Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
Új Lancia Fulvia:

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Pyx
már volt, nekem nem teccik 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

[Walaki]D`Lair
Tudod hogy mûködik a nitro?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
Hát ja, de nem annyira ferraris azért szerintem 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO
így ari az eleje
Taranov
Maranello a király.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Talán én is. Nem is tudom 😊))

Jano
Hát nekem sem nagyon tetszik...

Jano

CSOCSO
elsõ lámpa ronda.. de elfogadnám😊))))))
Taranov
De a Supra 80%, mert nagyon fura hangja volt.

Taranov
Ezt én is tapasztaltam, de az egyik eset (amire gondoltam elõszörre), hogy a Supra nitrozott, másik pedig, hogy a Mustang is, azért ment néha a Supra elé.
Én arra szavazok, hogy mindketten. De ezt nem fogjuk megtudni 😞

Jano
Premier: Ferrari 612 Scaglietti

CSOCSO
az indulásuk sok midnentõl függ.. kinek hol volt a nyomaték.. lehet hoyg egy sebesség .. de lehet hogy a supra pár ezressel más fordulaton volt stb...
CSOCSO
nah annál biztos nem nitrozott mert ott váltott.. egyszerûen csak máshol van a két auto nyomatéka.. ennyi..amugy sem nagyon szar annak a mustangnak.. ilyen suprák vertek már el csunyábban ferrárikat meg vipereket.. dög ez a TT mustang de nagyon😊) abbol is kéne egy felvétel..a hang miatt
I.C.ram
Hirtelen nagyon megugrott az autó. Lehet látni, hogy a Mustang jobban gyorsult sokkal az elején, aztán hirtelen suprában kicsit a motorhang is megváltozik.

Vagy nagyon elbaszta a mustangos a váltás /ha egyáltalán manuális volt benne/, vagy Nitrós volt a supra.
CSOCSO
én meg Suprában 😊))))))
I.C.ram
Én ültem a Mustangban! 😄
CSOCSO
amugymeg kit érdekel miben volt nitro.. ÁÁÁÁÁÁÁ
CSOCSO
eléggé gyorsan váltogatott.. olyankor nem nagyon lehet nitrozni...
Taranov
Hát ha te mondod elhiszem, hogy nem nitroztak jobban értesz hozzá, mint én.

Taranov
Nem tudom megállapítani én sem, hogy melyikben volt nitro, de szerintem mindkettõben.
Ha a Supra fülkéjét láttuk belülrõl, akkor abban szerintem volt nitro, bár nem vagyok annyira otthon a témában.

CSOCSO
azért szögezzük le hogy a t04r es suprák között nagyon sok überbrutál van...
800 lovasbol van egy tucat.. és van olyan is nem egy ami 1000 lovakat üti!
CSOCSO
nem nitrozott egyik sem.. az egy 10 mp-s mustang.. ez a supra meg egy low 9 es.. ahogyan az amcsi forumon mondták...
GregSB
Én errõl a videóról nem tudom megállapítani, hogy Nitrózik e valamelyik kocsi vagy sem.

Te honnan tudod ennyire biztosra, hogy Supra nitrózott, a Mustang pedig nem?!?

CSOCSO
??? érdekes lenne!
I.C.ram
Akkora nitro, hogy csak na.
CSOCSO
meglestem a videot megint.. azt hittem táyleg nitrozik valaki de senki nem nitrozik.. a supra sem tudott volna nitrozni.. abban a 10 mp ben váltott kétszer.. és közben nem tud nitrozni mert szétesik a váltó...
CSOCSO
nitro?? milyen nitro?? jajmá marci ne idegeskedj...
I.C.ram
Kicsit indulatos lettem, mert szerintem kis provokálás volt a dolog mögött. A lényeg, hogy abban a mustangban nem volt nitró, és így kicsit kiegyenlítetlen a küzdelem. Látszik, hogy a Mustang az elején sokkal jobban gyorsul.
GregSB
Ez elég primitív hozzászólás volt tõled. Mintha a 60as-70 es évekbeli amcsi musclecarokat (pl Mustangokat) nem Nitróznák szét gyorsulásokon...

[Walaki]D`Lair
GYIÁUÁHÁHÁHÁHÁÁHÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHH!!!!!!

AZ A HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANG!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRGH!!!!!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Hát büszke lehetsz rá.... Nitrós szar...
CSOCSO
CSOCSO
most szedd.. most megy
Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

CSOCSO
jo lesz az csak haldoklik a szerver....
Loál János
Ez má vót!

HuAn82
Brutal!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Punker
gyönyörû

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Loál János
Nem jó a link!

batman

[...] Te romboló állat! Te sátán!

CSOCSO
Tomahawk??? minek??.. Hayabusa ROXX!!!
Save As
500 lovas, turbo.. még nem szedtem le a videot.. de biztos brutál!
I.C.ram
Szerintem meg sehova nem való. Tipikus japán ökörködés.
Taranov
Hát szerintem is 😊

RelakSfromhome
Szerintem meg OK, csak nem autóba való a dizájn :\

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

GregSB
Lolvazze, ez a kép a cikkhez tartozot:

Ez már ocsmány SZVSZ

HuAn82
Engem is az unokatesóm próbált gyõzködni,de én sem érzek különbséget. Az én igényeimet a gyári megfelelõen kielégíti.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Taranov
Na igen, a cikk próbál meggyõzni róla, hogy a gyári hifi Tunéziában, Portugáliában stb. helyen készül, de végülis nem értem, hogy miért mondja, hogy nem szól jól?
Mert a cikk elején írja, hogy ismerõsünk mondja, hogy "ugye milyen jól szól?"

Hát szerintem jól is szólnak. Legalábbis amiket eddig láttam nagyrészt jól szóltak, pl. a Rover 25 Clarion hi-fije és a Golf gyári hi-fije között nem éreztem soha különbséget.

Asztali hifi terén már más, ott lehet érezni azért Aiwa és Philips között különbséget, egy igazi audiotechnikai márka termékei (pl. Onkyo) még jobban szólnak.

De autóban én egyáltalán nem érzek különbséget.

Pempő
Taranov:
Ha már annyit vitatkoztunk gyári hifirõl...

kurvanyu jó-johánzon!!44