Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Sokmindetõl függ. Vannak univerális gumik is, amik jók télre, nyárra.

Függ a szélességtõl, barázdamélységtõl, kialakítástól.
tom..
Üdv mindenkinek!

Lenne pár kérdésem téli gumikkal kapcsolatban.
jelenleg nyári gumik vannak a kocsinkon. mennyire veszélyes minuszukban nyári gumival menni, ill mennyire kell lassaban menni ha az van a kocsin?

http://android-forum.hu/

I.C.ram
Karamboloztál már? Mégha nincs egyáltalán sérülés, akkor sem egy kellemes dolog... 😞 Emlékszem egyszer kisebb koromban 2-es golfban ültem, mikor egy IFA belénk jött. Ráadásul láttam, ahogy az IFA felénk tartott. Meg még volt egy pár. Egyiket sem élveztem túlzottan.
Pempő
Nemtom, ha lenne pénzem, és mindig megúsznám, én szívesen törnék rommá pár kocsit 😄, amíg senki nem sérül meg, addig nem gáz, hanem élmény.

kurvanyu jó-johánzon!!44

[Walaki]D`Lair
Volvo V70 AWD-volt....193LE 5 hengeres alacsony nyomású turbómotorral....😊

A mostani kicsit durvább...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
most veszem észre ezt nem ide akartam.. bocs
CSOCSO
jah...
I.C.ram
Büszke lehet rá.... :/
CSOCSO
nah valaki meg minolta g400at ajánlotta hogy az a király.. hát..:
itt tök nem ugy néz ki...
CSOCSO
fater széttört egy bömikét az autopályán😊 100méter bukfencelt az auto..és a tûzoltok nem hitték el hogy az ember túlélte és magátol ki tudott jönni.. a supráva meg orral felfelé az árokban😊)LOL
Tikal
más, de nem itthon, ha nincs szerencséd és megdob vmi emelkedõ vagy rámész vmire, akkor másnap majd gondolkozhatsz a korházban azon hogy mennyire is volt jo a pálya.
180-190-et mentunk egyszer egy calibrával, esõben, volt szakasz ahol igen parás volt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
azt nemtom ki ment a legtöbbel az biztos hogy a speedmotorosok... fater is ment egy felpöckölt Honda CBR 900 RR el.. nagyon sokkal. nem mondom mennyivel mert kamunak hangzana...
CSOCSO
hát azért az autópálya kicsit más mint a városi szar lyukacsos pálya...
Pempő
M7-es simán járható nagysebességgel is. 190-et mentem rajta, ennyi volt a kocsi vége 😄

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
A magyar szar autópályákon, én még a 160-at se nagyon kockáztatnám meg, mivel annyi lyuk van a sztrádáinkon, hogy egy kisebbe belehajtasz ennyivel, és másnap az intenzíven találod magad.
CSOCSO
nahjóó.. azért nehoyg azt hidd hogy nem ennek sokkal az autópályán... 180(!!!!) al mentünk egy új astraval gyõrbe.. az érdekesség az volt hogy a fönökömmel mentem és dolgozni mentünk.. és cégautó volt😊))
I.C.ram
Hogy állna a kocsitokba a KAMAZ tengely 😄
[Walaki]D`Lair
LOÁL....Az apám volt....😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd 198-al kapták el az M1-esen...😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD És akkor már fékezett egy csomót...😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Tikal
ha ezt hallanák a toyota szervizben? váááááááááá

ezt most komolyan honnan veszed?
német vagy amerikai autoban szerinted nincs hi tech? a mercik és bmw-k mindig a legujabb technikával jönnek ki....motorilag és felszerelésileg..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Pempő
480?

kurvanyu jó-johánzon!!44

CybearBoy
á la Ace Ventura

CybearBoy
Szedd le ezt: tc41_03.wmv
Talán segít megismerni a kocsit.

I.C.ram
Valaki tudja, mi annak a Volvo-nak a neve, ami coupé, és elöl kibukó lámpái vannak?! Nagyon kéne a neve.
I.C.ram
Hát ne is! 😄
GregSB
"Japán kocsikban agyonbonyolított motor van, ami nem nagyon bírja 5 évnél tovább."

Gyáááááá. Erre inkább nem is írok semmit.

I.C.ram
Röviden: Azt akartam ezzel mondani, hogyha valami hi-tech az nem biztos, hogy sokáig bírja, épp a bonyolultsága miatt. Erre hoztam fel példaként, a II. világháború-t. Megsem említettem a német autókat. Japán kocsikban agyonbonyolított motor van, ami nem nagyon bírja 5 évnél tovább.
GregSB
Nem értettem félre, azt gondoltam ezzel akarod magyarázni, hogy miért rosszabb a német autók meghibásodási statisztikája 😊

Ezért is írtam a kommentem elejére, hogy "Hogy ha most te ezzel arra célzol..." Ezek szerint nem 😊

I.C.ram
Mi?????..... Mirõl beszélsz???? 😄 Olvasd már el légyszíves mégegyszer, amit írtam. Totál félreértetted.
GregSB
Hogy ha most te ezzel arra céloztál, hogy a németek csinálják a leg high-techebb autókat akkor megint nagy tévedésben vagy...

I.C.ram
Egyébként minél több a hi-tech egy kocsiban, annál nagyobb a szerelési költség, és annál nagyobb az esély, hogy elszaródik. Mert egy byonolult dologban sokkal több minden romolhat el.
I.C.ram
2. Világháború idején a németeknek is sokkal nagyobb haditechjük volt, mint bárki másnak, mégis sokkal gyakrabban baszódtak el a német fegyok mint az orosz társaik. 😊
I.C.ram
Hehe! Lemossa a szaros japcsikat az amerikai autópiac!! 😄DD MWUAHAHAHA!!!
Tikal
Tévedtem, H2-ben 6000-es motor van (Vortec 6000 6.0L V-8)
310LE 5000-es fordulaton és 490Nm 4000-es fordulaton

Tikal
A mazda most már amerikai auto, méghozzá FORD 😊 azelõtt biztos japán volt

Tikal
hát azzal a motorral meg nyomatékkal nem csodálom, H1ben 6500-ös motor van, az ujakban azt hiszem kisebb, talán 5000-es 😊)

Tikal
Mo-n 200 fölött már életveszélyes a pályákon, németben nyomathatod annyival 😊

Toyota világ egyik legnagyobb autogyára, mellesleg nagyon jo autokat is gyárt 😊
Japán azt hiszem még véletlenul sem a csucstechnologiárol hires szoval biztos rohadnak ott az autok, bár tény hogy suzukit meg hasonlo szarokat nem kell venni ( feltörekvõ kis ázsiai országok autoit😊 )

Szétrohad öt év alatt? Nálunk az áramszolgáltato hiluxokat nyuz, és igen kemény terepken elmegy, és nem nagyon van gond velük...

CSOCSO
celica, supra, mr2....minde nagyon jo auto.. és elég régota léteznek..és akkor is jok voltak...
CSOCSO
rá nem kell ilyen téren hallgatni😊 elég nagy tévedésekben él de igy szeretjük😊))))
GregSB
Nagyon nagy tévedésben vagy. Szerinted a Toyota miért vezeti évek a óta a listákat ilyen téren?

Még a németek sem tudták elérni azt a színvonalat amit a japánok! Nevetséges, hogy az a két éves 4-es Golf, amin tanulok vezetni már rohad alul! Pedig az oktatóm nagyon büszke erre a kocsira, Németországból rendelte meg, full extrás. Erre múlt héten benézett a kocsi alá, és a kipufogójár már emészti a rozsda!

CSOCSO
nézd.. ez a ez szar az szar ez hülyeség.. van aki ilyen fan olyan fan és mást utál.. pl anyámnak volt bmw je.. faternak is.. (neki 2 is) és utálják mint a szart...érdekes...
semmi baj a japcsi autokkal...sõõõt sok van ami világszinten nagyon jó... pl eza mazda miata is az egyik legjobb ilyen kisautó!!!!!!hasonló zsír autot alig tudok mondani.. max toyota mr2, honda s2000, lotus elise....
CSOCSO
huu.. már nem is tudom mikor történt jo régen... Suprának akartuk meglesni a végét.. balcsi felé tartottunk.. 200 nél tartottunk mikor hirtelen hatalmas csattanás a szélvédõn és az egész berepedt(pokháló)!!!!!!!!!!! nem nagyon fogtam fel mivan..kissé megijedtem de azt se értettem hogy most mivan...mé történt ez...
fékeztünk vagy 100 méternyit.. nemtom pontosan nem emlékszem..aztán visszatolattunk... a szalagkorlát alatt találtuk meg a solymot amit eltaláltunk...elég szarul nézett ki szegényke...
betettük egy szatyorba hogy a fater bevigye vhova..

de balcsiig ugy vezetett hogy kidugta a fejét az ablakon😊
Taranov
Olcsó, nõies 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hát jó a japán is, és a mazda az az keményen 😊
De szerintem vegyél Audi A4 cabriot vagy 3-as BMW-t, coupe-t vagy cabriot.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hát ja, de 200 felett senki sem megy magyar autópályán 😊 Ha jól emlékszem nyáron a leggyorsabb autós 190 valamennyi volt, akit letraffipaxoltak. Mondjuk biztos, hogy volt ennél gyorsabb, csak azt nem traffipaxolták le, de én nem nagyon látok nyáron soha 200-zal repesztõket.

Klon
sajnos ez igaz.
De valaki azt írta, hogy 5 év után rohad. Ez NEM igaz !!!!!!
Sajnos nincs tisztában a japán kocsikkal!!!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

CSOCSO
hát nem válaszolgat de azért 350kw az durva.. mert akkor azt fell kell szorozni...tehát még több lovacska..és egy ekkora utohoz minek annyi??
Pempő
szépek! 8 szelep?

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
350 kW, vagy 350 LE? Sejtem melyik, de a 350 kW/LE nem igazán egyértelmû...

kurvanyu jó-johánzon!!44

Hellhammer
A japán autó nem túl szervízigényes, de ha egyszer beüt, akkor agyvérzést kapsz az alkatrészáraktól.

I.C.ram
Király! 😄 Opel Calibra rulz! Mennyiért vetted, és mit tud?