Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
ebbõl a Bugatti feltámasztásból sem lesz semmi...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Joey_The_Man
The high-speed tires designed specially for the Bugatti Veyron 16.4 (for vmax. > 350 km/h), sizes 265-68 R 500 A (front) and 365-71 R 540 A (rear), incorporate a further innovative safety feature in the form of the PAX System fitted to the wheels and tires, ensuring safe handling even after sudden pressure loss.

Ezekkel mi van?

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

[Walaki]D`Lair
jaja

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Joey_The_Man
245/690 R520 - 335/710 R540 (PAX System) ezek a gumik miyenek lehetnek?? 😄DD vajon rámannak egy wagonR -re?? 😄DD

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

[Walaki]D`Lair
És ez még csak egy szar prototípus...😊))

a végleges 1100Le lesz, a sportváltozat még ennél is durvább....😄DDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

robotnyk
nem, úgy értem hogy azért nem szállítják még a kocsikat, mert nincs rá gumi
Kit--Kat
dísznek jó😄D

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Tufa
én ilyen láttam egy motorkereskedésben. Fura 😊 aszem 200ezer ft volt és ha jól emléxem BMW logó volt rajta

Joey_The_Man
Úgyérted amit kapsz hozzá gumit, az nem bírja a 400 -at ?? 😊

Joey_The_Man
Approx. $1,300,000 / 1,000,000 € (last update: 4/22/2005)

Ajha 😄DDD

robotnyk
ja, már csak gumit kéne rá találni, ami bírja, olyan ez is mint egy rossz játék, soha sem készül el.
Joey_The_Man
De ez a Veyron16.4 -es lepipál minedent... 14 másodperc alatt gyorsul 300-ra!!!! Lehetséges ez egyáltalán.. el se lehet képzelni... hihetetlen... 400 kph körüli a végsebessége... Mondjuk az a W16 -os motor könnyen röpíti ezt az 1550 kg-os autót.. 987Le-t produkál 6000 -es fordulaton !! 😄DDD

Bugatti Veyron 16.4

Joey_The_Man
Aha azt jelenti Super Sport, de 2 helyen is csak 612 lóerõt írnak rá.. nem tom lehet az újágba rosszat írtak ?! :S 😄DD

Joey_The_Man
Ez SS az nem jelent valamit?

Cicero
De szar <#szomoru2><#levele> Mármint a gyerek aki ezt csinálta azzal a csodakocsival <#idiota><#gun>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

[Walaki]D`Lair
EB110, gyárilag 600Le....😊)))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Joey_The_Man
Ezek egy régebbi A+ számába voltak leírva... de mondom kaptak valami tuningot..
amúgy melyikrõl beszélsz?

Taranov
Jó, akkor nincs másik nickem.
Egyébként van mindenkinek, akit bannolni szoktak.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

[Walaki]D`Lair
Én el tudnám viselni a Subaru csekély 265Le-jét is...😊)))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Pár éve árultak 2-öt is itt BP-n 😊
[Walaki]D`Lair
600LE-s ahogy én tudom...

Joey_The_Man
Szal a 3.2 odabasz.. 😄DDDD meg persze a 370 -es végsebesség..

Joey_The_Man
Meg is van ezek speciálisan az õ autóiról adatok(zárójelben a gyári adatok):
Bugatti eb110 ss:
3498ccm
670(650)Le/8000
637Nm/3800
1418kg
370(350)km/h
3,2(3,35)sec 0-100
fogyasztás(ki a fast érdekel..): 21-30L/100km

Pagani Zonda ss:
7291ccm
610(555)Le/5900
n.a.(750)Nm/4050
1250kg
350(340)km/h
3,3(3,7)sec 0-100
fogyasztás(lényegtelen😄D ): 10-20L/100km

Lamborghini Murciélago:
6192ccm
630(580)Le/7500
650Nm/5400
1650kg
n.a.(330)km/h
3,8(3,85)sec 0-100
fogyasztás(le van szrva): 15-30L/100km

Többit nem írom le...

Punkerwork
nick duplikálásért automatikus ban-jár.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

DanielT

Car:
1999 Chevrolet Corvette

Description:
Van cutoff the driver of this corvette, forcing him to crash into a ditch. Both drivers had serious injuries.

😞((
Taranov
Jó, én sem akarok vitázni, de van tartalék nickem, arra az esetre, ha lefülelnék, hogy politizálok 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Joey_The_Man
Dízájnra nekem se jön be annyira.. de nagyon.. nagyon..nagyon gyors!! 😄DD Igazi fapados sportautó... 3.8 alatt 100-on van ha jól emléxem... és a végsebbessége is 350vagy360 nem tom pontosan.. de mingyárt utánanézek.. mer ez valami tuningot is kapott..

Joey_The_Man
Igen velem volt a vita.. de nem szerteném folytatni.. mert mind2 nket kibannonnak innen...

Egy autós topikba pedig autóktól lesz szép egy város.. 😄DDD (ezzel nem akarok vitát nyitnai.. 😛)

Joey_The_Man
Különben meg neki narancssárga mürcije van.. szal ez nem az övé..

[Walaki]D`Lair
3.5 Literes V12-es Quad Turbo...😊)))))

Taranov
Nem tudom múltkor veled kezdtünk e errõl vitát, de az a lényeg, hogy nem az autóktól lesz egy város szép.

[Walaki]D`Lair
Nekem spec kurvára nem tetszik...😄DDDD

Joey_The_Man
Azért a Bugatti eb110 se népautó.. 😄DD

Hozzá a szöveg(odabasz):
"The only Bugatti in Hungary! This is Bugatti EB 110 SS (There are only 33 of them in the world). It's owned by a car collector from Kuwait, who is living in Hungary! In addition to this, he owns: Ferrari Enzo, Ferrari F50, Pagani Zonda C12 S, Lambo Murcielago, Aston Vanquish, Bentley Azure." Dunaujváros rlz... 😛PP

azt nem tudom, de elöl kell beszállni :-) a kormányoszlop félrehajlik az ajtóval. Német Velorex :-)

[Walaki]D`Lair
áá...inkább a smart...😊))

Taranov
Ha jól emlékszem, ilyen volt a Regina címû sorozatban 😊

de nagy a csend!

Egyszer de szeretnék egy ilyet:

Tufa
jaja egy ezüst szinü. Én az élessarok elött láttam nemsokkal. Az a küllõsfelni annyira nem passzol azokhoz a spoilerekhez de nem vészes 😊

Ez így mondjuk jól hangzik, csak a lényeg helyett a marketing meg a jól hangó dolgok lettek kiemelve. A motortól eltekintve minden másnak lazán kell ennyit bírnia ilyen körülmények között (jó út, egyenletes tempó, a fékek, futómû, kormányzás, váltó alig kap). A motornál meg nem az a fõ szempont hogy mekkora sebességgel mennek, hanem hogy mekkora fordulaton járt. Ez olyan laza 3ezer lehetett, vagyis a motor durván annyit dolgozott mint normális használatban a megtett táv harmadán-negyedén tette volna. Habár emlegettek valami "sûrû padlógázt", ami körpályán nem tudom honnan jöhetett.😊 Habár a megállások után nyomhattak egyet az indulásoknál, bõ 2 óránként egyszer, hatalmas terhelés.
Ennél sokkal nagyobb eredménynek tartom pl. azt amit a 2.4-es Isuzu dizelek mûvelnek a Linear öntözõrendszerekben. Szezon elején beindítják, aztán általában napok/hetek múlva állnak csak le, közben többszáz méter (egy pár éve a környéken volt a leghosszabb, 1,5km) vasszerkezetet mozgatnak kilométereken át oda-vissza.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

http://gaborszantai.co.uk/

Az egy ezüst kombi volt? Én reggelente szoktam látni a KöKinél a felüljárón.
És ahogy elnézem, még mindig csinálgatja a tulaj, mert az elsõ spoiler pl.már új rajta. És azok a kerekek...

Cicero
<#eljen><#eljen> Nem gicsparádé 😊) Marhajól néz ki, fõleg a legelsõ!

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Tufa
murciból aszem több is van itthon( valami 6 darabra emléxek talán, amit mondtak). Igazából a pagani az érdekesség 😊

Munch
Jézusom. <#wilting>

robotnyk
úgy értem ebben speciel, mert pápán kiállította õket az arab faszi.
CSOCSO
en is ultem benne.. ferrariban is es koenigseggben is😊 az volt a legdurvabb
robotnyk
a Murciban ült már volt osztálytársam 😄
[Walaki]D`Lair
Kezét lábát eltörném aki hozzányúl egy gyári subaruhoz....

Ja és ezt a Pagani-t már én is láttam élõben, autópályán...😊))

Tufa
Egy kis gicsparádé Walakinek 😊) :

És szegény magyarországon lakó arab csórikámnak egyik-másik autója: