Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
hát pedig így azért mondják hogy a kupé eleganciáját ötvözi a limuzinok praktiukumával, evvel a kis vékonyan húzódó keretnélküli ablakaira utalnak teccik érteni??<#szomoru2>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
a kupe ket ajtos.. nem negy...
I.C.ram
Ennek köze nincs a coupéhoz.
Kit--Kat
S gyilokos???
úgy jellemzik, hogy kupés limuzin
"a kupék eleganciáját ötvözi a limuzinok praktikumával"

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
amugy ez most milyen merci?? ez a csucs?? S gyilkos vagy mi?
Törölt felhasználó
Budapest és ezüst színû volt. 😊 És az a fekete is tuti AMG? Mert simát már 2 hónapja is láttam, most az volt a "szenzáció" hogy AMG. 😊
Kit--Kat
ez tényleg 1 szép merci, a mostani S-osztálynak ez volt az elõterve😊

csak nem fekete volt, és Egerbe láttad???
mert itt is van egy ilyen!

Falconer
Szép darab, volt róla teszt Sportautóban

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CSOCSO
Törölt felhasználó
Jah, én is láttam ám különlegességet! Mercedes-Benz CLS AMG

RelakSfromhome
õõõ... Ez a papundekli hátuljú BMW?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Törölt felhasználó
Persze, hova küldjem?
[Walaki]D`Lair
AE86 POWER!!!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
ez erdekelne de nincs excelem felteve😞
kitod mosolni egy txt be es nekem elkuldeni?
CSOCSO
meseltem hogy a multkor mikor az eclipsel voltunk egy ember odaallt mellenk egy regi lepcsos hatu de gyonyoruen felujitott corollaval hogy mizu velunk meg hogy turbos-e az auto meg hanyas moci meg ilyenek 😊))))))))) tok zsir erzes volt😊) jo semmi kozunk a sztritracsnihoz de tok jo erzes volt hogy oda alltak mellenk a spanyol kolkok hogy na mink van😊 kis hulyek😊 ha tudnak hogy egy felhalott talon volt alattunk😊 muhahaha
[Walaki]D`Lair
Én meg egy Bently Continental-t....VÁÁÁÁÁÁÁH!!!!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
az elobb lattam egy corolla GTS-t😞(((((((((((
bocs hogy ennyivel kesobb kommentelek a temahoz, de csak most volt idom visszaolvasgatni

szal van mo-n is tobb100 loeros golf
turboval sokmindent el lehet erni, csak nem mind1, hogy kivel csinaltatod es mennyiert
nekem 1.6-os motorbol turboval 300(!!) lovat ajanlottak (gyari 105bol), csapataskor 40 literes fogyasztassal kozel 2m forintert
ezek utan eldontottem hogy nincs nekem erre szuksegem 😊
viszont van ismerosom, neki 1.8t golfja van, meg van kicsit huzva, a vege 265 loero.. azert az sem rossz
a felfele nyilo ajtokat sem nehez megoldani.. csupan kell hozza kb 2000 euro, es maris megvan
mondjuk nekem nem tetszik, de ez az egyeni velemenyem
vmelyik kommentben meg olvastam a vr6-ot... gyari 204 loeros ha jol tudom
csak gondolkodjatok... ravagni 2 turbot... mekkora teljesitmenyt birna az ? persze uj valtoval meg minden...

Törölt felhasználó
Hamár autómánia! Van olyan mániákus rajtam kivül aki nyilvántartja az általa vezetett típusokat? 😊 Nekem egy gyönyörû kis excel táblába vannak rendezve, jelenleg 54 típus szerepel rajta. Ez nem egyezik a vezetett autók számával, mert ha mondjuk 2 ugyanolyan autóval mentem (motor, típus, stb), akkor csak egyet jegyeztem be . 😊)

Az "Autók amikben ültem" lista valószínûleg soha nem készül el, mert gyakorlatilag majdnem megegyezik az aktuális éves autókatalógussal 😛PP
fifi
Nincs a GPZvel semmi gond de nem itt fog ilyet keresni bárki is...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

[Walaki]D`Lair
Aki megvesz egy '83-as GPZ-t az meg is érdemli...<#hehe><#hehe><#hehe>

fifi
Nem akarok flémelni, de ha valakinek ilyen szecska kell tudja hol keressen, nem itt fog senki rájönni, hogy húúúú ez kell!

Bocs...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Engem is csak akkor érdkele, ha cultos, és legalább egy 3 küllõs 45"-es krómfelni van rajta.
GregSB
Cultos?

Smuge
csuuuunyák?? elmentek ti a halálba gyönyörü az összes bmw akárki akármit mond kivülröl de föleg belülröl! Bármely kategorián belülit odaver a bmw motor, és ez igy is lesz<#mf2><#duhos2><#nyes><#banplz>

Dichter
nemkõ

BránerMaister
!!!!!FIGYELEM!!!!!

Eladó:
Kawasaki GPZ 1100 , 1983-as ÁTALAKÍTOTT, RAT BIKE stílus. Egyedileg átépítve chopperé. 100le felett,
Harley Davidson:
-Tank (2 beömlõs)
-hátsó teló
-elsó lámpa
-hátsó lámpa
Új akksi. Injektorosból karburátorosra átalakítva. 4 a 4-ben kipufogó (Harley), GYÖNYÖRÛ HANG.

Érd.: [email protected] , [email protected]

Utálok mindenkit!

CSOCSO
a bomike eleg zsir.. aaa... a pojse meg hatulrol coolos.. elolrol meg nagyon el van baszva
Kit--Kat
léáttam, de kössbele inkább a betonba a régi M6 az igazi

GregSB
A Cayenne valóban "érdekes", de az M6os szerintem gyönyörû... Láttál te már élõben 6os bmw-t, vagy csak képrõl fikázod?

Kit--Kat
csúnyák

Adi
<#unalmas>

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

[Walaki]D`Lair
he?

[Walaki]D`Lair
pöcs...😛PPP

Én miért nem szálltam el? 😛PP Pedig vezettem jégen....;PPP

MEGFONTOLT, ELÕRELÁTÓ, NEM KAPKODÓ TÉLI VEZETÉS....

Adi
Ma van tél! 😉
IJ

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

ÁjjLe BoBBi
mians te ksi cgáyn 😊)) mer bastd vbazseg .😄D

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Adi
kurva szépek!

[Walaki]D`Lair
Nem pofáztam, hogy tél elõtt gyakorolj bazmeg?!

[Walaki]D`Lair
Nagyon rondák....

GregSB
Na kéremszépen úgy nem jó ez, mint ahogy a lóf@sz nem furulya, majomsegg nem ibolya, se nem rózsabimbó. Képek kellenek ide!

G-Power M6:

TechArt MAGNUM:

Dichter
Ez butaság, mert nem kell mindenkinek lecrashelnie egybõl az autót, hogy normálisan vezessen. Persze, biztos van tanító célzata ha összetöröd, de nem kötelezõ ugyebár.

hülye kérdés kié lenne!!! egy 17 éves ember nem tud megvenni egy bömöst!
legalébbis nem õ kereste meg rá a pénzt!

már ne haragudj de a tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetni!!!
ha 17 vagy akkor friss engedély ez biza benne van!
szülõlé a kocsi?

Kit--Kat
direkt😊

robotnyk
ólmos
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kit--Kat
nboszsorkány!!!<#nevetes2>õ csinálta az ólmosessõt!!!--->

Kata
Akkor szólj elõre, mi a méreted. Ha esetleg nagy lesz, az nem baj, majd belenõsz. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Addig nyitogatod a szád, míg rád olvasok valami rontást, aztán reggel ahogy kilépsz a házból dobsz akkora hátast, hogy na. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

robotnyk
de ha nem a méretem? 😄