Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Most ezzel mivan? Csak elmondtam az autó kategóriáját...😄DD

Ma is...jövünk hazafelé spanommal a kis Vectrában, megállunk, nyitom az ajtót, nem jön semmi...szedem ki a táskámat a kocsiból, azt egy szõke picsa CC-vel majdnem elbaszott...>😞

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
Sajnos a Rover a legtöbb embernek tetszik, csak a pénztárcáknak nem

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kata
Úgysem vettem meg, úgyhogy nem értem mi a felháborodás tárgya. 😛
Kis nõi autót kerestem, ami helyes is.

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov
Jóvanna, de én azt kifogásoltam, hogy " randa szõke plázacicáknak...." 😊
Kinek mondod mán eztET? 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kata
Helyesen teszed, sokszor érdemes arra odafigyelni. Ki tudja, mit hoz késõbb az élet.

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
Ugyanmár...csak szerintem olyan randa csótányformája van...😊)) de a sima 206-al semmi bajom nincs...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
😊
Sajnos nekem sem egyszer volt beszólhatnékom, de azért próbálom egyre jobban figyelni, hogy kinek szólok be és miért.

[Walaki]D`Lair
Az az igazság, hogy a Roverek újabban nekem is kezdenek bejönni...

Kata
Hagyd. Az ilyeneknek zsigerbõl van beszólhatnékuk. Az SI-faktor a világ második legnagyobb mozgatórugója... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Kancsóka, menj szépen haza...

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov
Ez igaz, de aki nem kevéssé szép, annak ne tegyél félreérthetõ megjegyzéseket ronda plázacicákról 😊)
Egyébként nekem is nõi autó kategóriában pl. a Rover 25 nagyon tetszik. A 3-as BMW és 3-as Audi már nem kimondottan nõi.
Mondjuk a Rover 25-nek is vannak sportos vonásai.

Taranov
Hát ezek az irigyek 😊)
A népautó név engem nem zavar végülis, utal a márka nagy múltjára 😊

[Walaki]D`Lair
pfájj....randa nõi autó, randa szõke plázacicáknak....

Kata
én a Népautóval nagyon nem vagyok kibékülve. 😊 Egyik típusa sem tetszik, a golfot meg nem hiába hívják parasztferrárinak. 😊))

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov
Hát a VW-nek csak a neve népautó, nem véletlen, hogy nem VW Polot vesz a sok alma Ignis vagy Wagon R+ helyett, (mondjuk Wagon R-nél kicsit drágább a Polo gondolom)
egyáltalán nem népautó. Sajnálnám is.
Azért egy Passatot nagyon vennék, de az 5-ös Golf is tetszik nagyon is.
Az Opel Vectra nekem sem tetszik _annyira_, mint a VW-k, de azért bejön.
Ezek melett még tetszik nagyon a Rover 25, csak az kicsit nõies. De azért, mikor olyanunk volt, nagyon tetszett.

Taranov
Én is így vagyok vele teljes mértékben 😊

CybearBoy
Ált nekem sem jönnek be a francia autók, de a suzuki mégkevésbé... Lehet nagyobb a hibastatja, de az én szememben a suzuki nem autó, bár ezt fõleg a swiftre értem.

Kata
Ezek közül a VW Népautó, az Opel nem tetszik, a többi általad említett meg nagyon drága.

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov
Hát az a jó. 😊 Amilyen autómániás vagyok, nekem VW, BMW, Audi, Opel Vectra vagy Rover kéne, francia autó nem nagyon.

Taranov
Én is, a Peugeot 206-tal csak az Ignis tudna versenyezni, de minõségben elhiszem, hogy jobb a Suzuki.
Egyszer tavaly beszúrt ide valaki egy hibastatisztikát, abban is a Suzuki bizonyult jobbnak.

CybearBoy
Suzuki vagy Peugeot? Hm, én tuti a Peugeotot választanám inkább... 😊

Kata
Igen, meséltek pár dolgot, és jól elijesztettek a kocsivásárlástól. Így azóta is BMW-vel járok. (Busz-Metró-Willamos)

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov
Hát azért szerintem egy CC-nél nem megy tönkre 30.000 km után a váltó 😊
Szóval, ha csak ettõl tartottál megvehetted volna, bár lehet, hogy más hibája van.
A hibastatisztikában nem állnak jó helyen, gondolom a 206-osok sok hibája miatt.

Kata
Pont azelõtt, mielõtt egy CC-t akartam venni. Így nem vettem meg. :/

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov
Rosszakat én is hallottam, nem keveset.
Manapság a népautó2 a Peugeot 206.
Ja, és a Suzuki egyértelmûen jobb minõségû. (Wagon R+, Swift) az Ignis meg már más árkategória.

nekünk benne 150.000km+ van benne és még semmi sem romlott el...

\"Life is around you and in you.\"

Kata
A "pözsók"-nak állítólag 30.000 km után szétmegy a váltójuk. Ilyet hallottam.

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov
Most te komolyan ugyanannak láttad? 😊
Szánalmas, hogy sok hülye a netre (autós oldalakra) kitesz ilyen-olyan képeket ilyen olyan néven, miközben semmi valóság alapja nincs.
Nem rég volt az Autó 2-ben a Peugeot 407-rõl bemutató, abból látszik, hogy a valóságban milyen 😊

FREAK
na jócakát

Riszpekk

FREAK
mit tudni már manapság 😄

fotosop, 3d studio vagy valóság.... 😄

Riszpekk

Adam5
vagy mégse?
😄

Adam5
ez photoshop os?
vazz

HuAn82
a5.hu 11.20-a

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

FREAK
szép, bár 2.4 V6-ból 180LE az nekem kicsit "sovánka"... 😄

Riszpekk

HuAn82

Jövõ márciusban Genfben mutatkozik be hivatalosan a Peugeot új középkategóriása, a 406-ost leváltó 407. A modell padlólemeze azonos lesz a PSA-konszerbeli testvér Citroen C5-össel, bár annak hidro-pneomatikus rugózása nem kerül az oroszlános modellbe. Mûszakilag a több-lengõkaros új hátsó felfüggesztés jelent majd újat, ennek segítségével még kezesebben bánhat Peugeot-jával annak vezetõje, mindamellett kényelmesebben is utazhatnak az utastérben ülõk. A dízelmotorok elõtérbe helyezését mi sem fejezi ki jobban, mint az, hogy a 407-es a benzinesek mellett összesen négyféle HDi dízelmotorral lesz megvásárolható. Ezek közül a legkisebb a 110 lovas 1.6-os, ez követi a 135 lóerõs kétezres, a 160 LE-s 2.2-es, a csúcson pedig a 2.4-es v6-os áll majd a maga 180 lóerõs maximális teljesítményével.

A Peugeot 407-es modelljének értékesítése a 2004. márciusi genfi premier után nem sokkal indul. Természetesen lesz majd kupéváltozat is, ami már nem a Pininfarina mûhelyben, hanem a Peugeot saját kezei alatt készül majd.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Bunyós Pityu
ÁZ!

hi púh

Bunyós Pityu
Az egyik egy tanulmányautó (#9869), az Elixir. A másik két kép (#9866,#9879) ennek és a 307-esnek a keveréke, elég gyenge photoshop próbálkozás.

hi púh

HuAn82
Na jó nekem a T72-esbõl is jó volt a kilátás! Jó a szemem na!

Guest
#9849: "tükrös-macisajtos" vazze... 😄DDDD
HuAn82
Majd lesz!

FREAK
most õszintén, szerinted a #9869 -en szereplõ autóból jó lehet a kilátás?

mert akkor neked kell a szemész

egyébként, miért küzdesz ennyire, ilyened van?

Riszpekk

HuAn82
A szalonból üzenik, hogy postán küldik a beutalót a szemészetre! Mi is a címed?!

Pyx
hátulja elég ocsmány 😛

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Adam5
oops nem ugyanazok a kocsik? akkor sorry 😞
de nekem függetlenül ettõl a 2õtõl nálam még mindig a 607 a legjobb
😊

FREAK
vazzeg nézz rá, ha nem látod, akkor meg menj el egy Peugeot szalonba, és mondd, hogy én küldtelek holttér vizsgálatra az új 407-hez 😊

Riszpekk

Adam5
ezen a képen is?

HuAn82
Miért is "biztos" az a biztos?

Taranov
Ez a két autó nem ugyanaz. 407 már megjelent, az ehavi Autó 2-ben vesézik ki, ez a felsõ meg egy végsõ stádiumban lévõ koncepcióautónak tûnik.

HuAn82
Az elsõ jó nagy, hátra pedig ritkán nézek. Tükröt használok.

FREAK
elöl ok, de biztos nagy holtterei vannak

Riszpekk