Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
nekem kép van ott!! nézd meg!!!

Punker
#8317⁾-ban én nem látok képeket csak Fortunecity.com-s logot........

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DJ Skyline
na majd mindjá meg nézem!

Punker
hát akkor nem tom, de tuti az volt írva azon az oldalon hogy a motorháztetõ fölötti rész lényegében nem csinál semmit csak van......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jano
Ja, és a Max-kocsin az egy bika kis kapcsolható kompresszor, nem trükk.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

DJ Skyline
mit nem lehetett linkelni?

Punker
kár hogy arról az oldalról nem lehet linkelni......

Jano

Én meg régebben találtam egy oldalt, ahol részletesen le van írva minden az autóról, és ott azt állítják egyáltalán nem kamu.
Ha megnézed a filmben a motorblokk-kitüremkedést 😄, akkor látszik rajta a Weiand felirat, ami pedig egy létezõ cég, jónéhány féle autótuner cuccot gyárt. Ami Max kocsiját illeti, egy átalakított 78-as Ford Falcon (ausztrál!!! nem elfelejteni!), és a teljesítménye nagyjából egyezik a filmben elhangzottakkal (600LE).
Rengeteg replika készült róla, az eredeti autót egy azt hiszem németországi múzeum õrzi, sok más híres filmben szerepelt autó társaságában. Érdekesség, hogy az 1. rész után el akarták adni az igazi Max-kocsit, de senkinek sem kellett. A második rész kedvéért átszabták az autót, és azt az 1etlen darabot törték össze a filmben. Egy gyûjtõ talált rá egy roncstelepen, a motort életre bírta kelteni, és eredeti állapotába hozta helyre az autót, ami ezután került a múzeumba.
Még valahol meg vannak a képek, szkennelt újságcikkek egy cd-n.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

DJ Skyline
és a többi:

DJ Skyline
K.I.T.T. tuning fokozata! 😄 :::

DJ Skyline
nem tom..én azt tom hogy van vagy lesz!!!

DJ Skyline
bazd meg azon az oldalon ahol a knight ridert nézegetem ott még a forgatóköny is fenn van az összes résznek!! 😄 lol

Punker
nem csak csinálják?

DJ Skyline
van már 4-dik része is!

DJ Skyline
vagy is nem! 😄 vonjatok le 100-at!

Punker
csak a látvány miatt volt rárakva, az a valami ami indításkor pörgött 1 villanymotorról kapta az áramot, valamelyik MAD MAX-s oldalon fenn van a full leírás + fotók...

DJ Skyline
tudjátok hány része volt a Knight Ridernek??? : 422 (!)

DJ Skyline
miért???

Punker
a kocsit én se tudom milyen volt, de az extra motor kamu volt....

DJ Skyline
tudom....de az nem tom milyen kocsi volt! 😞

DJ Skyline
ismerõs? 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Punker
Mad MAX-nek jobb volt 😊)))

DJ Skyline
Azé' van ám motorja!

DJ Skyline
Na és a Dodge Charger? 😄 :

DJ Skyline
Egy régebbi Firebird! 😄:

DJ Skyline
Na meg persze a Chevrolet Camaro is! 😄

DJ Skyline
Fincsi Dodge Challenger! Nekem ez is bejön! 😄

I.C.ram
Ja és persze a boss 302=TransAM változat.
I.C.ram
Trans American Mustang restaurálás alatt:

DJ Skyline
ez a "joá" kocsi!

I.C.ram
I.C.ram
Én finnyásabb vagyok 😊

Nekem 69-72ig es 2004-es 😊
I.C.ram
Az bár én jobban örülnék egy BOSS 302-nek 😊
Pempő
Megtépném a száját!

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
CSOCSO-tól a kedvencem a futurika 😊
"csinalkodva"
látom folyik tovább a nyelvújítás 1000L😄

\"Life is around you and in you.\"

CSOCSO
ez igy van.. csak az a baj hogy az ilyenekkel a koszos fekak maszkalnak a mobilnegyedekben😞... no meg ebbol 10 db szakadt.. es egy megvan csinalkodva.. de az valami feka ugyvede vagy mas penzesebbe.. akinek van manija megcsinalkodni
DJ Skyline
Szerintem nem szép!!!

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

DJ Skyline
Supra csomagtartó :

DJ Skyline
Megjegyzem Suprája van a csajnak!

Fefe

Tikal
szerintem meg befosnátok mire lerajzolnátok egy ilyen auto tervének a legelnagyoltabb vázlatát is.... azt hiszem legtobben ovodában rajzoltak autot, szoval formatevezésrol ne essen szo ilyen értelemben, legfeljebb arrol kinek mi tetszik

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Taranov
szép, nagyon szép

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Skyline
Az új Ford Mustang koncepció! 😄DD nagyon vadállat!

Klon
Állat!
Bocs a méretért

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

CSOCSO
4 ezerert hirdetik de siman tudunk belole alkudni.. szal lehet az meg 3500 is... es meg ra kell kolteni egy kicsit.. mint mondtam.. es a rakoltes fuggvenyeben vesszuk meg ( ha sokat kell akkor nem vesszuk meg)
CSOCSO
fogok kepet csinalni.. csak eccaka hoztak az autot.. de elvileg kedden hozzak vissza nappal...
DJ Skyline
Nem is akarom meggyõzni! Csak úgy jól elvagyunk!!! 😄DD

Loál János
De arról sem, hogy nem szép. 😄D

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.