Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Ezt a Rózsaszínû Subaru jelbõl lehet tudni...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair

De egyik se olyan mint az enyém....😊))

Japánban készült Japán piacra...😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Tök új Subaru Impreza van már a városban, tiszta népautó! Legalább láttam már vagy 10-et! Mind kék volt, talán volt egy fehér is.
[Walaki]D`Lair
Egyetértek...

Taranov
Te bajod, hogy nappal alszol 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Alszom egyet, és csak ennyi telik tõletek?
fifi
Pesten koma...Pesten...
De ez az ország nem csak Budapestbõl áll...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Taranov
Hö? Új rendszer? Az mit foglal magában?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tikal

de mi lesz a kocsisokkal ha bevezetik azt az uj parkolási rendszert? elfogadták egyáltalán?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
persze, mert a "BP vége" táblánál mindig rágyújtasz 😊))

Riszpekk

Tikal
20 perc alatt tudok kibringázni a városbol, de az a 20 perc fárasztobb mint az utána következõ erdei több orás kerékpározás...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
hahó gyermekeim, nem BP-rõl volt szó, arra ott a BKV, hanem azokról, akik pl. Vecsésrõl járnak be

Riszpekk

Penta
Bringával városban a legegészségtelenebb, mert közvetlenül beszívod a tömény kipufogógázt, ráadásul a felfokozott légzés miatt ez még jobban odabasz.

Tikal
szerintem eleve nonszensz pesten kerékpározni.... belélegezni a sok mérget mikor hajtod a bringát? ennél nagyobb ostobaság nincs.... 😊

Taranov
Pontosan. Ez az egyik bajom a Trabanttal!

FREAK
mi az a kataklizmátor?

Riszpekk

Taranov
Én is jártam be Bp-re Pilisjászfaluról 3 évig a reggeli csúcsforgalomban. A busz jó volt, csak a forgalom volt rossz. Ha egyszer is kocsival egy trabant mögött kéne totyognom a dugóban, behalnék nyomban.

tomsolo
meg platós IFÁ-ból fejen köpni a gyalogosokat

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Loál János
A sok katalizátoros szartól ugyanúgy széteszi a tüdõdet a rák.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Penta
4x4 Galantból már könnyebb kiszólogatni...

FREAK
"bringával gyorsabb, egészségesebb és olcsóbb"

Persze csak addig egészségesebb, amíg nem túl sok a Trabant az autósorban 😊)))))))

Riszpekk

FREAK
annyira nem hülyeség, reggel úgyis dugó van a városba bemenet, bringával gyorsabb, egészségesebb és olcsóbb

2 szopás van: a tél és ha nincs a munkahelyen zuhanyzó 😊

én mellesleg 1-2 éve nem utazom BKV-val, nekem minden pénzt megér, hogy ne rohadjak a tömegben, de Trabantot akkor sem vennék, ha csak arra lenne pénzem

Riszpekk

Penta
Ezen kár vitatkozni, mindenkienek mások a szempontjai. Ha valaki a körúton lakik, és olyan zombi hogy csak dolgozni jár a belvárosba, annak valószínüleg nem éri meg kocsit tartani. Nekem megéri, mert nem alternatíva a BKV.

Punker
na ja én este 8 és reggel 5 között max taxival tudok haza jönni, ls ez Eger 160 forint 1 rohadt buszjegy a járatok meg óránként közlekednek, szal ennyit a jelenlegi tömegközlekedésrõl .....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tikal
de biztos nem gondolta végig... Freak, még van pár perced törölni 😊

fifi
ha belegondolsz, most egy irgalmatlan nagy hülyeséget írtál...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tikal
de most a trabantrol volt szo 😊

szopatni tényleg kényelmesebb a kocsiban mint a buszon, de lakáson jobb.
drogozni sem a kocsiban kell 😊
épitõanyagot szálitani trabanttal még nem láttam, de nem rossz.... ha meg nem a tarabtrol van szo akkor arra meg van a megfelelõ jármu

A BKV közlekedésre valo! 😊

fifi
hidd ez ez az egész tömegközlekedésdi nevû játék vidéken nagy szopás ám...

Penta
akár 😄

fifi
betonkeverõ vontatás
szalmabála pakolás
csencselt cigi szállítás
cédé csempészés
stb...

Taranov
Hát lehetséges, de én megvagyok a BKV-val. Az 1-es villamost, hévet, metrót fûtik, egyébként meg nem minden járaton utaznak köpködõs cigányok.

FREAK
bringázzon, és akkor a kondibérletet is megspórolja, így egy éve alatt vehet egy rendes használt autót

Riszpekk

Penta
Ahogy nyugaton a trabantnak is más a megfelelõje.
Kocsiban lehet szopatni, drogozni, építõanyagot szállítani, satöbbi, amit BKV-n viszonyalag nehéz.

Tikal
szemednek semmi baja nem lesz tõle

fifi
Persze.
A városon kívül lakó meg bicajozzon /gyalogoljon 15kilométert, mert húúúúú ne szennyezzem már a Trabival...
Ez a probléma nem itt kezdõdik.
A lóvé ami a zsebedben van-na az dönt!

Tikal
én inkább bkv, mint trabant, márcsak azért is mert elég kényelmetlen abban a kis jármuben ulni, ha eszembe jut hogy még egy motoros is elsodorhat.....a tömegközlekedéssel nincs semmi gond, csak fejleszteni kéne, nyugaton pl nagyon jo a tömegközlekedés, nemde? 😊

Punker
azt nem mondtam hogy nem jó.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nem baj, most megnézted még egyszer. szemednek semmi baja nem lesz tõle.

Punker
ez a kép már volt sokszor......

jók a mûanyag lökhárítók. mármint a kocsiéra gondoltam. ütközésnél, tottyogós nyanya elütésnél mint halott seggére a csók.

I.C.ram
ez a csajszi nem tetszik viheted, az autóval együtt.
itt is a macát már lestipistoppoltam.

a csaj már foglalt, bocsi öcsik. a verdát vihetitek...

Penta
Nem hiszem hogy sok ember vesz manapság trabantot, viszont annál több használ régrõl. A kettõt ne keverjük. Én nem vagyok ennyire biztos benne hogy BKV-val járnék az amúgy szintúgy szar másik választás, a kétütemû trabant helyett. A trabantban legalább van minimális fûtés, nem köpködik össze a kapasztkodót tbc-s cigányok, és ott állok meg vele ahol akarok, nem kell megállóban elázni, stb. Ezek nekem nagy elõnyök.

I.C.ram
Nekem is csak a kerekfenekû kéne a képrõl! Porschét nem szeretem.
Taranov
A csaj kéne, Porsche nélkül viszont megvoltam eddig is és ezután is megleszek 😊

tomsolo
erre emlékszem!!!!!!!!!!444444444444 nem jöttünk ki jól!444444444444444

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Taranov
Valóban, és még milyen szép! 😊

a kocsi minnyá megeszi a csajt.

I.C.ram
Menekülõ 1200-es! Vagy Vúúúúúúdóóóóóóóhh Lada.