Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
De rendes szakit, ne olyat aki az autószalonban baromkodik 10ropis órabérért!
na ennyi.
alszom...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A VW a minõségéhez és amit nyújt, ahhoz baromi drága. És a szervízköltségei is nagyon magasak. Akárcsak a Seat és Skoda, amelyek szintén a VW-é.
[/cserf][/fülünyúl]
annak ehez mi köze?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
[/cserf][/fülünyúl]
Pink - Get the party started ez a címe. Van benne egy istenkirály merci w115 cabrio, amin ugrálnak meg minde... tiszta gyalázat.
[/cserf][/fülünyúl]
egy kategória?
Mellesleg az arabok hajtják a 20-30 éves Mergákat a sivatagban, érdekes, hogy ennyi idõs VW-t nem láttam gurulni önerõbõl.
[/cserf][/fülünyúl]
tehát a teáltalad látott rozsdaboglya vagy félresikerült kasznismunka, vagy a gazdája volt hanyag.
no comment...
[/cserf][/fülünyúl]
Ja 2 éve egy III-ast fordítottam át az orrán és a tetején olyan minimális sérüléssel hogy a mûhelyben nem akartak hinni nekem, végül a tetõn lévõ horpadással bírtam csak bizonyítani. A mûhelyben épp egy összetört Mercit flexeltek, kijelentsem hogy az utóbbi egy hulladék?😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"