Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

'93-as, 2190 cm3, 150E km, fullos, manuális váltóval
750E Ft

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ettore Bugatti egy olasz fickó volt, de Franciaországban alapította a gyárat.- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
románok kifizették anno, az övék, és román tulajdonban van
Riszpekk
globalization power 😊
Riszpekk
Olasz a Bugatti, csak francia tulajdonban.
Riszpekk
Ettore Bugatti forogna a sírjában, ugyanis olasz a csóka... 😉
shit happens
Cadillac CTS-V
"5.7-liter V8 engine generates 400 horsepower and 395 ft-lbs of torque"
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
hi púh
a nagy kerekek meg egyszerûen jól néznek ki, vadítják az autót, ennyi
Riszpekk
Más biztos megértette, hogy mire gondolok. Egyszerûen ez a csicsa mánia manapság, ami tombol mindehol. nincs már egy egészséges tuning, csak optikai krómozás, ültetés 32"-es felnik. Terepjáróknak sportgumik, bazinagy alufelnik... Egészségtelen ez már, amit mûvelnek. Epilepsziás rohamot kapok ettõl a sok csillogástól.
ezeket egy pszichiáterrel érdemes megbeszélni, õ segíthet
Riszpekk
Nem csoda... buzinak lenni divat manapság.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

azt ne felejtsd el, hogy ezzel nem mennek utcára, ezek inkább amolyan kurva drága szobrok, amik jó pénzt hoznak a konyhára ha van energiád körbe-körbe hurcolászni az államokban...
Riszpekk
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)