Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
Galy=MaSzKa? 😄DD

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Galy
Galy
trágyahordó teherautó.

Galy
Penta
kókány

hol pover az? csak kigyulladt...

FREAK
ráparkolt egy csatornanyílásra 😊

Riszpekk

Galy

power rulez!
Jano
Most mé beszész így velem?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

I.C.ram
Jóvanna' Legyen nektek igazatok, miért kell mindig a kisebbre ráförmedni? 😞
I.C.ram
NOVA SS POWAAHHH' Ha lenne ilyenem... éjjel nappal járnék vele. Kegyetlen disznó egy jószág.

Ilyen volt a Jamaikaiaknak is a Bad Boys 2-ben.
I.C.ram
Jano
Nem gyanús, hogy tél van, és nem száraz az aszfalt, azért pörög el az a böszme szar? Ráaggattak + 1 tonnát, naná, hogy elforog.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

I.C.ram
Chevy Nova '69

I.C.ram
Az elején alig mozdult meg. Aztán kicsit jobban megmozdult.
CybearBoy
Mit meg se mozdul? Belehúzta a mégnagyobb hóba, tuti onnan is kihúzta volna, csak nembírta a terhelést a másik...

fifi
Meg aki lusta volt hátra kiásni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

HuAn82
Nem az autóval volt a gond, hanem azzal aki vezette.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Penta
Nyilván nem az erõvel volt gond, de ha magasabban van a másik kocsi vontatószeme, akkor mikor megfeszül a kötél, megemelkedik egy kicsit a pickup hátulja, tehát elpörög a hátsó kerék.

I.C.ram
Najó errõl ne nyissunk vitát, látod, hogy megse mozdul az autó!
fifi
igen a jenkik arról híresek hogy a nagy marha pick-up pusztítókba kicsi, gyenge, zsenge hulladék motorokat építenek ami egy kis szar 800kilós autót nem tudna kihúzni a hóból..
elég erõs volt mert kihúzta.a kisautó nem bírta...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
LOL!

Ne viccelj már! Ennek nem a startnál pörög ki, hanem folyamatosan, és megse mozdul!
fifi
az Imprezának is kipörög a kereke startnál...
az is zsenge akkor?

fifi
ember!
nézd már meg azt a kocsit!

I.C.ram
Annyira nme bika gép az, az elején megse tudta mozdítani, csak kipörgött a kereke (hallani is lehet)
fifi
vonószemhez van kötve /az autók 90% ott van hátul/.
a marha nagy rántástól szakad szét a rizsrakéta...
persze elég bika kinézetû autóval húzzák a kretének.

CybearBoy
TOM! 😊 De sztem azon semmilyen horog nincs, bár lehet, én nem ismerem a vontató lyukaknak ezen elnevezését. De mind1, a lényeg, hogy ezek állatok 😉

I.C.ram
Jajjj.... NEM VONÓHORGOT, HANEM VONTATÓ HORGOT ÍRTAM!
CybearBoy
Nem a vonóhorogra volt kötve (az nem is volt azon a kocsin 😊), hanem valszeg vontatókötél beakasztására szolgáló helyre, ami úgy néz ki a hátsõ mûanyag elemekhez kapcsolódott inkább, mint vmi masszívabb dologhoz, mint az alváz, vagy kaszni, és így egy hirtelen, erõs rántásra leszakadt. Már ha egyáltalán ilyen vontatóhelyre kötötték ezek a lámák, és nem csak vmi szar luykra a mûanyag lökhárítón...

I.C.ram
Én azt nem értem, hogy hogy tudták a vontató horogra kötve letépni az egész hátsórészt?
CybearBoy
Ja... Bár nekem kicsit fura a video is, kicsit megrendezett szagú, vagy tényleg ennyire hülyék?

I.C.ram
Mi az neki? Egy havi hamburger pénzbõl megcsináltatja. Látszott rajtuk, hogy kurvára le se szarják az egészet.
CybearBoy
Ezek állatok...

I.C.ram
Ez nem semmi! De hogy esett szét ez az autó? Mire kötötték rá a vontató kötelet?

Miért nem ásták inkább kis hátul, aztán sima kitolják a francba.
Penta
Ostoba amerikaiak:

Penta
Múltkor repülõt építettek. Kicsit bután van tálalva, de jó mûsor.

CSOCSO
nekedse?? cool..mar azt hittem hogy csak nekem szar
I.C.ram
Mindkét csapat megcsinálta, mókásak voltak, de beszart mindekettõ 😊 Egyik egy régi Ford pickupra épült, másik egy Londoni Taxira. Londoni Taxinak beszart a motorja, a másiknak meg valami más baja volt.
hogy haladnak vele?

I.C.ram
Bazze most látom csak ,hogy lemaradtam A Simpsonsról!!!!! 😞(((((((
[Walaki]D`Lair
LOÁL

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Most megy a Discoveryn egy fasza a mûsor a Scrapheap. egy roncstelepen kell mindenféle autóból valami hasznos cuccot építeni, most pl kombájnt építenek.
[Walaki]D`Lair
De komolyan nemtom...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Elvileg ebben a részben van róla szó, de nekem nem jön be most:

http://totalcar.index.hu/ujauto/link/tv.php3?tvurl=http://dl.totalcar.hu/tc210_5.wmv
I.C.ram
Interneten meglehet nézni az össze rész, mindjárt meg is nézem.
I.C.ram
Na szvsz ez full kamu, mert az is alkormányos volt, ha jól emlékszem.
[Walaki]D`Lair
Na! Ezaz! Ott láttam nem is olvastam!

I.C.ram
Totalcarban mondtak az egyik részben, az egyik Subaru tulaj mondta. De szerintem full kamu, és csak kamuból van rajta a rózsaszinû embléma. Japán piacra miért balkormányost csináltak volna? Max amerikai piac.