Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
<#buck>

bocs ez az elõbb lemaradt!

http://www.allsportauto.com/photoautre/lamborghini/murcielago/roadster/2004_lamborghini_murcielago_roadster_41_m.jpg

a kedvenckéd számlapja!

Törölt felhasználó
Jah! <#vigyor>
látni a logoból!<#ravasz1>

Törölt felhasználó
Még mindig a kedvencem:

ja és én a Ferrariról beszéltem és nem más autóról!

nekem tetszik ez is az is de abban az idõben épp az a felszabdalt oldal volt at egyedi és különledes!
manapság tényleg a minnél nagyobb beömlõk a divat aláirom meg az mutat nagyon jól, de régen nem nagyon volt divat és pont ezzel a fajta ferrarival próbálták újból behozni a nyitott légbeõmlõket csak még egy kicsit takargatva!
amúgy a te modelled 4 évvel fiatalabb!
az 5 részre bontott beömlõ már 2 részre csökkent

Törölt felhasználó
Nekem ez jobban tetszik, mert nincs felszabdalva az oldala.

én is csak a turbórágós papírról értesültem róla

kit-kat ez neked biztos tetszeni fog!!!
szerintem a régi modellek közüla a legszebb!

Ferrari 348 spider (1994)

Lamborghini 350 GT (1966)

Lamborghini Jalpa

nem is tudtam ilyen lamborghinirõl

Azon fogva kell tolni?

Kit--Kat
na ma mit láttál Miamiból és a Lamborghinikbõl??😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
😊
Kit--Kat
némmá itt van MR.CSOCSesz

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
kocsival vagy nelkul?
CSOCSO
eleg zsirul nez ki!!! jobban megfog mint az m6 os bomike..
CSOCSO
a kisebb mutatok lefele gorbulnek.. mert ott az benya mero meg mittom en mi.. nem latod?
Kit--Kat
Képet!!!!

fluga
vááááá, egy 325ös m3-ra több mint 1 misi a regisztrációs adó???????? jóóól látom??elmennek ez a jó tetves qr*a anyjukba. akkó már nem éri meg.

Dichter
Na mit csináltál? Szegény bömös.

(azért nem szegény Te, mert ha komolyabb bajod lenne, nem fórumoznál már itt)

Dichter
A4-es Audira nem kötsz cascot?? <#taps>

Legalább lopás ellen köss rá.

Adi
brühühüh..
na mentem mert várnak! Bye és vigyázzatok!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Lol!
összetörtem magam!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Törölt felhasználó
Vagy itthon veszem, vagy nem. A védelem akkor is meglesz, cascot meg nem kötök.
Dichter
De, kell is bele, különben nem köthetsz rá cascot. De ha ezeket beleteszed, meg leregisztrálod, már meg is veheted itthon is.

Kata
nah, akkor ugyanaz a kölyök, csak átnevezték

[/cserf][/fülünyúl]

Törölt felhasználó
Nincs, vám az EU miatt. Van viszont regisztrációs adó, ami megfelel annak, csak a belsõ piac törvényei tiltják, hogy vám nak hívják.
Törölt felhasználó
Nemigazán értem az összefüggést... Azért mert nincs benne, nem is lehet belerakatni? Tavasszal veszek pont egy A4 -est. A program:

1. Mechanikus váltózár
2. Ablakok törésvédelmi fóliázása
3. Zárdugózás
4. Beltéri elektronikus indításgátló
Kata
nemtom, elég jelentõs bevétele volt az az állambá'nak

[/cserf][/fülünyúl]

Dichter
Az a baj a külföldrõl hozott kocsikkal, hogy jobban lopják õket. Ugye pl Németországban kevesebb benne a biztonságtecnika (lopásbiztonság) ergo könnyebb elvinni, így el is viszik. Egy nagyon jó barátomék Audi A4-esét most lopták el. Németországból jött.

fifi
Vám van még egyáltalán?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kata
Nah, valaki hozzáértõbb már nyilatkozott is, míg pötyögtem. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Törölt felhasználó
Az a 2003-as autó 9000-ért 100%, hogy elírás, vagy rommátört.
Kata
Az egyik legfontosabb és legtekintélyesebb költség még a vám lesz. Ez nem akarok hülyeséget mondani, de minden illetékkel, xirrel-xarral a kocsi értékének akár 50-60%-a is lehet. Utána honosítás, magyar mûszaki, magyar papírok, eredetiségvizsgálat - ezeket is százezrek takarják be. De én ezeket csak hallomásból tudom, ha egyáltalán így vannak még ma is a dolgok. Szóval nem megijeszteni akarok, vagy túlozni, csak számolj magas járulékos költségekkel.

[/cserf][/fülünyúl]

Törölt felhasználó
Minimum:

Regisztrációs adó
Átíratás díja
Mûszaki vizsga
Rendszám illeték
Eredetiség vizsgálat
Útiköltség (legalább 50ezer)

Alapvetõen kijelenthetõ, hogy nem az ár miatt érdemes behozni autót (az esetek nagy többségében) hanem, mert kint sokkal nagyobb a választék, így nagyobb az esély kifogni egy szép darabot)

Útiköltség (ez is megvan egy 50es legalább)
fluga
hi
régóta szeretnék egy m3as bömöst (miért is nem kisebbet😊), és azt hallottam, hogy kinnt, pl németeknél olcsóbb.
el is mentem néhány honlapra és megdöbbenve tapasztaltam, hogy bizony sokkal olcsóbbak mint itthon (itthon szinte nem is lehet kapni).
egy 95-96os 10 000 euró, ami 2,5 misi. valami gond lehet ezekkel a verdákkal vagy mi, hogy ilyen olcsók, vagy kinnt ennyibe kerül és kész?
láttam egy 2003as, 286 lovas feketét 9000 euroért, de szerintem az 90 000 akart lenni..azért irtam egy mailt a srácnak, hátha mégsem elírás😊
milyen dijakkal kell számolnom, ha kintrõl hozok egy kocsit? tulképpen a vételáron felül mennyibe kerül ez nekem?

Kit--Kat

Kata
lol

[/cserf][/fülünyúl]

Törölt felhasználó
Hmm... amikor a Passatról írok, te a Phaetonról, és amikor én a Phaetonról, akkor te a Passatról. Ennek így nincs ám értelme. Próbálj meg kicsit figyelni mikor mirõl van szó.
Punker
akkor inkább rakjatok be pár képet 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

fifi
Jó nem szószerint ez hangzott el igaz... Biztos azért elterjedt a Passat mert akkora gány kocsi...Biztosan...De nekem sincs kedvem errõl vitázni 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Törölt felhasználó
Semmi kedvem nincs errõl vitatkozni, valamelyikünket igazolják az eladások, vélemények.

Egyébként a Passatra mondtam, hogy hányadék (az elõzõ) nem a Phaetonra.

A gáz és a hulladék jelzõ, szintén nem hangzott el tõlem.
fifi
És komolyan gondolod, hogy okádék/gáz/hulladék?
Mert valaki kettõnk közül akkor nagyon el van tévedve...

fifi
Jó akkor értsél egyet...