Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Próbáltam most utánanézni hirtelen, de csak az angol árakat találom.
Ez az a 4.4literes változat?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO
walakit erdekel ez egyaltalan????😊))))))))
CSOCSO
Mar nem emlexem melyik topigba elvezkedtem magam szet hogy huu ilyen olyan szerelmes lettem egy lanyba a bo'tban😊
szal alenyeg hogy mobillal csinaltam egy kepet rola...
[ o az aki szerintem hasonlit az eva mendes re]
szal itt a kep

ui: egy kep sosem adja vissza a valosagot... hjaajjj...
GregSB
Walakit ez érdekelni fog:

2006os Impreza:

R0zs0máK
Hogyé adják szted?

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Taranov
Jaja, van ami jó. ~20 millába kerül és van benne differenciálzár is 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Az nekem is 😊

Kit--Kat
hát ennyire a trabinak is jó a töréstesztje<#vigyor5>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
én úgytudom minimálisak:o vagy van 1 új ami jó?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

R0zs0máK
Fú nekem az új Discovery Sport nagyon bejön...<#worship>

Taranov
Sajnálom, pedig nekem a Land Roverrel egyetemben ez is nagyon tetszik, belülrõl is elegáns (C-osztály) a terepjáró képességei szintén nagyon jók, csak hát drága a kicsike.

Taranov
Jaja, pont erre gondoltam 😊
Annak idején jó volt, de mostmár megszívhatja vele a menõzést az ember. 😊

GregSB
Ilyen van Ádinak <#vigyor1>

Taranov
A középsõ nagyon rossz biztonságban, 1 csillagos.
Milyenek lehetnek a régiek? 😊
EuroNCAP teszt

Taranov
pöpec

GregSB
BMW 3 generációk

Taranov
Swift 4 milla? 😊

Kit--Kat
jó elhiszem jólis néz ki, de Swiftet hol kaptál te 4milláért??? a fullos is 3volt 😊 vagy még annyi se

DanielT
Reális.
CSOCSO
egy suzuki swift is 4 millio ha szalonbol veszed...ahoz kepest ez a kocsi MEG LOLLER UBER ZSIR!!!
de most hagyjuk ezt.. tolem vehetunk celicat.. zsir uj kupe civicet...
a scion mindnel erosebb..felszereltsegben. .helyben is jobb mindnel..
CSOCSO
duuurvan 130 ezer HUF egy kerek... nemtom hogy draga-e egy zsir 19 colos felnitol plusz ra a peres kerekek...
Falconer
"19 colos .. de az a felni 2250"

???
Nem drága az egy kicsit?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Beengo, hja

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Taranov
Makaay? 😊

Kit--Kat
5milla a "kicsi-kocsi"???:o

Igen, általában - sajnos - nekem is elõbb jár el a szám, mint az agyam...

Tegnap este például az önindítóm halt be, hiába kocogtattam, semmi. reggel odarángatom szegény kollégáimat... hát nem pöccre indul. Most kitoltam vele, elvittem dokihoz, reméljük, kikúrálja.

CSOCSO
ez olyan tipikus.. eskuszom csodalom hogy nem velem tortent... velem szokott ez tortenni.. kirohogk/anyazok valakit mert ez meg az.. masnap meg tuti velem tortenik ez meg az..
CSOCSO
de ami ott volt spoilerezve.. szarny...19 col uberszep felni.. pfff.. az buntetett de nagyon!!! kar hogy nem fotoztam le😞
CSOCSO
Nah jelentem elmentem Scion szalonba😊))
korbenyalaztam.. bar kivulrol mar lattam d emost olyat talaltam hogy HUHPAZMEK....
19 colos felnikkel, ground effect (spoilerek), szarny, belulrol meg a muszerfalon carbon fiber........................
bar az auto eladva.... de mehettem vele egy kort...
Beultem.. eloszor kisse kicsinek tunt.. a fejemnek van hej de mar nemsok, hatratoltam az ulest, kormanyt beallitottam a topra. igy mar elfertem.
Belulrol elegge csecse volt.. foleg a carbon boritas....kormany kicsi es sportos, kezzel varrt bor meg ilyenek. jo magas volt az oldalfal, keskeny ablakok..szal sportossagot sugallt...
bar nem tudtam es nem is akartam annyira csapatni (mikozben mellettem ult az emberke) de egesz jol pofog a 160 lovacska.. es GYONYORU hangja van.. soros 4 de valami atkozottul szepen korog a mocika!!
hat megis csak 2.4 es camry mocika...
sztan bementunk a szalonba leultettek egy gephez hogy valogassam ossze mi kene nekem.
immobiliser...soundsystem upgrade, belso neon vilagitas, oldal airbagek is...s aszem ennyi volt.. jo lett volna meg felni😊 meghozza egy 19 colos .. de az a felni 2250 dollar 😞
meg sport kipufogo.. de az is 800 dollar😞
szal most igy hirtelen kijott az egesz 20500 ra.. durvan... mindennel egyutt.. tax al handlingel mindennel...
ahh.. fasza volt.. ja es meg fullhatra tolt ulesekkel is siman elfer mogottem az ocsem. .vagy egy normal termetu lanyka...
szal cooool nagyon tetszik!!
Falconer
EÖhhh 😄 Pech

Caby
A bocsánatkérést köszi tudtam <#vigyor3> A kerekeddel remélem nem történt semmi :S Amúgy meg csatlakozom DanielT-hez csak még annyit, hgy ez teljesen érthetõ, sõt dicsérendõ dolog hogy a biciklist is figyelted. Neked is ott volt figyelemelterelõnek mint nekem a "göd" meg a cigi<#vigyor3><#szomoru1> így utólag ahogy végigjátszottam az eseményt, a cigi miatt volt az egész mert épp akkor néztem le kinyitini a hamutartót. na pussz és további jó napot mindenkinek.

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

R0zs0máK
😄DD

Taranov
Hát nem írok érthetetlenül, csak olvasni kéne tudni 😄

fifi
ha nem volt ott a forgalmid, akkor most véged van... 😄DD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

:-)

DanielT
Hoppá 😊 Mit is jósoltam? 😛 Az egészben az a legszebb, hogy egy szót sem szólunk, hiszen elõfordul az ilyesmi 😛
Megkövetlek, a tegnapi stílusom tényleg túlment az egészséges határon.

Bocsánat.

Most viszont engem fogtok kiröhögni, de egye búbánat, leírom:
Reggel jövök munkába, kétsávos, 6 méter széles úton. Szembe busz, elõttem a sáv szélén, szabályosan bicajos (már amennyiben -5 fokban szabályos dolog bicajozni - egyesek sosem fagynak szét). Mivel sokáig bicajoztam, tudom, nem egészséges dolog kicentizni a bicajosokat, ezért lassítottam egy kicsit. A "nem mindig az erõsebb inger a fontosabb" elv alapján egyenlõ figyelmet fordítottam a bicajosnak és a busznak, ami mögött szabaddá vált a sáv, már felkészültem a sávváltásra, kinn volt az indexem is.
Csattanás. Ez mi volt?

Igen, egy kátyú. Körbenéázek, a bicajos él, a busz elment, áldozatok száma nulla. A jobb eleje is bírta a strapát, szerencsére elég "ballonos" gumik vannak a Favón... bár mire beértem, "szemre" eresztett valamit, lehet, hogy délutánra leenged...

Az egész még nem is lenne iszonyat kínos, ha nem épp tegnap tartok kiselõadást a "hüle kátyúk" kikerülésérõl...

hykao
Ne a hülyeséget hemzsegjétek, gyertek játszani! 😊
Kit--Kat
minnyárt holnap angol vizsga:o

R0zs0máK
már mész? 😄

Kit--Kat
<#duhos2><#beka3><#fogmosas>

R0zs0máK
remek, hogy ezt ide közlöd

Kit--Kat
amint megjön az új videókártyám széjjel zúzom a burnst

Kit--Kat
te péló<#duma><#nevetes2>

R0zs0máK
pöcs...😛

Kit--Kat
ja télleg😊

R0zs0máK
Krystal...😉

és egyébként se néztem...

Kit--Kat
te mondtad múltkor, hogy megyek Jennát nézni<#gonosz1>

R0zs0máK
Hú ez de gecin hangzott...😄DDDDDDDDDDD