Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
nemtom a mûszerfalától nemájulok el, csinálhattak volna sokkal szebbet

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
Rolls-Royce Phantom és csak 90 milla 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ocsmány!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO
hat azert elegge ferden latod a dolgokat mar megbocsass...
vannak lehetosegeim amik nektek nincs.. es vica versa..
Kit--Kat
olyan jó neked Miamiba, annyi lehetõséged van, nem tudom hogy tudsz te ilyeneken aggódni, de tök komolyan😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
😊)))))))))))))
Kit--Kat
õõõõ röhögsz 1et, majd ledöngetsz Collinns Ave-re és tombolsz1et 1 jó partyn, közbe valami jó bulát fölszedsz és ennyi. Szal nem tudom mit vagy úgy oda😊

CSOCSO
most eleg lesz mert mindjart jon egy ket 14" es monitoros vagy 56k-s megszegyenult kolok oszt elkuldenek a busba hogy mennyi es mekkora kepet teszek be..
Kit--Kat
azé berakhatnál valami fasza 80as évekbeli ferrarit is mondjuk a Magnumét az valami eszméletlen szép lett

CSOCSO

CSOCSO

CSOCSO

CSOCSO
jut eszembe lehet hogy a lambonal tok 8 hogy van egy lambo a jgtc ben.. mert azt nem a lambo pumpalja hanem az istallo aki egy lambot hasznal.... de kitudja
CSOCSO
CSOCSO

CSOCSO
turbodreams
turbodreams 2

akik szeretik az importokat azoknak KOTELEZO LESZEDNI!!!
CSOCSO
ez a legcikibb mikor egy szaros shell kutnal megals zhogy onts egy kis olajat a kocsiba... es nem aza felnytidoa trunkot.. hanem leveszed a fel auto boritasat es csapatod bele az 50 est😊
CSOCSO
szeretem mikor az ebayon szorfolok latok egy uber mercit tok olcsoert es ez a kep van berakva:

majd ranyomsz a linkre bejon az oldal es utanna mar ez a kep van ott:
CSOCSO

ha a nagyfaternek ilyenje lett volna.. en is tobbet szantottam volna
😊
CSOCSO

CSOCSO
CSOCSO
"CLK ülést meg maszekon útólag beszereltetnéd😊"
ja oszt a gari meg ugrik😊
CSOCSO

kovezzetek meg de ha rally akkor inkabb ez mint subaru...
CSOCSO
mit miert?
Kit--Kat
hátt ez tényleg ellett találva

Kit--Kat
háttha ülést nem is cserének de sztem legalább az megoldható lenne, hogy hátrébb legyen meg valamit kezdeni a mûszerfal aljával
a CLK ülést meg maszekon útólag beszereltetnéd😊

CSOCSO

eloben tuti uber de igy kepekrol is eleg jo
Kit--Kat
why??😄

Kit--Kat
szegény mustang jújjj.
nahh mind1 legalább nem fastback

CSOCSO
oksz
CSOCSO
CSOCSO
jolvan .. akkor mindjart hivom valentinot hogy guruljon ide egy uj slk ulesekkel elatott gallardoval....😊))))))))) ehehehe
Kit--Kat
pedig nem azok 1iket a háttérbe lévõ Indian Creek Hotel honlapjáról szedtem, másikat meg találtam 1 oldalon

Kit--Kat
te tudod mire költöd a kis pénzecskéd, de sztem nyugi ennyi pénzért lazán kérhetsz valami módosítást, hogy kényelmesen elférj😊

CSOCSO
stockholm
nemtom melyik resz.... norr vs soder
CSOCSO
gateway in stockholm 2
nem teszteltem szal ha nem muxik akkor ez van
CSOCSO

CSOCSO

CSOCSO

CSOCSO
pedig elegge scannelt szaguak😊
CSOCSO
nahja..
viszont most hogy mondod a lambonak is lesz mar valami tapasztalata.. ha jol emlexem a JGTC ben is bennevannak.. ami az egyik legmeredekebb verseny ami letezik....
ha sok manim lenne es megengedhetnek magamnak egy ilyen kocsit legeloszor is abba ulnek amiben elferek😊))) ugyanis ezeket az autokat 180 cm alattiakra gyartottak.. pl a lambo murciban a terdem kemenyen nyomta a muszerfal aljat!!.. jo lehet hogy lehetett volna allitani annyit hogy pont elferjek.. nemtom... de mindenesetre tuti lambot vennek... abbol is gallardot szerintem...
Kit--Kat
az imprezák de szépek lettek<#guluszem1>

CSOCSO
automania kicsit maskepp
(remelem latszanak a kepek)

Kit--Kat
He?? én nem szkenneltem semmi😊

Kit--Kat
Õõõ pofon 1szerû (jó mostmár ott a VW) a Lambo mögött sose voltt akorra háttér, meg tõke mint a Ferrari mögött. A Ferrari a legélesebb legfejlettebb helyrõl ülteti át találmányait az utcai kocsijaiba, a Forma1bõl. A LAmbonak ilyen háttere tehát nincs és még így a VW-nel sem lettek, de pénze végre van a nyugodt gyártásra. Továbbá a Ferrari az 1 legenda volt a kezdetek óta az autósport úttörõje amit a nagy verseny sikerei tettek ilyen naggyá, és ilyen kedvelt keresett álomautóvá. NA most a Lambonak ilyen se nagyon van. Indultak és indulnak õk kissebb szériába mint pl. GT bajnokásg meg társai de ezek már nem donak sok dolgot a latba. Ez a téyn ezzel nem lehet vitatkozni. Na pl. ilyen okból kifolyólag hallasz többet a Ferrariról mert híresebb ezen okoból kifolyólag.
Evvel persze nem kevesebb semmivel a Lambo utcai kocsik terln annyira pl. a Countach az 1 örök etalon marad az autógyártás történetében. A 84-86os Countach a legszebb Lambo amit valaha is gyárottak.

CSOCSO
nemtom hogy vagytok vele.. de.. nekem a lambo jobban tetszik de sokkal sokkal jobban!
megis vhogy mindig csak a ferrarirol hallunk hogy milyen fasza kis dolgokat talalnak ki az autoikra... pl ez akormanyon van a tekergeto hogy milyenek legyenek az auto beallitasai.. kivancsi vagyok hogy a szaraz dolgokban is ennyivel okosabbak masoknal vagy csak szimplan a lambonak nem mondjak azt hogy huuu ez egy ilyen fekrendszer vagy hu ez ilyenvalto vagy hu az olyan felfuggesztes.. marmint.. a lenyeg hogy tobbet hallani a ferrarirol hogy profibbak mint a lamboekrol.. tegyuk hozza a lamboekat amennyire nem fikazzak annyira nem is futtatjak... ami kozel sem azt jelenti hogy szar vagy valami..hiszen akinek van lamboja attol is az jon vissza hogy a lambo faszabban kanyarodik mint egy ferrari...
CSOCSO
a lambos kepet nem tudnad jobban bescannelni??? mennyiveljobban meg van ultetve a diablo mint a murci nem?😊
Kit--Kat
hehhe CSOCSO ezt most találtam
tényleg olyan a Ferrari Miamiban mitn itt a Suzuki, ez már undorító, épp rajta maradt 1 képen oppá ez itt a

de ezek a lambók is undorítók így 1 kupacba

CSOCSO
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
I.C.ram
<#sniffles>