Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

manapság tényleg a minnél nagyobb beömlõk a divat aláirom meg az mutat nagyon jól, de régen nem nagyon volt divat és pont ezzel a fajta ferrarival próbálták újból behozni a nyitott légbeõmlõket csak még egy kicsit takargatva!
amúgy a te modelled 4 évvel fiatalabb!
az 5 részre bontott beömlõ már 2 részre csökkent

szerintem a régi modellek közüla a legszebb!
Ferrari 348 spider (1994)

nem is tudtam ilyen lamborghinirõl

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
(azért nem szegény Te, mert ha komolyabb bajod lenne, nem fórumoznál már itt)
na mentem mert várnak! Bye és vigyázzatok!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
összetörtem magam!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
1. Mechanikus váltózár
2. Ablakok törésvédelmi fóliázása
3. Zárdugózás
4. Beltéri elektronikus indításgátló
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
[/cserf][/fülünyúl]
Regisztrációs adó
Átíratás díja
Mûszaki vizsga
Rendszám illeték
Eredetiség vizsgálat
Útiköltség (legalább 50ezer)
Alapvetõen kijelenthetõ, hogy nem az ár miatt érdemes behozni autót (az esetek nagy többségében) hanem, mert kint sokkal nagyobb a választék, így nagyobb az esély kifogni egy szép darabot)
Útiköltség (ez is megvan egy 50es legalább)
régóta szeretnék egy m3as bömöst (miért is nem kisebbet😊), és azt hallottam, hogy kinnt, pl németeknél olcsóbb.
el is mentem néhány honlapra és megdöbbenve tapasztaltam, hogy bizony sokkal olcsóbbak mint itthon (itthon szinte nem is lehet kapni).
egy 95-96os 10 000 euró, ami 2,5 misi. valami gond lehet ezekkel a verdákkal vagy mi, hogy ilyen olcsók, vagy kinnt ennyibe kerül és kész?
láttam egy 2003as, 286 lovas feketét 9000 euroért, de szerintem az 90 000 akart lenni..azért irtam egy mailt a srácnak, hátha mégsem elírás😊
milyen dijakkal kell számolnom, ha kintrõl hozok egy kocsit? tulképpen a vételáron felül mennyibe kerül ez nekem?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egyébként a Passatra mondtam, hogy hányadék (az elõzõ) nem a Phaetonra.
A gáz és a hulladék jelzõ, szintén nem hangzott el tõlem.
Mert valaki kettõnk közül akkor nagyon el van tévedve...