Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CybearBoy
Sorry a szar beszúrás miatt...

CybearBoy

HuAn82
Nagyon király ez a Chevy Nova!!! Szebb sokkal mint a #6437-es!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

vizes

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

I.C.ram
Beállsz keresztbe 😄
vizes
Budapesten a Határ út 50/a telepen rengeteg régi autót lehet látni, többek között Rákosi Mátyás Csajkáját is!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

I.C.ram
Ebayen lehet fasza dolgokat találni.
vizes
Hogan parkolnék vele mondjuk a Dob utcában...?

I.C.ram
Ez az igazi elnöki verda 😊
I.C.ram
Michiganben van ez a kocsi. Megkérem tesóm rakja már félre nekem 😊
vizes
Vagy ez a Mark V. 1959-böl?

I.C.ram
7000-es motor van benne 😊
I.C.ram
115k mérföld van benne, ami szintén nevetséges egy ilyen autónak.
I.C.ram
elég szép állapotban van!

I.C.ram
Ezt már szaros 600k pénzért hozzádvágja amcsi tulaja!

vizes
És ez?

vizes

vizes
Nekem talán pont ez tetszik bennük. A #6446 az álmom.

I.C.ram
Egyik ismerõsöm haverjának volt egy ilyen amcsi halottas kocsija, bár nem pont ilyen, de hasonló. 😊 Móka volt ezzel járni a városban 😊

I.C.ram
Nekem nem nagyon tetszenek a 70-es 80-as évek termései, mert túlságosan eröltették ezeket a kitüremkedõ kockákat.
vizes
Bocs a méretért, de muszáj!!!

Mark V 1977.

I.C.ram
Az új Continental sem rossz! Messze veri a fakezû japán designerek munkáját.

vizes
Az örök álom: Lincoln Continental Mark V.

I.C.ram
Asszem Kennedy-t is egy Continentalból snipeolták ki.
I.C.ram
De ennek is inkább a régi 67-es változata:

Egy ilyen feketében! Nagyon bebüntetne!! Tiszta Maffia-mobil 😊
I.C.ram
Ez az egyik kedvencem a Lincolnok közül.

I.C.ram
Azt meghiszem 😊
I.C.ram
UHHH DE BÜNTET EZ A RÉGI LINCOLN!!!

vizes
Bele is tenném a fenekem!

I.C.ram
Erre Gondoltam:

I.C.ram
Az "új" Nova szvsz Szebb ennél. tudjátok az a Coupe. Minjárt berakok képeket róla.
vizes
Köszönöm. Bejönnek a régi formák. Nem mondom, hogy egy mai modern formájú autó nem szép de ez a régi design az álmom.

Vizes jó az izlésed;]

\"Life is around you and in you.\"

vizes
Chevy Nova.

Rambler Ambassador

Hudson (1934)

vizes
Cobra.

vizes
Egy kis nosztalgia: Rambler.

Loál János
Hoá, kupé!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Taranov
Szvsz a legalapabb is jó, a motornál a kinézet pl. nálam többet számít.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nagyon király

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pyx
Szépek!!!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

RelakS
Olyan hasonló:

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Pempő

kurvanyu jó-johánzon!!44

CSOCSO
90 ezer dolcsiért eladó.. floridai a kicsike
CSOCSO
AMG? BRABUS?? ppff...LORINSER ROXX!!!!
CSOCSO
MERCIT NEM FIKÁZNI MERT ÜTÖK!!!!!!!
=

[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Csak annyit mondok XC90 😄
HuAn82
Ja Skoda-nál.A többinél nem tudom...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
30% felett már nem kötelezõ a casco!

[Walaki]D`Lair
he?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu