Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
vannak lehetosegeim amik nektek nincs.. es vica versa..
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
majd ranyomsz a linkre bejon az oldal es utanna mar ez a kep van ott:

a CLK ülést meg maszekon útólag beszereltetnéd😊
nahh mind1 legalább nem fastback
nemtom melyik resz.... norr vs soder
nem teszteltem szal ha nem muxik akkor ez van
viszont most hogy mondod a lambonak is lesz mar valami tapasztalata.. ha jol emlexem a JGTC ben is bennevannak.. ami az egyik legmeredekebb verseny ami letezik....
ha sok manim lenne es megengedhetnek magamnak egy ilyen kocsit legeloszor is abba ulnek amiben elferek😊))) ugyanis ezeket az autokat 180 cm alattiakra gyartottak.. pl a lambo murciban a terdem kemenyen nyomta a muszerfal aljat!!.. jo lehet hogy lehetett volna allitani annyit hogy pont elferjek.. nemtom... de mindenesetre tuti lambot vennek... abbol is gallardot szerintem...
Evvel persze nem kevesebb semmivel a Lambo utcai kocsik terln annyira pl. a Countach az 1 örök etalon marad az autógyártás történetében. A 84-86os Countach a legszebb Lambo amit valaha is gyárottak.
megis vhogy mindig csak a ferrarirol hallunk hogy milyen fasza kis dolgokat talalnak ki az autoikra... pl ez akormanyon van a tekergeto hogy milyenek legyenek az auto beallitasai.. kivancsi vagyok hogy a szaraz dolgokban is ennyivel okosabbak masoknal vagy csak szimplan a lambonak nem mondjak azt hogy huuu ez egy ilyen fekrendszer vagy hu ez ilyenvalto vagy hu az olyan felfuggesztes.. marmint.. a lenyeg hogy tobbet hallani a ferrarirol hogy profibbak mint a lamboekrol.. tegyuk hozza a lamboekat amennyire nem fikazzak annyira nem is futtatjak... ami kozel sem azt jelenti hogy szar vagy valami..hiszen akinek van lamboja attol is az jon vissza hogy a lambo faszabban kanyarodik mint egy ferrari...
tényleg olyan a Ferrari Miamiban mitn itt a Suzuki, ez már undorító, épp rajta maradt 1 képen oppá ez itt a
de ezek a lambók is undorítók így 1 kupacba