101020
.
  • Susarc
    hát nemtudom....ebben a 10 perces videóban szinte minden másodperc életveszély....és mindig jól dönt....igencsak tudatosan teszi a dolgát hiszen ha csak a mákfaktorra épitene vagy ahogy te állitod kb. egy perc után egy oszlopon lenne.....
    nem is beszélve arról,hogy én sokkal inkább úgy gondolom,hogy a csúsztatásokat legtöbbször direkt csinálja,hogy még látványosabb legyen az amúgy is a legdurvább ilyen videó amut valaha láttam /én/ aki ilyesmit megengedhet magának az nem kispályás
  • R0zs0máK
    Nem tudom honnan veszed, hogy kibaszott jó sofőr...jobb, mint az átlag, látszik rajta, hogy szokott csúszkálni és meg tudja fogni a hirtelen mozdulatokat, de egyáltalán nem tudatos a legtöbb megcsúszása...inkább mondanám egy jó sofőrnek, akinek annyi esze sincs, mint egy rakás lószarnak...
  • Susarc
    7:50-nél a mobilozás debasz:_D
  • Susarc
    az a szörnyű az egészben,hogy kibaszottul durván jó sofőr! de azonnal basznám be a dutyiba!
  • Susarc
    az elmebeteg megint akcióban:O

• desigo
    Egy magyar nő adta el a legtöbb Bugattit
  • RatBaG #95383
  • RatBaG #95382
    murvácska? pl az afrika rallyra gondolsz? ahha...
  • R0zs0máK
    Kéne, durván. Főleg egy Henessy :))
  • Csabesz6
    Nézz meg egy mai darabot. Azok olyan extrém magasak, igaz?
  • Csabesz6
    Akkor biztos használhatatlan fos volt, nekem mindegy..:))
  • CamelX
    Mert csak simácska aszfalton meg murvácskán megy rally, főleg 80as években? Kis árokból hátsót visszahúzásnál is überelne egy rotkapát :D
  • R0zs0máK
    UASZTAKÚRVA!!!! GIGALÁJK!!!
  • Willi Betz
    Beteg!
  • R0zs0máK
    Én prímán el tudok autókázni pesten a hacsival, nem tudom miről beszélsz...
  • Csabesz6
    Aszfalton miért ütődne bárhova? Murván meg teljesen más beállításon mentek/mennek most is.
  • CamelX
    Ennek rally autó lévén hogy nem ütődött le állandóan a motorja?!
    Nekem elég volt Pestre költöznöm hogy a spoiler mehessen kukába, futómű meg emelésre.
  • desigo
  • Susarc
    kibaszott ütős ez a Raptor!!
  • SötétBarom
    Itt a videón kb 3-4 méterről érkezik lapra. Ezt megpróbálhatnád sok mindennel, de sztem a monster truckon kívül semmi nem élné túl :D
  • Szabi #95369
    naja, reális és értelmes körülmények között jó kell legyen, de azért nem egy hosszútávugró bigfoot :DD
  • Coral Springs
    Az egy dolog, de ettől függetlenül gyári az egész, és nem arra tervezték hogy egy meredek rámpáról elugrass vele nagy sebességgel. Ezt jól jelzi a felfüggesztés beállítása is, egyáltalán nincs magasabban az autó mint bármely más pickup. Abban nem vagyok biztos hogy a Ford -nál lehet-e rendelni verseny lengéscsillapítókat ami valamivel megemelné az autót is, de tuning cégek foglalkoznak ezzel. A másik dolog visszatérve a videóra, jól láthatóan a rámpa nem volt túl hosszú a másik végén, az autó szinte függőlegesen hozzá csattant a földhöz. Oké hogy egy Raptor, de azért mindent ez se bír ki. Normál offroad körülmények között viszont nem ölöd meg abban biztos vagyok.
  • desigo
    opsz

• Susarc
    hát azok most nem csillapitottak:)
  • pajti
    Dancing on ice..
  • CSOCSO
    Letra meg kuszobon allni???? Ez nem egy terepjaro.

Elso percet kell csak meglesni. Nem allunk ra semmire se
  • SötétBarom
    Nem sportváltozat? :DD

Ez egy KIBASZOTT raptor. Kerekenként 8 lengéscsillapítója van
  • Coral Springs
    A száguldás, és egy mesterséges bukkanóról valót ugratás nem ugyan az. Ez egy gyári pickup, ráadásul nem is a sport változat, és nem is egy monster truck. Egy kisebb buckát viszont valószínűleg kibírt volna.
  • broman191
    A megfelelő terepen...ez nem volt az.
  • Pluskast
    Nem tudom, hogy volt e már ha igen akkor sorry :)

• cement
    felbaszták két kerékre mint mikor a ladákon szerelik a kipufogót...

amúgy gyanítom kinyitották az ajtót és felálltak a küszöbre
  • Susarc
    hmmm pedig azt erre tervezték....a reklám szlogenben van benne,hogy ezt a terepjárót úgy tervezték,hogy 130 mérföldel:P száguldhass vele terepen:D

• SötétBarom
    Ráült a faszba. :DD
  • fifi
    mint a szobafestők...
  • desigo
    Jó lett
    Tetején,hogy dolgoztál létráról?
  • Szabi #95354
  • CSOCSO
    ezen dolgoztam tegnap. a carbon fiber foliat tettem fel a motorhaztetore es az elejere, tetore,lampaburara, tukrokre, csomitartora es az oldalso kuszobre

• RatBaG #95352
  • fifi
    hálátlan kis köcsögök... :)
  • Interstate 95