Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
Vótá Angliába?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

BránerMaister
én eddig csak Angliában láttam Skyline-t

Utálok mindenkit!

meggyõztél :c)

CSOCSO
😊 hat ha belegondolok hogy a fel vilag meg csak nem is lat eloben egy skylinet se😊
meg magyarorszagon se nagyon latni skyline-t...nnem is tudok rola hogy van e egyaltalan

😄 1 élmény lehetett köszi hogy megosztottad 😄DD

CSOCSO
tegnap este lattam egy R32 es Skyline-t!!!!!
no matricsa meg ilyenek szal tok utcainak nezett ki.. a space dizsi elott allt.. eloszor nem voltam benne biztos.. de mikor lattam hogy egy japcsi gyereke a kocsi es hogy az auto jobbkormanyos😊 arghhh.. no mindegy
CoolStuff
Az, de drága kicsit!😞

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

I.C.ram
28-as krómfelni rulz!
Jano
😮)))))

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

I.C.ram
Gyülölöm, mikor egy régi autót megkaparintanak a köcsög cultistos lokistáék...
fifi
Ez még 6V-s! Múzeális érték, ha jól karban van tartva!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Z
Ha a Toyota tudna ilyen motort csinálni akkor szerintem csinálni ilyet.

Ez sorozatgyártású dízel. Olyan, mint a mostani 218LE-s 3000-es. Csak "kicsit" továbbfejlesztett. Nem kell várakozni, mint a dízeleknél általában, magyarul egybõl indíthatsz. Ez sem kis fegyvertény.

Amúgy más autógyárak is használnak turbót a dízeljeikben: PD TDI, stb.

Errõl a motorról a július 28-i Autó Motorban lehet olvasni egy elég jó cikket.

Azért 2.0 dízelbõl elég nehezen tudok elképzelni 272 lovat úgy, hogy ne kelljen pár üzemóránként karbantartani.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Persze hogy tudna, elég megnézni egy sportmotort, ahol nem lehet nagy köbcentis motorokat használni a hely miatt. Egy utcai vasnál is egy literbõl kihoznak 180 lovat. Cserébe sokkal rövidebb a motor élettartama.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

I.C.ram
Na ehhez mit szóltok 😊Opel Rekord Olympia
CSOCSO
jo.. hat turboval lehet hogy a 2 literes kis toyota is tudna vagy 220 lovacskat ha nem tobbet...
es akkor ha meg 3 ezres lenne lehet hogy tobbet tudna mint 272...
Z
Az új BMW soros hathengeres, háromliteres dízel: 272 LE, 560 NM. Egy kicsi és egy nagyobb turbóval. Ez ÜMP!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

CoolStuff
Az tökk jó kocsi!😊

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Z
Igen, mondhatni a prémiummárka társ.

Van ilyen az amcsi autók esetében is: Ford - Mercury

I.C.ram
Nissan is volt kb 6 éve.
CoolStuff

CoolStuff
Figy, kéne egy kis igazítás a logómban, de szétesõben van az xp-m, és nem tok gi animatorozni szal megkérhetlek, hogy megcsináld?
Olyan 2 pixelnyi vastag árnyék kéne a logómban lévõ szöveg alá, hogy látszódjon rendesen...

CoolStuff
😄DD

RelakSfromhome
elromlott :C 😄😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CoolStuff
Trabant 601 Sp 594 cm3 Benzin 1990/4 40.000 Ft
Vonóhorog. 2 db 120cm neoncsö az alvázon,direkt szürö,stroboszkop a lámpákban,fehér müszerfal,sportpedálok,igényesen megültetve,jo állapotban. Tel.: 06-20-2099-273 , e-mail: [email protected](Kód:673145)

emil címbõl ítélve nem lassan vezette!😊

CoolStuff
Trabant 601 Benzin 1985 5 Ft
Autórádió, spoiler, sportkipufogó, vonóhorog, színezett üveg. Ki lakatolt, felujitott trabant + zsiguli 5 azaz öt forintért elvihetõ. Érd du 5 után 292-42-96. Tel.: 0612924296 , e-mail:

CoolStuff
Elég gázos így nyújtva a logód!

CoolStuff
Jaja, ráadásul 1963-as verzsön!

RelakSfromhome
200 000??? Akkor lehet, hogy a tulaj rendesen karban tartotta, mert ez még asszem a Trabant 600-as

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CoolStuff
Ez a trabi de édes:

Csak 200.000Ft...

CoolStuff

CoolStuff

CoolStuff

CoolStuff
Honda és Mitsubishi rulz!

CoolStuff

CSOCSO
hali
CoolStuff
Hali!

CSOCSO
mitusbishi volt a csod szelen aszem.. most.. par honapja..
CSOCSO
ezt en tudom.... de azt kerdezem hogy a lexus-t es az infinity-t full japanok csinaljak vagy azt amerikaiak?
erted?
I.C.ram
Az is lehet, hogy a Daimler-Chrysler-é. Egyszer mintha a Daimler tulajdonlistáján láttam volna a Nissant. Nem emlékszem már sajnos.

Jaa nem az a Mitsubishi volt, de szerintem a Nissan is valakié már.

Egyedül a Toyota nincs amcsi tulajdonban tudtommal.
I.C.ram
Biztos volt valami, mert kb 6 éve csõdbe ment a gyár egy része, és akkor az egyik amcsi óriás tõkét pumpált bele.
GregSB
Átnyálaztam a Nissan rövid történelmét, itt nem említik hogy felvásárolták volna. Az egyetlen kapcsolat más autógyárral ez volt:

On March 27, 1999, Nissan and France's Renault SA signed an agreement concerning a comprehensive global alliance aimed at achieving profitable growth for both companies.

Mondom, szerintem te összekeverted a Mazdával, ami valóban a csõd szélén állt, és a Ford felvásárolta.

GregSB
Szerintem te összekevered a Mazdával, amit a Ford vett meg.

I.C.ram
Onnan, hogy a csõdszélérõl megvette a GM, asszem.
GregSB
A nissan mióta amcsi?

I.C.ram
Nem nem... Mivel a Nissan már amcsi, ezért az infiniti is amcsi, és CSOCSO azt kérdezte, hogy MOST melyik hova tartozik.
GregSB
jah és inifiniti.

RelakSfromhome
Így néz ki az egyik nfsu2 képen a kerék, erre valaki írja, hogy olyan, mintha ki lenne törve 😊

GregSB
Mindkettõ japán. A Lexus a Toyota, az Infinity meg a Nissan leányvállalata az USAban.