Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg magyarorszagon se nagyon latni skyline-t...nnem is tudok rola hogy van e egyaltalan

no matricsa meg ilyenek szal tok utcainak nezett ki.. a space dizsi elott allt.. eloszor nem voltam benne biztos.. de mikor lattam hogy egy japcsi gyereke a kocsi es hogy az auto jobbkormanyos😊 arghhh.. no mindegy
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ez sorozatgyártású dízel. Olyan, mint a mostani 218LE-s 3000-es. Csak "kicsit" továbbfejlesztett. Nem kell várakozni, mint a dízeleknél általában, magyarul egybõl indíthatsz. Ez sem kis fegyvertény.
Amúgy más autógyárak is használnak turbót a dízeljeikben: PD TDI, stb.
Errõl a motorról a július 28-i Autó Motorban lehet olvasni egy elég jó cikket.
Azért 2.0 dízelbõl elég nehezen tudok elképzelni 272 lovat úgy, hogy ne kelljen pár üzemóránként karbantartani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
es akkor ha meg 3 ezres lenne lehet hogy tobbet tudna mint 272...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Van ilyen az amcsi autók esetében is: Ford - Mercury
Olyan 2 pixelnyi vastag árnyék kéne a logómban lévõ szöveg alá, hogy látszódjon rendesen...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Vonóhorog. 2 db 120cm neoncsö az alvázon,direkt szürö,stroboszkop a lámpákban,fehér müszerfal,sportpedálok,igényesen megültetve,jo állapotban. Tel.: 06-20-2099-273 , e-mail: [email protected](Kód:673145)
emil címbõl ítélve nem lassan vezette!😊
Autórádió, spoiler, sportkipufogó, vonóhorog, színezett üveg. Ki lakatolt, felujitott trabant + zsiguli 5 azaz öt forintért elvihetõ. Érd du 5 után 292-42-96. Tel.: 0612924296 , e-mail:
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Csak 200.000Ft...
erted?
Jaa nem az a Mitsubishi volt, de szerintem a Nissan is valakié már.
Egyedül a Toyota nincs amcsi tulajdonban tudtommal.
On March 27, 1999, Nissan and France's Renault SA signed an agreement concerning a comprehensive global alliance aimed at achieving profitable growth for both companies.
Mondom, szerintem te összekeverted a Mazdával, ami valóban a csõd szélén állt, és a Ford felvásárolta.