Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
nahjolvan.. inkabb mindenki menjen fel maga az oldalra...:
import.. domestick.. blahblahblah .. csak kattintgassatok
CSOCSO

CSOCSO
ezt a mercit lattam par honapja egy klub elott:

tudom sokaknak tul ronda lesz.. nekem se jon be igy keprol annyira.. de eloben brutal nagyon!!!
DJ Bee18
Talán néhány ív oldalt hátul más, meg az alsó hûtõrács más, nincs oldalt index, stb. Csupa apróság csak, amúgy tök mindegy, teljesen egyformák 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
V8:

DB9:

DJ Bee18
Valóságban biztos jobban felismerhetõ, mert a DB9 nagyobb, de így fotóról nehezebb.

DJ Bee18
Számomra ez az autó nem jöhetne szóba, mert szerintem kicsi ahhoz képest, amennyiket elkérnek érte. De én nem vagyok egy nagy angol autó fan, úgyhogy ha neked tetszik vedd azt nyugodtan 😊

I.C.ram
Meg ennek hosszabb is az orra.
I.C.ram
nagyon ratyi ez a matricsa
CSOCSO
Szulinapi ajandek: 24 colos
Ams
szerváltam terepjárót,ÉC!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Caby
Sziasztok!
Ez a froncsi igazán beficcen 😄D

egyik ismerõsé volt mielõtt Honda delSol-t vett volna <#vigyor3>
Hát igen mikre nem képes az a kicsi kocsi

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Sziasztok!

Látom, itt sok hozzáértõ van, ezért szeretném a véleményeteket kérni. Az a helyzet, hogy éppen autóvásárlás elõtt állok, és nagyon a Rover 75 (2,5 V6) felé hajlok. Természetesen használt (1-2 éves) autó jöhet csak szóba. A gondom az, hogy a környezetemben senkinek nincsen angol autója, és érdekelnének a pozitív-negatív dolgok a Rover 75-össel kapcsolatban. Nem szeretnék elhamarkodottan dönteni.
Elõre is köszönöm a véleményeket!

Lantee
hykao
Discovery-n autós-motoros témák mennek éjfélig... 😊
GregSB
Találtam egy különbséget!!! 😄DD

Az elsõ spoiler felépítése más!

GregSB
DB9:

GregSB
Ez a v8 Vantage télleg 1az1ben úgy néz ki mint a DB9....<#fejvakaras>

DJ Bee18
Helyszíni bírság esetén, mint ahogy a neve is mutatja, a helyszínen adnak egy csekket, vagy ha mondjuk valaki 60 nal megy 50 helyett, és nem állítják meg, akkor elküldik a csekket postán. A csak szimpla büntetés nem egyenlõ egybõl a feljelentéssel, ezért nem is hívnak be. Máskor elõbb gondolkodj, mielõtt okoskodnál!

DJ Bee18
Ha bárkit akármiért jelentenek fel, szerinted azzal nem is beszélnek, csak mondjuk bezárják egybõl??? Tárgyalás sincs???? Pedig ha valakit egy gyorshajtás miatt jelentenek fel, azt ugyanolyan eljárás alá tartozik, mintha valakit mondjuk megerõszakolás miatt jelentenek fel, a büntetés súlyosságától függetlenül. Mégha nem is tapasztaltad, de ez így logikus. SZERINTEM!!

DJ Bee18
Ez tapasztalat, vagy csak olyan gumicsirkés szerintem????

DJ Bee18
De városban volt az a négysávos fõút, benzinkutak, panelházak között, stb. Azért ilyen helyen egy kicsit durva a 140, ráadásul nem volt üres az út.

CSOCSO
aha... 1az1 ben db9
mindegy, hagyjuk...

DanielT
Nem, ez egy V8 Vantage.
Adi
ez a meló itthon vagy!
És nagyon komoly kocsikat hozznak!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO

CSOCSO
autokiallitason lattam db9 ugye?
kösz, hogy alátámasztottál. (#30755)

DanielT
Meg lennék lepve, tekintve, hogy nem forgalmazzák még. Hacsak nem tesztpéldányt...
CSOCSO
ilyet mar lattam eloben bebebiii😊
CSOCSO
mercedes 2000D
kint vagyok (nem felre erteni😊 de ez ket eve tortent
ja, az'ttem, kint vagy. Megkérdezhetem, milyen autóval voltál?

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

A traffipaxhoz:
A lényeg, hogy ha ott a helyszínen megállsz, és aláírsz, már csak a büntit várhatod levélben.
Amennyiben nem álltál meg, akkor küldenek egy adatbekérõ lapot, amin nyilatkoznod kell arról, hogy ki vezette a kocsit az adott idõben/helyen. Namost, ha erre ráírod a neved, akkor várd a büntilevelet. (fontos, hogy a megadott határidõn belül maradj!)
Ha azonban az 57.par-ra hivatkozva nem adsz meg nevet, akkor a területileg illetékes elõadó(rendõrségen) behív egy elbeszélgetésre(tárgyalás), ahol szembesít a fotóval... <#wow2>

Punkerwork
aztán összetöröd õket mint a filmekben? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Szerintetek ez a meló itthon hogy mûködne? :-)

Viccet félretéve, azt tudtátok, hogy Merciben is volt Wankel motor?😊 A C111-ben.

Ráadásul, az oroszok a Lada Samarába SOROZATBAN gyártottak Wankel motort.... 135LE-s volt, de a gyermekbetegségei miatt sosem vitte sokra...

(A Wankel motor 1924-es találmány)
[Walaki]D`Lair
Én meg láttam Wankel motoros trabantot....😛PP

Sõt...dízel motoros trabantot is...

Ja és mindkettõ gyári volt...😛PPP

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
ma lattam egy wankel motort szetszerelve😊))
plusz a haver szol thogy lehet tudna nekem allast... kocsikat kell parkolni.... olyanokat mint amiket filmekbe latunk😊
corvettek, mercik szal mindenfele sport es luxusverdak😊)) dezsir lenne😊
DannyL
Nem nagyon.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

CybearBoy
Nekem mocim van, az is jó? 😊

[Walaki]D`Lair
Ez kurvajóóó😄😄😄😄

Na megyek edzeni azt fordítok...😛

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DannyL
Sziasztok!

Lehet hogy páran már láttátok korábban a kérdõívet a motorolajfogyasztásról. A diplomamunkámhoz kellene és az a helyzet, hogy még mindig nem gyûlt össze elég, hogy jól értékelhetõ legyen.

Aki még nem töltötte ki és van autója, valamint hajlandó is segíteni ebben az töltse ki légyszíves. Nagyon nagy segítség lenne.

KÉRDÕÍV

A kitöltött kérdõívet ide küldje aki hajlandó kitölteni: [email protected]

Elõre is köszönöm a segítséget!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

hykao
Azt jelzi, hogy húzzá fordítani!!!!!!!!!!!!4 😊))
(amúgy meg az uccsó olvasott hozzászólást jelzi)
[Walaki]D`Lair
Mi ez a piros csík?

hykao
Nincsenek részletek, Ádi a saját vágyait ecsetelte alant...amik nem teljesülhetnek be... 😊)
DanielT
Na elég, hagyjátok abba az offot, részleteket akarunk hallani!! <#eplus2>
hykao
Miket kamuzol itt??? 😊
Adi
áhh.. csak szeretné.. dehát mindig nem-et mondok!<#mf2><#vigyor3>

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
magyarorszagrol beszelek!!!!
itt ha 2-3 szor tobbet mesz a megengedettnel akkor szerintem be is visznek a zsaruk😊))))))))))