Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg kell nézni a jel kábelt, a test kábelt, meg a 2fûtõt.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Hogy is mérted multiméterrel ki a lambdaszondát?
Én meg jól beszoptam a lambdaszondákkal. Ugye 1-2 hónapja cseréltem õket, vadonatúj, gyári BMW-sekre cikkszám alapján. Aztán feltûnt, hogy megmaradt a CO szag. Most múlthéten rákötöttem diagnosztikát, és ki is írta, hogy hibás mindkét szonda. WTF... Sejtettem, hogy nem a szondákkal lesz baj, így itthon kimértem multiméterrel a 2 lambdaszondát, és az egyik tökéletesen mûködött, míg a másik valóban szar volt, de lepucolás után láttam, hogy rá is van írva fehér festékkel, hogy "ROSSZ"... De a másik tökéletesen mûködött, mégis hibakódot írt rá a diagnosztika. Relé meg nincs az ECU és a szondák közt, így lehet kiméregetni a vezetékeket, aztán, ha azok is jók, akkor a motorvezérlõt... nem vagyok túl boldog 😞
durva lesz,de ennyit nem melóznék már semmin😊
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
További képek:
Tankom (már szinterezõnél)
Összerakás megkezdõdött azonnal:

Tankom (már szinterezõnél)
Összerakás megkezdõdött azonnal:

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
ronda :/
Effe88: Elsõ féktárcsákat cserélni.
szabina1: Mivel német a csávó -.- 😄
MaRee: Nem tudom, a mûhely Bp-n a 11.kerben van.
szabina1: Mivel német a csávó -.- 😄
MaRee: Nem tudom, a mûhely Bp-n a 11.kerben van.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
<#worship>#worship>
Neki nem tudom milyen fehér, az enyém Toyota Super White II lett 😊 Ez ilyen nagyon rikító, már-már kékes fehér gyári szín a 2000-es évek elejei Toyotákról 😊)
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Jó lesz jó lesz, a lehetõ legszebb szín a vörös mellett, csak ne úgy nézzen ki mint a totalcaros fickóé.
Asszem neki is ilyen fehér.
Tényleg nagyon jó, már várom az összerakott képeket, és az onboard videókat 😊😛
Grat hozzá!
Asszem neki is ilyen fehér.
Tényleg nagyon jó, már várom az összerakott képeket, és az onboard videókat 😊😛
Grat hozzá!
www.gtr-masters.hu
Néztem neten iylet, hogy traction control, de nem találok ilyen gombot. Cruise mode van, ez micsoda?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Valaki help.. Amerikai autóban (Mitsubishi eclipse 2006 v6) hol az istenben van a kipörgésgátló, vagy milyen néven? Arra gondolok ami a BMW-kben a DSC, lehet hogy ez magyarul nem kiörgésgátló, de erre gondolok.
A fentebb említett autóban nincsen ilyen gomb, pedig tuti van benne ilyen, mert elég érdekes hogy ha egy kicsit nem figyel oda az ember és nagyobb gázfröccsöt ad akkor pörög a kerék egyhelyben egy csomót 😄
A fentebb említett autóban nincsen ilyen gomb, pedig tuti van benne ilyen, mert elég érdekes hogy ha egy kicsit nem figyel oda az ember és nagyobb gázfröccsöt ad akkor pörög a kerék egyhelyben egy csomót 😄
Ez az M3 nem Nyíregyháza környékérõl való? Van a városban egy ugyan ilyen(vagy csak nagyon hasonló színû), akartam vele egyszer nyomni egyet a körúton, csak másfele kanyarodott 😊
Ezt akartam mondani én is... látszik hogy nem szándékos, ellenkormányozni akart de csak még jobban belengette a súlyt. Ekkora sebességnél nem nehéz...
][ ВАЗ ][
Suzuki Kizashi 1.6 120hp GC 4,299,000 forint ***AKCIÓ***-bevezetõ ár.
.........................GLX 4,780,000 forint
.........................GS 5,310,000 forint
...............2.0 DDis 135hp GS 6,100,000 forint
...............2.0 DDis 130hp-tiptronic GS 6,580,000 forint
Suzuki Kizashi 2.4 CVT 4WD GS+ 9 290 000 forint ???????? <#wilting>#wilting>
.........................GLX 4,780,000 forint
.........................GS 5,310,000 forint
...............2.0 DDis 135hp GS 6,100,000 forint
...............2.0 DDis 130hp-tiptronic GS 6,580,000 forint
Suzuki Kizashi 2.4 CVT 4WD GS+ 9 290 000 forint ???????? <#wilting>#wilting>
Német rendszám 😊
Szép
Szép
Hogy legyen is valami:
Ezt szereltük ma:

Ezt szereltük ma: