Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Hát igen. 😊 A történtek után nem mernék beülni melléd, legfeljebb nyáron, száraz idõben, nappal. 😊 Vagy ándere megoldás: dobod a slusszkulcsot, és én vezetek 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Még ha csak úté, de gyalogosé, kerítésé, oszlopé is.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

A TI az mi? turbós?
[Walaki]D`Lair
A pesti út réme...😄DDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
A hóhelyzetre...itt pesten olvad mint a szar...<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Adi
BMW 318TI Compact
Go to Galériám!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Milyen autó ez?
Adi
He-he!
Én nálam ilyen gondok nincsenek. 96-os a gép!
8-10-et megzabál az tény.. de a vezetési élmény
ellensúlyoza ezt!😄
Nekem csak ABS-em van. Hát azt így télen elég sürün hallom dolgozni!😊
Nekem csak a jobb ajtóm zörög vmiért de nem tudom miért..
ezenkívül itt írtad, hogy megeszik neked ablakmosóból egy halmot! Én pl.: állandóan ablak mosóval törölgetem, mert rám baszák a kis kicsi kocsik vékony kerekei a szélvédömre a sár foltokat.. rRrrrrRR 😊... de nem baj!😄
1-2-be elég "komolyakat" lép a kocsi.
Egy dolog hiányzik a talán a kocsiból, az ASC-kipörgésgátló, mert gyakran keresztbe szoktam csúszni a kocsival és azt nem igazán szeretik!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Ezt melyik részére értetted?

A dízel nem fog városban se többet enni. Szerintem ott is megáll 7L körül. Bár a fene tudja.
Ha ennyire gizdulsz a VW-re, akkor biztos jó választás lesz 😊
[Walaki]D`Lair
Ne mond már, mert megszakad a szívem....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Magic Boy
Igazad van és szégyelem is,hogy nem néztem át amit írtam(megnyomtam én a shift-et,de ezekszerint ne reagált!)!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Én VW Passat kombi-t(diselt)szeretnék venni leginkább,de minden más megoldás érdekel!
Fontos szempont lenne,hogy városban se egyen sokkal többet 6 liter-nél!

Off
A kedvesem nevét már csak nagybetûvel írtam volna...
Egyébként nem kell az ilyet megmagyarázni, elég, ha tudod.
On

Egyre több helyrõl hallom, hogy 30 cm hó, 50 cm hó, hóakadály, tényleg ilyen rossz a helyzet az ország útjain?

Magic Boy
Én a lányokat szeretem!
Ez edinais tanusíthatja!

Nekem 2 éves Passat TDI-m van (már a plasztikázott), errõl tudok nyilatkozni. A fogyasztása TDI-hez méltóan alacsony, én fõleg autópályán hajtom, ott 6-6.5-bõl megáll.
És ugye megy is mint a barom, a DI piros, tehát 130LE-s változat, 6 gangos váltóval, business típus. 6.-ban 150-rõl még olyat ugrik, amilyet egy benzines se 😊
De a menetteljesítmény elõnye nagyjából itt ki is merült, 1-2-ben nem olyan kényelmes, nem ugrik olyan jól. Városban nem lehet igazán kihajtani, igazi autópályás kényelemre van kihegyezve inkább.
A helykínálata belül bazinagy (bár a hátulülõknek már nincs sok hely a lábnak), de az ülések német styleban fapadosak. Értsd: viszonylag rövid ülõlapok, keskeny háttámlák. A klímája jól dolgozik, meg a gyári hifi is pöpec benne. Igaz a klíma ventije így 100k km után egy kicsit sír néha, dehát istenem. A szerivznek erre is csak annyi volt a reakciója, hogy "mi nem hallottuk".
Ha megzavarom kettesben akkor ugyan ugrik mint az állat, csak jobbra. És a szerivizben átnézték, aztmondják minden ok idézem "az asszimetrikus féltengelyes autók mind ugranak jobbra". nc.
Egyébként a szerviz is halál. Tipikusan lusta paraszt szervizesek, csak a nagy pénzes munkákra buknak, a többit elsumákolják. Még kötelezõ szervizen is csak azt cserélik, ami már szétesés határán van. De ez persze nem az autó baja.
A szélvédõ hajlamos az összes felverõdõ kavicstól repedni, pattanni, stb. Rossz szögben áll, vagy nemtom. De minden felverõdõ kavicsnak ott a nyoma, az enyém is most áll már a szélvédõ csere elõtt, mert kezd gázos lenni (~150k lesz).
A hátsó szélvédõt vizes uton telebassza vízzel, sárral stb. Rossz aerodinamikai tervezés, vagy valami ilyesmi lehet. Mindesetre a hátsó ablaktörlõt szinte ki se kell kapcsolni...
-Az ablaktörlõi ilyen high-tech elasztikus cuccok, merevítés nélkül. Ez eddig szépen is hangzik, csak éppen az élettartamuk kb 1-2 hónap, ugyanis utána elkezdik elhagyni a szélvédõn ez elasztikus anyagukat, és smírölnek. Elég szar. És ennek is 6-7ezer forint darabja elõre. Egy lehúzás a VW részérõl, semmi más. A jóöreg 1000ft-os univerzális cucc többet ér.
-ABS, ESP benne figyel, csak sokat nem ér. Sajnos tapasztaltam már vele autópályán vízes-latyakos úton a satuféket, és szépen 20°-ban sodródtam vele elõre, amig fel nem engedtem a féket. Az ASR szépen villog is ha kipörögnek a kerekek. Hogy ezzel mi a gond? Hát talán hogy nemkéne kipörögniük. Az ESP-t eddig egyszer tapasztaltam, az szépen helyreigazította kanyarban az autót, ahogy elindult a segge. Ehhez elég gyorsan kell már venni, ugye 1.5t autónak nemolyan könnyû a seggét elindítani.
A váltó egyébként pontos, de idegesítõen rángat, tehát az ember nemnagyon pihetentetheti a kezét rajta. Engem ez idegesít, mert általában egyik kezem mindig rajta van/volna. Fõleg 3-4ben reszket nagyon.
Ja, és ugye 2 éves, 100k km-rel, és már jönnek a zörgések innen-onnan. Azért egy ilyen kategóriájú autótól többet várna az ember. Valami zörög a jobboldali ajtóban, és a mûszerfal közepe táján is. Ezenkívül a szélvédõ bal felül mozog, és ez is berezonál néha. Magyarán a szélvédõ elég gyenge konstrukció rajta.
Ráadásul a csomagtartó ajtaja rendszeresen beakad, kb minden 3. alkalommal feszegetni kell hogy felnyíljon.
Menet közben pedig PumpDüsen TDI-hez méltóan szép feketéket dob, fõleg keményebb gyorsításoknál 😊 Örülnek is mögöttem, nekem meg éghet a fejem.
Jameg zabálja az ablakmosó folyadékot. Ha megnyomom, hogy ugyan tegyen már az ablakra egy kicsit, akkor elöl a lámpákra is fúj, méghozzá nem is keveset. Nekem kb 2 hetente 3 litert úgy elnyel mint a huzat, ebben a latyakos havas szar idõben.

Ezenkívül VW. Most mit mondjak? Nagy bajai nincsenek, de kommersz, fíling mentes, semmi extra. Vezetési élmény nulla, de elvisz A-ból B-be takarékosan, biztonságosan. Saját használatra sosem vennék VW-t, sõt még talán öngyújtósat sem. Najó, talán egy Accord i-CTDI azért befigyelhetne 😊 De céges célokra jobb ez a dízel, meg fõleg hogy autópályán van hajtva 95%-ban.
És milyen összegig? Az 5 éves maximum kor azért eléggé megemeli, de hogy a német/kombi/ha lehet (nagyjából) VW triónál maradjunk akkor 4-5 millió között vannak Passatok, 2,5-3,5 között Skodák. Viszont gõzöm sincs hogy mennyira tartósak, mennyit esznek, satöbbi.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

hykao
Feleségül ne vegyelek? 😛PP
Magic Boy
A segítségeteket kérném!
Olyan Disel üzemü kocsit keresek amelyik nemeszik többet 6 liter-nél 100-on,a tankja se kicsi,kombi is van belölle és mefizethetõ az ára!
Német termékek elõnyben(ha VW akkor meg hiperszuper!)!
6 liter alatti fogyasztás,legyen bellölle disel és kombi a fontos szempontok,5 évesnél nelegyen idõsebb és ne legyen agyonhajtva se!

GregSB
<#miaz>

CSOCSO
azon gondolkoztam a haverral hogy 150 dodoert kiberlunk egy napra egy 287 lovas 350z-t es elmegyunk befizetjuk magunkat egy racing palyara es szetgyilkoljuk az autot.. csak felunk hogy mi lesz ha nagyon gyilkoljuk..
CSOCSO
ezt pedig mar lattam eloben.. tolem 20 cm rol😊 tegyek be rola fotot?
amugy a belseje is uber!!!
CSOCSO
koszonom szepen😊
amugy top secret supranak hivjak... ha jol emlexem 60 ezer dollarert kellt el az ebayen majdnem egy eve
Kit--Kat
<#hamm> mit akarsz??? eddig én voltam a legmoderáltabb😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

[Walaki]D`Lair
ja ééértem...😄DDDD

[Walaki]D`Lair
fasz...<#wow3>

Kit--Kat
na nemcsoda, hogy megy a buzi gyanúsítgatás😄DDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
HA szar kb így irtam a kontrát megelõzve, ha ezzel jössz😊

[Walaki]D`Lair
Te hol laksz? <#idiota>

[Walaki]D`Lair
hóó dehogynem dobálja a kis seggét...😊))

te azt honnan vetted hogy szar az irányítása? <#wow2>

Munch
Az Impreza tényleg másabb... 😊
Varázsa van, nem tudod visszafogni magad.
De még jó hogy csak ez az egy hátránya van. 😊
Elõnyök? Nincs hely rá, hogy felsoroljam. 😄

Kit--Kat
kicsi, belátható, gondolom nem csúszik ki úgy a segged alól mint 1 yukon, szóval akármilyen szar lehet az irányítása azért könnyen kezelhetõ megfogható autó

[Walaki]D`Lair
vezettem én már annál komolyabb autót is ne aggódj...mellesleg miért lenne könnyû?

Kit--Kat
jájá arra gondoltam

hehhe valszeg, mivel se jogsim se kocsim, kis kinder szörprájzot amúgy se nehéz terelgetni😛P

[Walaki]D`Lair
arra töröttre gondolsz?

Én ellentétben veled és ádival tudok vezetni...jól...😛PPPPP

Kit--Kat
ehh ha megnéznétek, hogy mi lesz, ha 1x walaki kezébe Impreza kerül c. képet lehet látni, ahogy felcsapódot a motorháztetõ és ott van az a nagy jellegzetes intercooler rés, meg oldalt az a két beömlõféleség

I.C.ram
mosdár bejezzédek adda!
[Walaki]D`Lair
Egy Dondeo Didel Mombiért? akármikor...😄DDDDDDDD

Ezt nem tudom kihagyni: akkor eladnád a kicsi SZART-ot?😊))

[Walaki]D`Lair
Didel mombi nekem is kéne...Rord ha lehetne...Rord dondeo...király autó....😄DDDDDD

I.C.ram
degeci vagy 😊
GregSB
Didel mombi powwa!

[Walaki]D`Lair
te fasz...amikor megjelent a swift akkor rakták bele a samurai-ba a motorját, elõtte csak 1 lityós vacak volt...

szerk: mármint te fasz 😄😄😄

Taranov
Akkor nem lehet, hogy az Samurai motor?
De akkor a Swiftben mér van Samurai motor? <#merges2>

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

[Walaki]D`Lair
Jóvan paze nem mondtad, hogy szar összetákolt fos, a samurai-ban meg 1.3-as swift motor van...

I.C.ram
+kezd
I.C.ram
Mielött Walaki faszságokat dumálni, nem SAMURAI VOLT!!!! Hanem egy összetákolt terepjáró, és tényleg 1.3-as swift motor volt benne.
Taranov
Bármelyik német autó. 😊
Pár kivételével mindegyikbõl van kombi és dízel is.
Milyen árkategória érdekel? Hány ezer km fölött nem veszed meg szívesen?
Hány éves érdekel?

Golf, Passat a VW-k közül, Audik közül szvsz mindegyik A8 kivételével természetesen, Opel Vectrából is van kombi, ha jól tudom, de ha újat vennél, akkor nem számítana szerintem, hogy 6liter alatt fogyaszt-e, ha már költesz 4+ milliót 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Magic Boy
VW bocsi máshol járnak a gondolataim és elírtam!
Érdemi választ is adna valaki?

Taranov
WV? 😄