim... :/ -
#93388 Elég astonos lett szemből -
#93387 Ford Mondeo 2013
-
#93386 Szerdán 10 forintal emelkedig a benya ára.
Lesz ez még 500 Ft is idén :S -
#93385 Falusi Paris Hilton edisön'. Van ember aki ilyennel az utcára merészkedik? -
DIESEL DOG #93384 A hátsó légterelőn besírtam... :D -
#93383 Tegnapelőtt este volt egy pár centi Budán, megindultunk fotózni, aztán megláttuk hogy jön le a hókotró, muszáj volt felnézni. :D
Svábhegy környékén volt is pár centi, de a hókotrót akkor is indokolatlannak találtuk. :D -
#93382 ez hol volt geco. sehun sincs ho a kva anyjat :@ -
#93380 Csak tegnapi hír.
-
#93379 -
#93378 Meg nem is a hídra fog ráesni, jóval előrébb van még az autó. -
#93377 Ez közút nem autóversenyzésre építették, kint is van a 10km/h-s tábla. Egyébként nem hinném hogy 8t-nál több lenne a híd terhelése még így is :) -
#93376 meg azt sem értem, miért tesznek az ugrató után fából épült hidat.
Olyan ez, mint mikor pont oda teszik a csatornafedelet, ahol a kamionok mennek, és besüllyed.
Logikus ha van egy domb, és hirtelen csökken a talaj magassága, ott az autók elrugaszkodnak a talajtól, és pont oda eshetnek -
#93375 zsir lenne csak egy ertelmes kamera kene. Nomeg mondjuk valami GoPro vagy hasonlo az autora -
#93374 kivancsi lennek, hogy raugrat eppen vagy sikerul neki atugrani :) -
#93372 -
#93371 kúp -
#93370 -
#93369 -
#93368 rotary parking only
-
#93367 257 ezer darab dodge ram elég árulkodó :DASD: -
#93366 Egen, a szögevből egyértelműen kiderül hogy ezek a számok az USA piacára vonatkoznak. -
-
Borg #93364 Ez gondolom az amerikai piacra vonatkozik..