Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Nem akarja nekem adni? Én örülnék neki...😄DDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
ííííígy van
Jano
Korrekt!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

HuAn82
Szerintem is jó a Totalcar.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Pempő
Totalcarban is vannak gyengébben sikerült tesztek, de ez az egyetlen autós mûsor, amin látszik hogy lelekesedésbõl csinálják. Olyan verdákat mutatnak be, amik rövidesen teljesen el fognak tûnni, és ezt sokkal többre értékelem, mint egy új daewoo, de akár egy ferrari tesztet. Másrészt ahogy Loál vezérigazgató úr mondta: gyerekkori fless. Szóval jól nyomják a Winklerék, látszik rajtuk hogy küldõs arcok (nem csak vezetés terén), ha autós mõsort vezetnék én is hasonlóan csinálnám.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Jano
A Totalcar-ban messze nem tesztelik a régi, "átkosból" hátramaradt, vagy sima veterán autókat. Csak megmutatják õket, hogy ilyen is volt, illetve EZ volt régen. Én a huszonéves korosztályba tartozom, és igen jókat tudok derülni, amikor olyannyira TIPIKUS dolgokat mondanak ezekrõl a néha frenetikusan jó állapotban lévõ tragacsokról. Ilyenkor rövid, de boldogtalan gyermekkorom vidám és felhõtlen emlékei jutnak eszembe, és ez nagyon jól esõ érzés.
Akinek nem tetszik, ne nézze.

Taranov
Ácsi ácsi, úgy fogd fel, hogy egy 7 milliós vagy milyen drága autónál megjegyzik a rugózás keménységét nehogy megvedd és rájöjj, hogy szar.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
RTL klub?
CSOCSO
dehogynem...hányszor mentek már ki külföldre akár az elisé miatt?..de mindegy...
Tikal
a csapatás az egyedüli érv melletük, de azt ne felejtsük el hogy civil gépeket kérnek el, és nem tesztelésre adott autokat, nem?
a totalcar nem mondja ugyanazt mint a másik, csak kevesebbet....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
láttam nem egy adást... amikor ugyan azt az autot mutatták be...
1) a totalcar ugyan azt mondta mint a másik
2)még poénos is volt
3)legaláb CSAPATTÁK!!! és nem 40 el furikáztak vele...
Taranov
Jaja, tök fölösleges, poénos mûsor annak, aki tud rajta nevetni, de az én szememben ez inkább szánalom.
Akik a Zsukot tesztelik, azokra nem lehet azt mondani, hogy normális tesztcsapat.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tikal
viasat rulez... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
hát nem tudom, most éppen a Zsuk-ot tesztelték, elég hamar el is kapcsoltam.... most mi értelme hogy elpoénkodja mileyne szar a zsuk, ezt tudjuk, na és? ugysem veszek zsukot, meg senkisem 😊

Taranov
az, hogy öltönyös az nem árt, csak a gyerekek és a fiatalok körében ment ki a divatból az öltöny.

Taranov
Hát ebben fokozottan nem értünk egyet, mert a Totalcarban poénos és baromi unalmas showman-ek vannak, nem tudnak azok semmit tesztelni.

CSOCSO
zsírok azok a képek😊 nekema suprás csajszis kép kéne poszterben
Pempő
Durva, mi?

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Szomszédnak is Imprezája van, és õ is emiatt nyafog.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pyx
eüá! felülröl az 5. megvan posterben 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
jajsuprák!

CSOCSO
jaaaaaaaaaaj 5!

CSOCSO
jaaj 4...
9.52s/156mph

up tp 900 paci:

CSOCSO
jaaaaj 3

CSOCSO
jaaaj 2!😊

CSOCSO
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ!!!!

[Walaki]D`Lair
ígyvan!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
egyetlen értelmes tesztcsapat van a totalcar..és csumm... a töbi olyan nyers.. vagy gagyi..sablonos...túl nyugis..öltönyös...hülyeség ahogy van...
[Walaki]D`Lair
Na ennyit az Autotrend-rõl...tesztelték az én szívemcsücskét, az Impreza WRX STi-t....mit mondanak róla a végén NEGATÍVUMKÉNT?! Kicsit kemény a rugózása....HÁT ÜZENEM A TESZTELÕNEK, HOGY MI A KURVA ANYJÁT VÁR EGY SPORTAUTÓTÓL BASSZA MEG?!

[Walaki]D`Lair
há pfffffffffff...

CSOCSO
😊 eclipse rulz
Taranov
Ja, köszi, majd arról is rakok be ide képet, egyébként jó a cucc.

Klon
gratulálok....

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Taranov
Akkor csináljak fényképet a szomszéd néni Hondájáról, hogy elhidd?

Jano
Persze, add még az ártatlant. Na szevasz.

Taranov
Miért, én igazat írtam.
A kocsi jó, nem mondtam rá rosszat, az, hogy az Ilusnak is ilyenje van a második emeletrõl, az teljesen igaz, le is fotózhatóm, ha kívánjátok, csak sunyiban kell, amikor nem látja.

Jano
Te mekkora bunkó vagy! Elámulok!

Taranov
Honda Civic. Ja, az Iluskának ilyen van a második emeletrõl, csak neki rózsaszín.
Õ olyan 60 éves.

Klon
a KOCSIM:

Remélem nem fogjátok fikázni...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

GregSB
Akkor DSM...

CSOCSO
ebaon nézegettem kocsikat még elfogadhato árban... 3-4 ezer dolcsikért... elölrõl dög az auto de mikor a hátulját meglestem a nyál kicsordult a számból..aki nem ismerné fel ez egy Mitsu Eclipse.... kb 97-99 es környéki
Pyx
huá, ez szép!

Jano
307 CC

GregSB
Emmeg mi?

DSM?

CSOCSO
wow:

CSOCSO
ehh..
Jano
Most már természetfilm. 😄

Volt az Azok a különös kerekek c. mûsör.

Dodge Viper, Bugatti EB 110, Vector W8, és Avtech WX3, valamint néhány Callaway Corvette volt benne. Elég szar autók voltak!

Taranov
Mi van rajta?

Jano
Nézzétek a Spektrumot, de gyorsan!

GregSB
a cc az concentráltat jelent 😄