Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az a 4.4literes változat?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
szal alenyeg hogy mobillal csinaltam egy kepet rola...
[ o az aki szerintem hasonlit az eva mendes re]
szal itt a kep
ui: egy kep sosem adja vissza a valosagot... hjaajjj...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Annak idején jó volt, de mostmár megszívhatja vele a menõzést az ember. 😊
de most hagyjuk ezt.. tolem vehetunk celicat.. zsir uj kupe civicet...
a scion mindnel erosebb..felszereltsegben. .helyben is jobb mindnel..
???
Nem drága az egy kicsit?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Tegnap este például az önindítóm halt be, hiába kocogtattam, semmi. reggel odarángatom szegény kollégáimat... hát nem pöccre indul. Most kitoltam vele, elvittem dokihoz, reméljük, kikúrálja.
korbenyalaztam.. bar kivulrol mar lattam d emost olyat talaltam hogy HUHPAZMEK....
19 colos felnikkel, ground effect (spoilerek), szarny, belulrol meg a muszerfalon carbon fiber........................
bar az auto eladva.... de mehettem vele egy kort...
Beultem.. eloszor kisse kicsinek tunt.. a fejemnek van hej de mar nemsok, hatratoltam az ulest, kormanyt beallitottam a topra. igy mar elfertem.
Belulrol elegge csecse volt.. foleg a carbon boritas....kormany kicsi es sportos, kezzel varrt bor meg ilyenek. jo magas volt az oldalfal, keskeny ablakok..szal sportossagot sugallt...
bar nem tudtam es nem is akartam annyira csapatni (mikozben mellettem ult az emberke) de egesz jol pofog a 160 lovacska.. es GYONYORU hangja van.. soros 4 de valami atkozottul szepen korog a mocika!!
hat megis csak 2.4 es camry mocika...
sztan bementunk a szalonba leultettek egy gephez hogy valogassam ossze mi kene nekem.
immobiliser...soundsystem upgrade, belso neon vilagitas, oldal airbagek is...s aszem ennyi volt.. jo lett volna meg felni😊 meghozza egy 19 colos .. de az a felni 2250 dollar 😞
meg sport kipufogo.. de az is 800 dollar😞
szal most igy hirtelen kijott az egesz 20500 ra.. durvan... mindennel egyutt.. tax al handlingel mindennel...
ahh.. fasza volt.. ja es meg fullhatra tolt ulesekkel is siman elfer mogottem az ocsem. .vagy egy normal termetu lanyka...
szal cooool nagyon tetszik!!
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Bocsánat.
Most viszont engem fogtok kiröhögni, de egye búbánat, leírom:
Reggel jövök munkába, kétsávos, 6 méter széles úton. Szembe busz, elõttem a sáv szélén, szabályosan bicajos (már amennyiben -5 fokban szabályos dolog bicajozni - egyesek sosem fagynak szét). Mivel sokáig bicajoztam, tudom, nem egészséges dolog kicentizni a bicajosokat, ezért lassítottam egy kicsit. A "nem mindig az erõsebb inger a fontosabb" elv alapján egyenlõ figyelmet fordítottam a bicajosnak és a busznak, ami mögött szabaddá vált a sáv, már felkészültem a sávváltásra, kinn volt az indexem is.
Csattanás. Ez mi volt?
Igen, egy kátyú. Körbenéázek, a bicajos él, a busz elment, áldozatok száma nulla. A jobb eleje is bírta a strapát, szerencsére elég "ballonos" gumik vannak a Favón... bár mire beértem, "szemre" eresztett valamit, lehet, hogy délutánra leenged...
Az egész még nem is lenne iszonyat kínos, ha nem épp tegnap tartok kiselõadást a "hüle kátyúk" kikerülésérõl...