Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én arra szavazok, hogy mindketten. De ezt nem fogjuk megtudni 😞
Vagy nagyon elbaszta a mustangos a váltás /ha egyáltalán manuális volt benne/, vagy Nitrós volt a supra.
Ha a Supra fülkéjét láttuk belülrõl, akkor abban szerintem volt nitro, bár nem vagyok annyira otthon a témában.
800 lovasbol van egy tucat.. és van olyan is nem egy ami 1000 lovakat üti!
Te honnan tudod ennyire biztosra, hogy Supra nitrózott, a Mustang pedig nem?!?
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHH!!!!!!
AZ A HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANG!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRGH!!!!!!!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Save As
500 lovas, turbo.. még nem szedtem le a videot.. de biztos brutál!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Mert a cikk elején írja, hogy ismerõsünk mondja, hogy "ugye milyen jól szól?"
Hát szerintem jól is szólnak. Legalábbis amiket eddig láttam nagyrészt jól szóltak, pl. a Rover 25 Clarion hi-fije és a Golf gyári hi-fije között nem éreztem soha különbséget.
Asztali hifi terén már más, ott lehet érezni azért Aiwa és Philips között különbséget, egy igazi audiotechnikai márka termékei (pl. Onkyo) még jobban szólnak.
De autóban én egyáltalán nem érzek különbséget.
Ha már annyit vitatkoztunk gyári hifirõl...
kurvanyu jó-johánzon!!44