Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
nem kell mindent elhinni

ez egyszerûen nem így mûködik, egy gyár ilyen múlttal nem fog elkezdeni szart gyártani

Riszpekk

FREAK
nemtom, nekem terepjárónál egyáltalán nem zavaró a diesel, fõleg a TD

baromi erõs, és a sárból hamarabb kihúz, mint a benzines....

Riszpekk

Törölt felhasználó
A Jaguár leszophat a fordjaikkal együtt! Azoktól sírjanak ne a Rovertõl!
Tikal
land rover-t most hagyjuk, az kulcstarto 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Törölt felhasználó
Télleg szar lehet egy BMW motoros atompresztizs aszfaltszaggató állat 😊
[Walaki]D`Lair
Nem...a Jaguar magyar márkakereskedések tulajától...és mivel a Rovereket is õk fogják árulni, már elõre sír miatta...a sok garanciális hiba miatt...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Tikal
biztos kéne a dodge dieselbe is, de benzinesben jobban....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
lol, ezt gondolom a szomszédos Volvo szalon "bennfentesei" állítják 😄

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
Amúgy télleg így van...bennfentesektõl tudom, hogy szarok az új land roverek...az újak...tehát nem a defender-ek...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
dehogynem...ha az ember arra használja, amire való, vagyis terepezik vele...

Törölt felhasználó
Jó, hogy mondod! Megyek a Land Rover hez és szólok nekik hogy 60 éve szart gyártanak! 😊
FREAK
td=turbodiesel?

mert akkor nagyon elszúrtak vmit az AM General-nál 😊

Riszpekk

Tikal
TD 😊
az nem terepjároba valo 😊

I.C.ram
TD is mehet marhajól mégis 15 alatt eszik bõven.
Fefe
Meg mondjuk az se mind1 ha odalép neki és elkezd remegni a V8 alatt a kaszni 😊)

Fefe
Ráadásul a külseje is elég zoral mive fehér a kocsi a motorháztetõre egy koponya van fényezve akkor a hátsó kerekek 335/20" az elsõk 265/17" meg ugye a két kályhacsõ a végén ami irdatlan jó hangot hallatnak 😊Ja + sport karbi amibõl állítólag 2 db egész Európában és mind a 2 a srácnál van. Az autóból meg ez az 1 van M.O. Mármint ebbõl a típusból és évjáratból

[Walaki]D`Lair
Mondjuk ez igaz, a mienk is viszi városban a 16-17 litert simán...és akkor még nem is volt odapakolva neki...

Törölt felhasználó
1,8 as VVTLI Celicával meg lehet etetni 16-18 litert...
Aminek teljesítménye van, vagy hajtják az eszik.pont.
Tikal
itt a lényeg 😊

Szoval akinek már ilyen autora telik az nem a benzinen sporol, szoval ezt a benzin dumát sosem értettem..... aki bálna mercit vesz az sem nézi hogy mennyit fogyaszt mert nem amiatt veszi...

Ha odalépsz a suprának mennyit eszik?

Fefe
Igen ilyenek mellett az embert nem érdekli a fogyasztás meg ilyesmik. Pláne ha megteheti. Ha én is megtehetném akkor én is tartanék ilyen gépet. A feeling az meg leírhatatlan én szerintem legalább is

FREAK
hiába fogyaszt 2x annyit, ha 20x kényelmesebb, 10x biztonságosabb, 5x erõsebb, 2x nagyobb, és fele annyiba kerül 😄

ja, és 1000x nagyobb feeling 😄

Riszpekk

Fefe
Ez pontosan így van

FREAK
én azt mondom, az nem vészes

akinek van havi átlag 30 ezer forintja benzinre egy átlagos autóval (mondjuk 8-10l fogyasztás), annak vagy van 60 ezer forintja egy rendes autóra, vagy ne vegyen ilyen autót...

Riszpekk

Fefe
Nyáron mentünk Siófokra és olyan 20 litert evett 😊)

I.C.ram
A benzintankmérõ meg a fordulatszámmal arányos módon, de fordított irányban mozdul el 😊
Fefe
Barátomnak van egy 74' Buick Centuryja 7,5L hát...mikor beindítja és nyom neki egy keveset a sérom igen csak össze kocolodik 😄 Nagyon brutal a gép. Majd rakok fel képeket róla

DJ Skyline
ebbe merítem bánatom...a nõkbe!
na lol én most mentem!

byez!

I.C.ram
Látom sikeresen értelmezed a gondolatokat 😊
Tikal
király hangja lehetett 😊)

DJ Skyline
az munka!
és még jól is néz ki!

DJ Skyline
Húha...és ki nem szarik rá a legendára...

Tikal
Ebben az van, és 5másodperc alatt gyorsul 60mph-ra

DJ Skyline
Nézd mit találtam! 😄

I.C.ram
Abból, hogy sohasem lett legenda. Nem úgy mint az Impreza, Delta, Mitsubishi.
FREAK
én láttam már 10L V12-is itt Pesten

Riszpekk

I.C.ram
Nézd mit találtam! 😄

DJ Skyline
mibõl gondolod?

I.C.ram
Hát sok sikert nem értek el vele 😊
DJ Skyline
én csak a suprát védem!

DJ Skyline
nézd I.C. mit találtam: 😄DD

I.C.ram
Tikal
nem ellened szolt, de ha már a suprárol volt szo akkor mér ne 😊

Fefe
A Dodge Ramba nem a Viper motorja van?

Tikal
uj dodge ram-bol van 8.0, V10 is, 300LE@4000

I.C.ram
Fiat Stilo Abarth Rally:

DJ Skyline

I.C.ram
Hát azért nem hinném! 😊 Én halottam már élõben is egy 16 szelepest, elég durva hangja van. Totalcar-ban is durva hangja volt!
DJ Skyline
ja végülis télleg nem oltogattok...

csak most már non-stop supra így supra úgy!!

Tikal
biztos legyorsulná a lámpánál a suprát, közben meg letolna mindenkit magaelõl 😊

Törölt felhasználó
Fotosopolva nekem is 😊