Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SBali
A Smart meg fogja vedeni a benne uloket relative alacsony temponal, ahol a balesetben résztvevõ masik auto utkozesi zonaja "aktiv". De egyszer az is elfogy, es mivel a smartrol telleg nem mondhato el, h. hatalmas utkozesi zonaja van, igy hidd el, jo, amig nem probalod a sajtotokkal bebizonyitani az igazadat!

Taranov
Ja, teszt szerint lehet, de ettõl még nem szabad benne megbízni, mert lehet egy suzukival is 30-cal ütközni és túlélni meg sajnos lehet XC90-nel is olyat ütközni, hogy utólag szarnál rá milyen biztonságos. 😞

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

[Walaki]D`Lair
Így van...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Mondjuk szivem szerint én Imprezát vennék, de csak mert imádom...😄DD És leszarom mennyi a szervíz, leszarom mennyire környezetkímélõ és leszarom hogy ki mit gondol róla...😄D

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
Meg minden szerintem ami régi. Az új autók már komolyabbak, látszik is a fejlõdés Euro NCAP-on.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

[Walaki]D`Lair
Hát mondjuk a Volvo XC90 az megjelenése óta a világ legbiztonságosabb autója...😄DD

[Walaki]D`Lair
Nem értem mit kell mondani, ha van ellenbizonyíték...

Z
mert akkor, asszem még relatíve új dolog volt az EURO NCAP, és most már tudják, hogy mire kell figyelni. Célirányosan fejlesztenek. - gondolom én... 😊

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Taranov
Hja ilyenek vannak.
Két lehetõség:

1., Azt dícséri/szereti amit vesznek
2., Azt vesznek, amiben vakon megbíznak

Szerintem Walaki a 2. csoport.

Z
Ezt már én is megpróbáltam elmagyarázni...

Talán megkérem Katát, hogy segítsen, hátha neki elhiszi!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Általánosságban írtam. És hiszek neked.

Taranov
Miért vegyen? Azért, hogy mindenki lássa, hogy ennyire gazdag? Ne viccelj! Max. a cigányok vagy a maffiózók vesznek olyat Magyarországon. A tanult gazdag emberek inkább vesznek egy Rover 75-öt, Audi A6-ot, A4-et, Toyota Avensist stb., nem ilyen keménykedõs kocsikat.

Z
😊)) akkor még egyszer: olvasd el rendesen, plíz...

Z
Megnéztem, és nem én írtam el....

Nézd meg újra. Nem azt írtam, amit Te.

Taranov
Atom.

Taranov
Ilyen autókat azok vesznek, akiknek presztízs márka kell, de nincs sok pénzük eleinte.
Egyébként szerinted a kis Golfnak mennyi a havi költsége? Hát az is van 100.000.
A nagyon gazdagok meg nem ilyen autókat vesznek.
Egy Trabantba be se ülnék egyébként, Clio meg azért elég egyszerûke ahhoz, hogy mondjuk olyat vegyek.

Z
lól! 😄D

elsõ autónak?

Z
de Te - már ne is haragudj, de - azt mondtad, hogy "nagyon gazdagok"....szóval ne arra gondolj, aki havi nettó 1-2 milkát visz haza, az mondjuk nagyon erõs középosztály.

De a szimplán gazdagtól is messze van...nemhogy a nagyon gazdagtól...nem gondolod?

Taranov
És a kénsav okozza a savasesõt.

Taranov
Pl.? Hát szerintem nyilvánvaló, hogy a gyárak károsítják leginkább, de azért az autók is valamennyire. De ezen lehetne segíteni akkor, ha pl. csak prémiumbenzint lehetne tankolni, 95-öst nem, mert azoknak 0% a kéntartalmuk.

CSOCSO
szerintem ezek az autok kevesbe karositjak a kornyezetet mint jopar mas dolog amire nem is hinnek hogy karositjak a kornyezetet
Taranov
ciki. Hát jó lenne, ha már ezeket az autókat elfelejtenék lassan, mert nemcsak hogy veszélyesek, még a környezetet is nagyobb mértékben károsítják, mint az új Euro 4-esek.

CSOCSO
naja.. de azert fura hogy a 97 es nagy trio mindegyikenek a kozepkategorias autoiban ulo babak tiszta pirosak meg bordok lettek.. hat aze ez komeny
Kata
Szerintem akkoriban még mások voltak a biztonsági elõírások, és akkor azok voltak az überbiztonságosnak titulált kocsik. Most a mai elvárások alapján gondolom már nagyságrendekkel rosszabbak, de gondolj bele, hogy az utóbbi pár évben mennyit fejlõdött az autók biztonságtechnikája!

[/cserf][/fülünyúl]

azé a 2000-es autok se rosszak !

pörög a topig 😛

CSOCSO
97 es autok hot szarok.. de a 2001 esek mar uberzsirak
CSOCSO
merci lol
mivan 97 ben ennyire nem tudtak autot csinalni?
CSOCSO
nem gondotlam volna hogy 97 es audik es bmw- ilyen szarok:
audi.. hat LOL...

nah a bomike meg LOLABB
CSOCSO
hasonlo volt nekunk..persze nem ilyen patakkal😊 de roxx
Stann
Ja, és lehetõleg magyarul!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Stann
Legújabb Törésteszteket hol lehet nézni?

I.C.ram
Kegyetlen jó lehet ilyen törésteszteket végzõ cégnél dolgozni 😊 Élvezném az tuti 😊 Rommá zúzni a legújabb merci csodákat. 😊
I.C.ram
Nem is gondoltam volna, hogy a Fiat Puntonak ilyen jó volt a töréstesztje.
I.C.ram
Ha már túléltem, akkor jöhetnek a másodlagos aggódási tényezõk is 😊
I.C.ram
Mi 1.8? 6 hengeres az is 😊
I.C.ram
Nem értem, hogy mit kell okoskázni...
Adi
1.8

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Stann
Erre tudnátok adni egy linket, a Smartos videóra?

Kata
Ja és a fickó végig azon sápítozott, hogy a 6 hónapos bolti új mercije összetört, és most mi lesz. Az az eszébe nem jutott a hülye burzsuj fejének, hogy épp most élt túl minden komoly sérülés nélkül egy elszállást 200-nál... :/

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Na igen... 😊
De én már láttam autópályán elszálló vadúj mercit. Mi mentünk kb. 140-150-et, õ meg elsuhant mellettünk, aztán elõttünk kb. 300 méterrel bekacsázott, kiszállt a palánkon a mezõre, orsózott 3-4-et a tengelye körül, mire leérkezett a földre fejjel lefelé. Megálltunk, a sofõrünk hívta a mentõket. A fickó meg kimászott a mercibõl, be volt sokkolva, mert fehérebb volt, mint a kiérkezõ mentõkocsi, de semmi komoly baja nem esett. Mondjuk be volt kötve az öve, meg voltak lufik a kocsiban, nem is egy, de állítom, hogy vagy 200-nál szállhatott el. Egyébként ott elhebegte, hogy valószínûleg elaludt.

[/cserf][/fülünyúl]

Dichter
90-nél szvsz a legtutibb Saab-ból sem szállsz ki a saját lábadon. Mondjuk ez sokmindentõl függ. Pölö mivel karamboloztál. Mert ha mondjuk a Keszhelyi Intercityvel, akkor az gáz

Kata
Azért megnézném a túlélési arányt, ha egy Smart 90-el karambolozik fõúton, akár csak egy Ladával, vagy Trabanttal is. Nem tartom biztonságos autónak a Smartot, szerintem túl kicsi ahhoz, hogy kellõen védhesse az utasokat. Persze én laikus szemmel nézem...

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair

[Walaki]D`Lair

I.C.ram
Ami pattog abban leszakad, ez fizika.
[Walaki]D`Lair
Ha ez lenne a helyzet kapna 3 csillagot okoska? köss már bele! Tudom hogy pl a Renault Modus 100x biztonságosabb, bár annak sincs sok eleje...de te ezt is biztos tudod...

amiben leszakad a beled az pl. a régi kis roverek, renault twingo, ilyenek...

I.C.ram
Most lehet itt hülyéskedni, meg minden. De akkor szerinted miért csinálnak törészónákat, hogy a szerelõknek több dolguk legyen? Megnézel egy régi autót, mondjuk 30as évekbõl, szinte semmi gyûrõdés, tömör acél meg minden, de tuti nem élsz túl benne, egy fának menést sem. Leszakad a veséd a májad, mindened.

Te szeretsz ezzel jönni mindig, hogy, ami nektek van az a legjobb a világon, annál nincs is jobb 😊
[Walaki]D`Lair
tudom, csak tisztáztam...😉

mert a mindíg mindíg mindíg marad...és csak...😛

hykao
Én nem írtam, hogy az elsõ autód-e vagy sem, azt írtam, hogy a tiétek!

...és miért kell mindig í-vel írni??? 😊))