Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO

TRD celica hatulrol...
CSOCSO
lehet TRD body kit volt rajta...
[Walaki]D`Lair
Nem, sztem ez egyedi tuningos volt, de nagyon hasonlított a tiétekre, csak a lámpáján nem volt olyan maszk...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO

ilyet lattunk...

hmm.. a kepet elnezve.... kepen szebb mint eloben😊)))) jo biztos kozrejatszott hogy az a tiburon mar szet volt baszva es retkes volt..
CSOCSO
kircsi😊))) a sport packages-t?😊 tehat tenyleg full olyant mint a mienke???😊 eloben faszabb mi?😊

en tegnao az arenaban lattam egy Veilside Tiburont😊 erdekes volt😊)))
[Walaki]D`Lair
Hú csoccser láttam egy olyan piros celica-t tegnap mint a tiétek, csak fasza felnivel, lefényképeztem, majd beteszem...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
muhahaha ki van titlva. a kis hulye
CSOCSO
muhahahah buntetopontja van. muhahahaha
Ha nagyon kis munkával nagyon sokat akarsz keresni akkor nem kell mást tenned mint megnézni ezt az oldalt és elolvasni!!!http://reportking.atw.hu Ha kérdésed van írj msn-en: [email protected]!!! Ne hagyjátok ki!
Ha nagyon kis munkával nagyon sokat akarsz keresni akkor nem kell mást tenned mint megnézni ezt az oldalt és elolvasni!!!http://reportking.atw.hu Ha kérdésed van írj msn-en: [email protected]!!! Ne hagyjátok ki!
hykao
Nekem is naon tetszett annó, azé' vettem meg annakidején! 😊)
CSOCSO
ez a mercsi naon tetcsik!!
CSOCSO
?????????????????????????
hykao
Egyik régebbi autóm eladásra kerül, ha esetleg valakit érdekel: CE 3.4 AMG
(akár 0%-kal is elvihetõ, kedvezõ havi törlesztéssel)
robotnyk
épp most olvastam az elõzõ bemutatóját egy egy évvel ezelõtti sport autoban, hát nem sokat változott
Punker
röviden, ocsmány <#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CSOCSO
most voltam a scion talalkozon.. ez volt az egyik legszebb
(sokan nem voltak csak paran osszeugrottak rofogni)
CSOCSO
nem akarok hulyeskedni de szerintem en mar ilyet lattam par napja... ugyanilyen lampaja volt.. meg csodalkoztam is hogy nem lattam meg ilyen lexust
GregSB
Ez azért jó, mert a 3.5ös V6os a "magnet electric" motorral együtt olyan teljesítményt(lóerõt, nyomatékot) nyújt, mint egy 4.5-ös V8as, a fogyasztása viszont csak annyi, mint egy 2ezres 4hengeres sedannak. Legalábbis ezt állítja a Lexus.

Taranov
A H2 nem számít, az ócsó és egy csomó van.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

GregSB
Hoppá. Most olvasom, hogy ez az elsõ hibrid meghajtású "luxus-sedan"-ja.

"The 2007 Lexus GS 450h is the world's first hybrid luxury sedan and the first full hybrid vehicle with a front engine and rear wheel drive.

...

A completely new Lexus Hybrid powertrain was created to power the new 450h. The system combines a 3.5-liter V6 engine with a high-output, permanent magnet electric motor—all driving the rear wheels."

GregSB
Végre frissíti a Lexus a GS-t is. Szerintem szép lett <#eljen>

CSOCSO
😊 miert kamuznek? porcsche gt-t is lefotoztam nektek a tobbit mar nem fotozom mert szinte megszoktam😊))) ilyen gallardok eseten max meg mutogatok hogy huu gallardo de mar nem ujjongok vagy valami... mar a maybachnal is ez a: nezd egy maybach itt is (nyugodt hangon)
😊)))
GregSB
Utánna néztem:

DB9 ben nagyobb motor, több henger, több lóerõ, nyomaték van. És a belseje kicsit fullosabb.

GregSB
Kész vagyok ettõl az autótól.

Igazából mi a különbség ez meg a DB9 között?
Pontosabban így kérdem: mivel tud többet nyújtani a DB9 ennél? Mert elvileg drágább a V8V-tõl.

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Falconer
Na és?
Nálunk a szomszéd utcában szokott parkolni egy Prolongos H2 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Bercy
de ez inkabb pontiac 😊
M@TriX
mi inkább GTO?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Loál János
Ez egy modell, sry. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Még szerencse, hogy kicsit sem VW Microbus Concept koppintás.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

DJ Bee18
Inkább a GTO 😊)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Taranov
Lehet, hogy csak álmodta 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Bee18
CSOCSO nem csak kamuzik? 😊), mert azért 2 Gallardo meg 2 Aston Martin egy nap alatt... Ha meg igazat mond, akkor is rohadjon meg, mert piszkos mázlistsa <#eplus2>

Taranov
Most én is bekeményítek, itthon is láttam már két H1-et 😊

M@TriX
emlékeztetõül:

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
pont most akartam én is bemutatni. 😊

azért mondjuk a régi Charger azért nekem jobban bejön, de nem rossz ez sem, kissé olyan Skyline-os.

DJ Bee18
Dodge Charger SRT-8

CSOCSO
em szamoltam de sok volt nagyon!!!

de a legkemenyebb az volt mikor 7 lambot szamoltunk a haverral..
CSOCSO
😊))))))))))
DJ Bee18
Ott most hajnal fél 3 van nem? Nem lennél inkább álmos, minthogy ilyeneket írogass? <#eplus2>

DJ Bee18
Te még nálam is autómániákusabb vagy, pont megszámoltad, hogy 18 SL500?? <#nyes><#nyes>

DJ Bee18
Egyszer voltam én is Miamiba, de csak néhány rohadt S500-as volt a legérdekesebb látvány <#falbav><#falbav><#falbav>

DJ Bee18
Figyelj már, abban az országban, ahol ezzel a géppel mennek egy kört ismert emberekkel, az összes híradó leadja és általában nem minden híradó nézõ nézi a Forma1-et. És ez a lényeg, hogy a szponzorokat minél több ember lássa, mert rád vagy rám már nem hatnak annyira a reklámok az autón, akik mindig megnézzük az F1-et, mert már a szemünk úgymond megszokta, hogy milyen reklámok vannak az autón. Mellesleg ilyen akciókkal a csapatot is népszerûsítik.

CSOCSO
ma lementunk miamiba.. lattam ket gallardot.. 2 astont (db7 es egy db9)
1 hummer h1 et... 18 sl 500ast.meg maybachot
eees ezt:

acr venom viper...
csak szurke es ket kek csikkal.. de nagyon uber volt😊)))
CSOCSO
ez nagyon dooog!!😊
tetszik mint atom!!!
GregSB
Scion t2B Concept

DanielT
Tessék:

"Igazán különleges élménnyel lett gazdagabb az a tucatnyi kiválasztott, aki belülrõl is részese lehetett a McLaren-Mercedes istállót támogató West által megrendezett Adrenalin Programnak. A Gyõr melletti Rábaringen hat magyar közéleti személyiség ízlelhette meg a sebesség élményét, amikor beült Olivier Panis tesztpilóta mögé a kétüléses McLaren-Mercedesbe, további hatan pedig a világ leggyorsabb szériaautójának, a McLaren F1 GTR-nek a teljesítményét élvezhették, Chris Goodwin irányításával."

DanielT
Na, akkor én leszek az: Ennek a reklámértéke rendezvényeken van. Nálunk is volt ilyen a McLaren rendezte és hazai ismert embereket vittek a verdával, a létezõ összes híradóban és autós mûsorban benne volt. Bõvebben nincs sok értelme ragozni, ennyi.