101020
.
-
#95469 elektromos porsche = NAGY HIBA -
#95468 A Hangyász hazatér -
#95467 Hátsó légbeömlő tök felesleges elektromos motornak? :) -
#95466 Bizniszelnek már az elektromosra alakítással itthon is? :) -
keresd a hibát -
#95464 egyiptomban tudnak elni -
link -
Susarc #95462 -
#95461 milyet nem tudnak készíteni? :) -
#95460 F70
-
#95459 Hát pedig igza van :)
Ilyen autókat pl. a japók soha nem fognak tudni készíteni ;) -
#95458 -
CamelX #95457 Hát ez a klasszikus mindent überel! Így összehasonlítva sugárzik róla, hogy régen sokkal inkább az dominált, hogy minden egyes alkatrész mögött a szenvedély rejtőzik. -
#95456 -
#95455 http://drive.porsche.com/sites/default/files/imagecache/Gallery/images/en-US-pcna/P13_0023.jpg -
#95454 -
#95453 Miért? Koszos lett, ennyi. -
#95452 nyálcsorgatós videó -
#95451 Azért igy használni kicsit túlzás :)) -
#95450 -
#95449 Imádom, amikor használják is ezeket, nem csak egy teremben áll :) -
#95448 Az egy musztáng elöl. -
#95447 -
#95446 anyam borogass -
Borg #95445 Tuti vétel :D -
#95444 -
#95443 -
#95442 Ugye, pont erről beszéltem/írtam, hogy mivel kopó alkatrész, kisebb az esélyed jogaid érvényesítésére. Egyébként örülök neki, hogy sikerült elrendezned. A kereskedőnek sem ér meg 12+15K egy rossz hírverést (30K anyagáron...hehe). Ne a legfelsőket nézd
A szerelésről pedig annyit, hogy nekem 6 hengeresre adtak 25k-s munkadíjat váltóleszedéses mutatványra, nem haverok. De ez teljesen mellékes, lényeg, hogy jól jártál -
#95441 Magamon is észreveszem néha a "baszdmegafűnyíródat" effektust, előre hergelem magam.
Az esetek túlnyomó részében a másik oldalon is megvan a jó szándék, csak szépen kell kérni. -
#95440 El ne kiabáld. Biztonság kedvéért valami disznóölőt vigyél magaddal, ha a kocsiért mész. -
nyert rajtad még így is bőven :DD -
Jumbo8008 #95438 nem jaszkariztam, nem teszem tönkre a frissen vásárolt autómat, különben meg mikor pont meg akartam kicsit hajtani akkor jött ki rajta a gond, addig alig nyomtam neki, felváltottam 2 ezernél.
Közben megoldódott ma reggel 8-ra visszavittem az autót, de nem lepődött meg a kereskedő, és nem is cirkuszolt, pedig azt hittem "oda kellesz csapnom az asztalra", mondta, hogy ez egy kopó alkatrész, kicseréli nekem, hagyjam ott az autót.
Nem márkaszervízbe fogja csinálni hanem van valami ismerőse aki értemjött és hazahozott, rendes fickó ért az autókhoz, rákérdeztem, azt mondta, vagyis úgy szűrtem ki, hogy ez a tárcsa a váltómű része, és nem nagy pénz, olyan 30 ezer anyagáron, inkább a cseréje körülményes.
Szóval egész olcsón megúszta a kereskedő meg én is :)
Csak ezek után azt nem értem mit keménykedett nekem telefonban...gondolom próbált rámilyeszteni.
de mind1 ami a lényeg az megvan :) -
#95437 A srác, aki a segítséget kérte itt a fórumon, valszeg ennyiből sejti már, hogy akkor menjen oda, ha nem burnoutolt egész hétvégén. -
#95436 ennyi.
ez az amit emberi hangnemben, korrektül esetleg el lehet érni. -
#95435 megint mondom, nem akarom a murvarugdosó neppereket védeni, mert tudom milyenek, de sajnos tudom milyen a seggfej vevő is, amatőr versenyző is, aki kurvár@ tisztában van minden jogával... csak úgy van vele, hogy neki ne legyen kockázata, mindent vállaljon be a "köcsögnepper"
nekem is ordibáltak, meg csapkodták már az asztalt egy 8/!/ hónap után beállt adagoló vagy szétugrott vezérlés miatt... -
#95434 oké oké skacok! a lényeg a keménység!
kérdés: és ha a kiscsávó rúgta le 7végén a kuplungot jaszkarizás közben a BMW-ről?
akkor ugye a kereskedő is joggal üti a te asztalodat? -
#95433 ebben igazat adok, neha eleg kemenyen odabaszni az asztalra, mert a legtobb kiskocsog kereskedo (amelyik tudataban van annak h szart arul) pont arra epit h a sok suger arra se fogja venni a faradtsagot h visszavigye a kifogasolt portekat. csak fenyegetni kell oket kicsit fogyasztovedelemmel meg ezzel-azzal aztan pikkpakk visszaveszik az arut, mert tudjak h lehuzhatjak a rolot ha ott megjelenik szaglaszni valami hivatalos szerv. -
#95432 Szerintem kérni kell, hogy szálljon be a javításba.
Ha sikerül kompromisszumot kötni, jó.
Ha nem, akkor vásárlók könyve.
Utóbbival sokra nem mész, de ha gyűlnek benne a bejegyzések, a kereskedőnek rossz, szóval kerülni fogja, hogy beírjál.
Véleményem szerint ha a kuplungtárcsa a cserés, akkor a legtöbb, amit elérhtsz az az, hogy beszáll a költségeidbe. -
Susarc #95431 inkább vagyok kemény mint puhapöcsű...../természetesen nem kell mindenképp a testi erőpszak,de hidd el megvannak az ilyen szituációkra a jól bevált kúráim:P:)/mint mondtam engem nem basznának igy át....az meg a saját szegénységi bizonyitványotok,hogy egy hasonló helyzetben elkullognátok a szarral amit rátok sóztak!
és igen Csabesz a világ nem úgy működik,hogy mindenkit átbaszhatsz minden következmény nékül....
-
#95430 :DDD ebből az jön le, hogy véleményed szerint minden úgy működik a valóságban, ahogy írva vagyon. Hát persze.