Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
Hogy hogyan nyomták azt nem tudom... Forma1-ben azt értékelik akinek a ledurvább autója van, vagy azt aki nyer? akkor?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

robotnyk
DanielT
Na.

A fizika, a teljesítmény egzakt dolgok. A lóerõk, a légellenállás és még sorolhatnám a vezetõtõl és elfogultságtól teljesen független tényezõket, de nem teszem, mert ezekkel gondolom te is tisztában vagy. Nem ragozom feleslegesen, a lényeg mindössze ennyi: Lehet, hogy lehagytál 30db 530 as BMW -t, de ez csak és kizárólag azért történhetett, mert azok nem nyomták úgy mint te. Lehet, hogy a sufnituning warbi "lenyomta" a Borát, de az nem az autó érdeme.

Gyorsabb autó egy Mercedes V230 kompressor (nem találtam ilyet, de lehet, hogy van, hiszen ezt állítod, jó lenne mégiscsak valami link, hogy létezik) mint egy 530as BMW?
Gyorsabb lehet egy sufnituning 2ütemû wartburg mint egy VW Bora?
fifi
Egyébként ez akkor igaz ha azonos tudású sofõr, mindkét autó satu gáz, kanyar esetén ugyanaz az ív...

szerintem

már érzem hogy megint hülyeség készülõdik 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Adi
Kibeszélt mostaniról vazzeg!?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

fifi
Nálam meg azt jelenti hogy a Kassel környéki hegyekben a szekér nem bírta az iramot. És nem kétes állításba másztam bele, hanem te kérdõjelezel meg olyan dologot aminek a körülményeit nem is ismered.
Mondok jobbat! Egy ismerõsöm 2taktos sufnitunning Wartburggal városban rázott már le Police Borát...

na?

Adi
Komooooollyy!!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

DanielT
Nem kell belemenni, csak a gyári adatok kellenek, hogy az autók mennyit mennek. Nem óra szerint, meg Nóra szerint, hanem amit a gyár szerint tudnak. Ha lenyelted keresztbe, akkor valszeg a gyári adatok legalább 50km/h-t vernek a BMW re. Nekem ezt jelenti, hogy lenyeli keresztbe, de jelen esetben megelégszem azzal, ha csak 1 km/h-val veri.

Písz.
fifi
Fingom sincs hány lóerõ az, hány lóerõ az... Óra szerint tudott 240-et ez tuti. De nem akarok belemenni önbizonygatásba...

DanielT
Mégse hagyom ennyiben, hagy pörögjön a topik, légyszi támaszd alá technikai adatokkal is az állítást. Elég lesz nekem egy végsebesség és lóerõ mindkettõ részérõl.
DJ Bee18
Na sziasztok, lépek

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Hát a Picasso tényleg hasonlít egy tojásra, de az nem nagyon tetszik

DanielT
Akkor jó 😊
fifi
nem

fifi
Nekem a C oszlop tojásszerû íve tetszik pl.

DanielT
Valóban extrém, ugyanakkor rossz példa 😊 Cerinted a BMW nem tudta volna lenyomni? Most õszintén.
DJ Bee18
Mondjuk lehet, hogy nem akartak versenyezni veled 😊)

DJ Bee18
laposabbnak és szélesebbnek tûnik

fifi
Figy. jártam haza Németországból gyakran egy Mercedes V230 kompresszorossal. Itthon asszem csak a Coca Colának van ilyen. 530-as BMW-ket lenyeltem keresztben... Bár ez extrém példa.

DJ Bee18
nem vérbelien sportos, de hát egy Grand Scenic buszhoz képest az, nem?

fifi
Hátö szerintem egyszerûen elegáns...És nagyon tetszik.

DanielT
Jajjj, ettõl tudom elharapni a derekam! Nehogymá sportos legyen egy busz.
DJ Bee18
egyébként a kompakt egyterûek között nekem is a C-MAX tetszik a legjobban, olyan sportos

DJ Bee18
az több lehet, én még nem nagyon tartok autóvásárlásnál, 19 leszek 😊

fifi
nemtom a Cmax mennyi...Utóbbi idõben nagyon tetszik. Ha felépül a házam valszeg benevezek egyre/dízel/

DJ Bee18
szerintem 3 millió alatt az astra classic II a legjobb ár-érték arány, nem?

fifi
sevrolé..... 😄

Én mentem nyáron Kalossal, tetszett, bár soha az életben nem vennék olyat.

DJ Bee18
nekem a Jaguárok belsejérõl a sok sznob angol jut eszembe 😊

CSOCSO
szerintem meg azert neznek meg jobban benne mert sokan azt se tudjak MIJAZ!!! amugy angol autokrol azt hallottam hogy tudnak verbeli sportkocsit csinalni meg minden. de minosegre mar kozel sem ott alnak mint regen..
DJ Bee18
az új subaruk belseje kezdenek megtetszeni, na a corolla versoé valóban rideg

CSOCSO
😊
CSOCSO
nahja.. megis csinal olyan autot hogy azt hiszed ra hogy jaguar.. belulrol fa meg bor meg ilyenek... es kivulrol is szinte bentleyra vagy jaguarra hajaz..
amugy koreai auto kkozul az uj tiburon jon be.. de az nagyon!
DJ Bee18
Ja totalcar teszt 3 ajtós automata Chevy Kalos 😊)))))

CSOCSO
ez igaz. nekem a subaru belulrol nem tetszett.. de mit var az ember??? ferari vagy slr sizntu belsot?? ugyanmar... a subaru kis morcossaga csintalansagahoz majdnem teljesen jo az a belso.. bar azert inkabb tetszik az uj neon vagy stratus belseje... soot nekem az uj stratus tetszett belulrol.. de most inkabb SCION rulez😊
I.C.ram
Kia pfuj 😄 Soha nem vennék olyat. Elég degradáló autó az 😄
CSOCSO
meg lehet nezni egy mostani toyota vagy mas japcsi auto belsejet.. soot nekem a scion belseje is nagyon tetszik de mondjak erdekeset?? ott van a KIA.. kivulrol belulrol olyan autot csinalt hogy azt mondtam ra hogy JAGUAR!
DJ Bee18
Hát a volvo, faterom egy cégnél dolgozik, volt egy pont facelift elõtti Passat, 1,6 (1999), de digit klíma stb., lomha volt, de addig az volt a legjobb gép. Azután jött az s40, fapad, de teljesen, 0 extra, 1,6. Nem ment, prosztó, szûk, és rengeteg szervííz. Hülye szervizes mondat: az a gond, hogy túl melegben nem túl jó a klíma LOL, meg egy csomó dolog. Aztán egy Laguna, nem annyira alap, 1,6. Fellélegzés a volvo után. Most a legjobb, 1,8 -laguna sport, egész jól felszerelt, egy fokkal jobb menetteljesítmények.

I.C.ram
Nekem meg a 156-hoz, és szvsz nem vészes. Elég faszán ment, pedig csak 1.8-as volt.
DJ Bee18
Szerintem az elég szûkös autó, mint az s40, az elõzõ s40-hez volt szerencsém, rossz élmények

I.C.ram
és Alfa 156, bár 6 milláért még elég fapadosat kapsz :/
DJ Bee18
Jó kis monológot játszok, többiek? 😊

DJ Bee18
6 millióért sok jó és nagy autó van: Mazda6, Laguna, Avensis, stb.

DJ Bee18
Úgy birom, amikor egy alsóközepes autó full extrását tesztelik, 6 millió körül, amikor azt szerintem alig veszi valaki, egy full kopaszból mûvészet jó autót csinálni egy ilyen drágából nem

DJ Bee18
Itt megtalálod: totalcar

I.C.ram
Nem is láttam még.
DJ Bee18
és az új Focus hátsóhoz mit szóltok, szerintem nem valami szép, a belseje viszont sokkal szebb lett

DJ Bee18
Ez se valami tágas, amúgy<#eljen>

I.C.ram
Szerintem a Lancia Fluvia egész jó retró lett, bár a segge kicsit fura 😊

DJ Bee18
Én nem nagyon szeretem a retró stílust, talán a Mustang GT az bejön kívülrõl, de a belseje már nem

DJ Bee18
Köszi