101020
.
-
Susarc #95389 hát nemtudom....ebben a 10 perces videóban szinte minden másodperc életveszély....és mindig jól dönt....igencsak tudatosan teszi a dolgát hiszen ha csak a mákfaktorra épitene vagy ahogy te állitod kb. egy perc után egy oszlopon lenne.....
nem is beszélve arról,hogy én sokkal inkább úgy gondolom,hogy a csúsztatásokat legtöbbször direkt csinálja,hogy még látványosabb legyen az amúgy is a legdurvább ilyen videó amut valaha láttam /én/ aki ilyesmit megengedhet magának az nem kispályás -
#95388 Nem tudom honnan veszed, hogy kibaszott jó sofőr...jobb, mint az átlag, látszik rajta, hogy szokott csúszkálni és meg tudja fogni a hirtelen mozdulatokat, de egyáltalán nem tudatos a legtöbb megcsúszása...inkább mondanám egy jó sofőrnek, akinek annyi esze sincs, mint egy rakás lószarnak... -
Susarc #95387 7:50-nél a mobilozás debasz:_D -
Susarc #95386 az a szörnyű az egészben,hogy kibaszottul durván jó sofőr! de azonnal basznám be a dutyiba! -
Susarc #95385 az elmebeteg megint akcióban:O
-
#95384 Egy magyar nő adta el a legtöbb Bugattit -
#95383 -
#95382 murvácska? pl az afrika rallyra gondolsz? ahha... -
#95381 Kéne, durván. Főleg egy Henessy :)) -
#95380 Nézz meg egy mai darabot. Azok olyan extrém magasak, igaz? -
#95379 Akkor biztos használhatatlan fos volt, nekem mindegy..:)) -
CamelX #95378 Mert csak simácska aszfalton meg murvácskán megy rally, főleg 80as években? Kis árokból hátsót visszahúzásnál is überelne egy rotkapát :D -
#95377 UASZTAKÚRVA!!!! GIGALÁJK!!! -
#95376 Beteg!
-
#95375 Én prímán el tudok autókázni pesten a hacsival, nem tudom miről beszélsz... -
#95374 Aszfalton miért ütődne bárhova? Murván meg teljesen más beállításon mentek/mennek most is. -
CamelX #95373 Ennek rally autó lévén hogy nem ütődött le állandóan a motorja?!
Nekem elég volt Pestre költöznöm hogy a spoiler mehessen kukába, futómű meg emelésre. -
#95372 -
Susarc #95371 kibaszott ütős ez a Raptor!! -
#95370 Itt a videón kb 3-4 méterről érkezik lapra. Ezt megpróbálhatnád sok mindennel, de sztem a monster truckon kívül semmi nem élné túl :D -
#95369 naja, reális és értelmes körülmények között jó kell legyen, de azért nem egy hosszútávugró bigfoot :DD
-
Coral Springs #95368 Az egy dolog, de ettől függetlenül gyári az egész, és nem arra tervezték hogy egy meredek rámpáról elugrass vele nagy sebességgel. Ezt jól jelzi a felfüggesztés beállítása is, egyáltalán nincs magasabban az autó mint bármely más pickup. Abban nem vagyok biztos hogy a Ford -nál lehet-e rendelni verseny lengéscsillapítókat ami valamivel megemelné az autót is, de tuning cégek foglalkoznak ezzel. A másik dolog visszatérve a videóra, jól láthatóan a rámpa nem volt túl hosszú a másik végén, az autó szinte függőlegesen hozzá csattant a földhöz. Oké hogy egy Raptor, de azért mindent ez se bír ki. Normál offroad körülmények között viszont nem ölöd meg abban biztos vagyok. -
#95367 opsz
-
Susarc #95366 hát azok most nem csillapitottak:) -
#95365 Dancing on ice.. -
#95364 Letra meg kuszobon allni???? Ez nem egy terepjaro.
Elso percet kell csak meglesni. Nem allunk ra semmire se -
#95363 Nem sportváltozat? :DD
Ez egy KIBASZOTT raptor. Kerekenként 8 lengéscsillapítója van -
Coral Springs #95362 A száguldás, és egy mesterséges bukkanóról valót ugratás nem ugyan az. Ez egy gyári pickup, ráadásul nem is a sport változat, és nem is egy monster truck. Egy kisebb buckát viszont valószínűleg kibírt volna. -
#95361 A megfelelő terepen...ez nem volt az. -
#95360 Nem tudom, hogy volt e már ha igen akkor sorry :)
-
#95359 felbaszták két kerékre mint mikor a ladákon szerelik a kipufogót...
amúgy gyanítom kinyitották az ajtót és felálltak a küszöbre -
Susarc #95358 hmmm pedig azt erre tervezték....a reklám szlogenben van benne,hogy ezt a terepjárót úgy tervezték,hogy 130 mérföldel:P száguldhass vele terepen:D
-
#95357 Ráült a faszba. :DD -
#95356 mint a szobafestők... -
#95355 Jó lett
Tetején,hogy dolgoztál létráról? -
#95354 -
#95353 ezen dolgoztam tegnap. a carbon fiber foliat tettem fel a motorhaztetore es az elejere, tetore,lampaburara, tukrokre, csomitartora es az oldalso kuszobre
-
#95352 -
#95351 hálátlan kis köcsögök... :) -
Interstate 95 #95350