Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R0zs0máK
ÉS? a Golf 1 az mikori áruld már el nekem...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Kata
Tudom. De hát az is Merci. Mint ahogy a régi bogár is 'régi'. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
most kezdõdik az az örület az MTV-n Pimp my Ride.
Kata
Hehe, apukám autószerelõ. És míg kisebb voltam, elég sokat feküdtem mellette nyakig olajosan az autók alatt... Sazl...

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Azok a mercik teljesen mások. Azok a jó öreg régi konstrukció. Egy merci sem olyan jó most mint azok voltak. W123 zöldséges vagy W115 dízel merga lazán elszalad félmilla km-et nagyobb gond nélkül.
fifi
Egyet mondok a minõségrõl: kérdezz meg egy szerelõt.
De rendes szakit, ne olyat aki az autószalonban baromkodik 10ropis órabérért!

na ennyi.
alszom...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kata
Lehet, de engem meg nem érdekel. 😊
A VW a minõségéhez és amit nyújt, ahhoz baromi drága. És a szervízköltségei is nagyon magasak. Akárcsak a Seat és Skoda, amelyek szintén a VW-é.

[/cserf][/fülünyúl]

fifi
amit én hoztam fel annyi volt hogy vegyél azt és mesélj arról...de ezt már lerendeztük 😄

annak ehez mi köze?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Nagyon nagyot tévedsz! Sokkal-de sokkal többet kibír az a kis sz*r mint gondolnád! Nekem nem kéne ha ingyen adnák sem, de eszméletlen idõtálló/megfelelõ használat mellett!/

Kata
de úgy látszik, egyesek nem emlékeznek arra, mit írtak 5 perce, vagy 2 órája... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Áhhh megvan!!!

Pink - Get the party started ez a címe. Van benne egy istenkirály merci w115 cabrio, amin ugrálnak meg minde... tiszta gyalázat.
Kata
Ácsi! TI hoztátok fel a Mercit!!!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Teljesen cserélt motorral, felújított kasztnival? Mert nem hinném, hogy az eredeti motor zakatolna bennük.

[/cserf][/fülünyúl]

fifi
Golf<>Mercedes

egy kategória?

fifi
igen mert 40éves bogarakkal járnak...

Kata
Most mondhatnám, hogy egy alkalommal az orrunk elõtt szállt el autópályán egy Merci. Pörgött, pattogott az aszfalton, aztán le az útról, és ott is folytatta. A fickó mobiljában több kár keletkezett, mint a kocsijában - mivelhogy megálltunk segíteni a vadbaromnak. Azt mondtuk, nem kerül ki élve, mert ment vagy 160-180-at biztosan, de kutya baja nem volt. Nem a Mercit akarom megvédeni, csak mivel ezt hozta fel mindenki példának, ezért mondtam el.

Mellesleg az arabok hajtják a 20-30 éves Mergákat a sivatagban, érdekes, hogy ennyi idõs VW-t nem láttam gurulni önerõbõl.

[/cserf][/fülünyúl]

fifi
Alapvetõen a Golf volt az európai/kiskategóriás/ autókban az elsõk között akinek horganyzott karosszériája volt>rozsdásodást megelõzendõ....

tehát a teáltalad látott rozsdaboglya vagy félresikerült kasznismunka, vagy a gazdája volt hanyag.

fifi
hátö a Golf 1.2-es lemezbõl van ha jól tudom...ellenoldal a Buzuki Swift 0.7-es/bár ez elég erõs ellenpélda 😄/

no comment...

Kata
Így van. Ez a te véleményed, az meg az enyém. Mivel én azokat tapasztaltam, ezért nem nyilvánítható elõítéletnek. Pláne, hogy sok rozsdaboglya VW-t láttam már ismerõseim, rokonaim körében. Szal ennyi, nem kell túlspilázni.

[/cserf][/fülünyúl]

Ehhez a Golf témához azért hozzászólnék ha már megjöttem a melóból+lehiggadtak a kedélyek. Fõleg Katának szól, ha nem haragszik meg. Nem vitatom hogy lassan mentetek és nagyon összetört az autó. viszont amilyen következtetést te ebbõl levonsz, az nagyon nem fair. Ugyanis nem ez a jellemzõ. Mint írtam régen, az öregem zúzott le I. Golfot, 120-szal szállt le az útról, háromszor pattant az autó (igaz földön, de az is tud kemény lenni), ebbõl kétszer az orrán. A löklap, a fényszórók, az eleje azonnal tört, plusz a jobb elején olyan 20, a bal elején 5-10 centit jöttek beljebb a merevítõk. A hûtõ elment, de mögötte a ventillátor mág megúszta, a motorig már el se ért. Most akkor kijelenthetném ezek után hozzád hasonlóan hogy a Golf a legjobb autó, a legjobb anyagokból, hisz megmentette az öreg életét, és a sebességhez képest kis kár esett benne. De én nem teszem, az igazság valahol a kettõ között van. A gagyi anyagokhoz meg annyit tennék hozzá hogy a kasztnit ezek után szétvágták hogy könnyebben lehessen kiszedni bell mindent (másik kasztniba ment), így láttam jópár helyen a tökéletes állapotban lévõ, egyetlen rozsdafolt nélküli anyagot, ami akkor már 15 évet töltött az utakon. Úgyhogy amit te a Golfokról állítasz az így halálbiztosan nem más mint elõítélet, amit mint tudjuk értelmes ember levetkõz.
Ja 2 éve egy III-ast fordítottam át az orrán és a tetején olyan minimális sérüléssel hogy a mûhelyben nem akartak hinni nekem, végül a tetõn lévõ horpadással bírtam csak bizonyítani. A mûhelyben épp egy összetört Mercit flexeltek, kijelentsem hogy az utóbbi egy hulladék?😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

I.C.ram
Megakarom nézni, hogy milyen merci van abban, mert zsírul nézett ki, ha nem lett volna kicsicsázva.
I.C.ram
Az egyik Pink videkilpben, ahol egy másik bandával zenélnek, volt egy Merci W115 kábriót, amit szanaszéjjel gyilkolnak. Nem tudják melyik klipben teszik ezt? Keresem már egy ideje, de nem találom.
Adi
jaah.. nem .. csúszkáltam!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

R0zs0máK
Na már megint keresztbeálltál?

Adi
Ahh. mekkorákat csúsztam!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

DanielT
Mer' egy büdös paraszt, azé' mongya.
I.C.ram
A retekklubos kockafej mondta, hogy ez a kategória legerõsebb kocsija, tovább nem néztem, csak ennyit hallottam.
I.C.ram
Hát nekem kisebbnek tünt 😊
DanielT
Rolls Royce Phantom:5230mm

Audi A8: 5051mm

Chrysler 300C: 5038mm

Tééééllleg középkategória...
DanielT
Hehe, 5 méter hosszú ember! 😊 Az európában már nagyon bõven a nagykategória vége/luxus eleje.
I.C.ram
Dehogynem. Mérete alapján az szvsz.
DanielT
Ez nem középkategória.
R0zs0máK
LOL...😄DD kétlem😄

I.C.ram
középkategória 😊
DanielT
Mi alapján? Milyen kategóriában? Stb... erre így nem lehet válaszolni.
R0zs0máK
milyen a kategóriája attól függ...😄

I.C.ram
Tényleg a legerõsebb a ktegóriában?
I.C.ram
jaja C volt.
I.C.ram
Na ilyen volt:

R0zs0máK
Ilyet láttam a múltkor nem messze tõlünk...<#wow1>

DanielT
Jah, gondolom Chrysler 300C, mert az M egy rakás szar.
I.C.ram
Chrysler 300 volt a neve, iszonyat jól néz ki.
I.C.ram
mindjárt keresek képet.
I.C.ram
Láttam múltkor egy durva Chrysler-t, elég jól nézett ki. Állítólag a legerõsebb autó a ketegóriában.
CSOCSO
😊)))
Kit--Kat
hehhe volt már pár szal kössz zsukov marshall nem kellenek a tanácsaid😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

R0zs0máK
Majd ha lesz csajod akkor szólj, addíg kussolfekszik a neved...;PPPPPPPPPP

Kit--Kat
ja esetleg ezt szólná: érdekes módja az udvarlásnak, de offkóz járhatunk😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

R0zs0máK
magamból kiindulva ugye...😄DD

CSOCSO
te valamit tudsz....