Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Ne haragudj, de ez az aut borzalmas!!! 😄 Mennyiért vetted?
[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
<a href="http://kep.tar.hu/orrt/index.phtml?aid=27610970">Itt a kis oltcitom...😊)</a>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
... és lesz belõle AWD-s is.
I.C.ram
És nem is drága. Totalcar szerinte max 1 millióval lesz drágább a sima 156-osnál.
CybearBoy
Tényleg szép és jó, nekem is bejön!

I.C.ram
Nagyon izom ez a kocsi. A totalcaron is csak jót mondtak róla.
CSOCSO
ma mutatták az FX45 öt.. gyáááj az a terepjáro eszméletlen zsííííííííííír
CybearBoy

I.C.ram
GT Coupé

I.C.ram
Lancia Stratos is kurvajó rallys járgány volt ám!
I.C.ram
Kár, hogy nem gyártanak új Lancia Delta-t, ami melt a régire. Ha gyártanak Alfa Brera-t, ami 400 LE-s V8-as 32 szelepes, ráadásul nem tanulmány autó, hanem rendes autó... Akkor egy új Delta sima jöhetne.
HuAn82
Gondolom egyszerûbb is mint a Toyota!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Loál János
Na, ebben ÁBSZOLÚTE egyetértek!!! 😄DD

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

I.C.ram
Akkor is az AWD Lancia Delta Integrale Evo 2-es a király! 250 LE.
GregSB
Nagyon hangsúlyozod ezt a 4 kereket.

Mégis hányra gondoltál? 3ra? 😄D

CSOCSO
hm...újraolvasva.. azért hátsó kerekeken 250 lo és az elsõn 100 lo azért az durva.. fpleg ha mr2 re építik.. akkor gondolom 2 üléses sportdög lesz.. ami 350 lóval eszméletlen brutál... 4 kerékkel..áááh.. egybõl izgalomba jöttem😊))
CSOCSO
Állítólag egy benzin-elektromos sportkocsi készül a Toyotánál, amely - legalábbis a teljesítményét tekintve - az egykori Supra örökébe léphet. A gyártótól kiszivárgott információk szerint az autó a középmotoros MR-2 alapjaira épül, de egy 3,3 literes 250 lóerõs V6-os motor adja majd a hajtóerõ nagyobb részét, míg a legalább 100 lóerõs kiegészítõ villanymotor az elsõ kerekeket hajtja majd. A hibrid sportkocsi sorozatgyártásra érett változatának bemutatóját a következõ Tokyo Motor Showra, azaz 2005 õszére várják, de állítólag akár már jövõre láthatunk egy, a végleges modellel szinte azonos tanulmányautót.

remélem ezt nem gondolják komolyan...mindegy remélem egyszer kihozzák a Supra igazi utódját.. valami 4 kerekû 400 lovas TT-t😊)))) dezsír lenne..
I.C.ram
De ez hihetetlen durva. Mintha egy lakókocsi+kamionl enne egyben. 😊 Saját áramfejlesztõvel, meg minden szarral. 😊
I.C.ram
Na ez a kamion kb. 60-as vége 70-es eleje lehet.
HuAn82
Ha már kamionoknál tartunk,akkor ez biztos érdekel. Kamionok minden mennyiségben!! A nagyobb márkák mostani és a régi típúsai.

pl:Freightliner truck

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

I.C.ram
400 LE-s motor van benne 13! sebességes váltó. Saját áramfejlesztõje van. 😊 Nem AKKU!
I.C.ram
Egyébként egy aukción csak 13,5 millióért kelt el 😊
I.C.ram
Ez a kamion idõsebb mint az IFA! 😊
I.C.ram
Hehe 😊 Kérlekszépen az amcsik már 1955-ben gyártották ezt 😄
Pyx
nyócvanas'? 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

HuAn82
Fogalmam nincs,de csúcsforgalomban elfogadnám! Na jó legyen! '72-es?

I.C.ram
találjátok ki, hogy hanyas évjáratú:

I.C.ram
a kép lemaradt...

I.C.ram
De fasza lenne egy ilyen Terraplanenel robogni!
HuAn82
A szar is ronda meg ez is!

I.C.ram
A szart ronda! 😄
HuAn82
Aztakurva!! Érdekes frontális élmény!

HuAn82
Szerintem ronda...

I.C.ram
LOL 😄D

I.C.ram
Annyir jól néz ki ez a luxus cirkáló! 😄
I.C.ram
Astaroth
Ezen a képen nem a Iacocca nevezetû úr van a baloldalon?!(A világ egyik legjobb menedzsere volt valaha.Csak azé...)

CSOCSO
gratula
CSOCSO

ehhhe
I.C.ram
CL65 AMG Merci 605 LE-vel 😄 2005-ben jön ki. 😊

[Walaki]D`Lair
Randa a felnije...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
egy Supra... a kaszni vene pedig a TOP SECRET

persze kívül belûl eszméletlen zsírra van tuningolva az auto... ez az a fajta amiben poroltó is van😊)))))) nem hiába...több erõ van benne mint a GT autokban
I.C.ram
Ja eddig is ismertem, csak unokatesómnak mutattam, hogy milyen brutál tuningokat csinálnak 😄
Degec
látom megtaláltad a v8cars.hu-t :😊)))

...egy amerikai álom...

Loál János
Mad Max-feeling. 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Degec
emmeg mia tököm?

...egy amerikai álom...

Pyx
nagyon durva 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

CSOCSO
60 ezer dolcsiért eladó
CSOCSO
😊)))))))))))))