Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Valópan kissé Opeles...ez még az '50-es évek közepén készült modell, még nem olyan nagy, mint az '50-es évek végétõl '60-as évek elejétõl gyártott amcsi modellek...(na persze a Buick, és az Opel is a GM-hez tartozott, tartozik...)

Amúgy ezzel a Buick-kal nagy a szívás most, mert összesen egy évig gyártották, és egyelõre sehonnan sem sikerült a váltójához alkatrészt találni...
Taranov

Chevy Niva 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Én azért hittem, hogy Opel 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hykao
Az narancssárga te! 😊 ...amúgy ja: BUICK...a motorháztetõn az pedig egy repülõgép figura... 😊
I.C.ram
LOL! Odavan írva kurvanagy betûkkel 😄 B U I C K 😊
Cicero
nc... <#szomoru2><#levele> Hogy lehet így elb@szni egy kocsit...

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

DJ Skyline
hátöööö....hmmmm....nos....izé....mind1 ehez nem fûznék semmit!<#levele><#nevetes2>

DJ Skyline
reggelt...
Akit érdekel az megnézheti a Totalcar BMW M6 tesztjét...itt ni!

Taranov
A nyóckerben van a legtöbb merci.
A góréknak új van, az alattvalóiknak 400.000 Ft-os.

Részben, részben azért, mert egy Mercivel a rettegésfokások sem vállalnának be egy nyóckerbéli kiruccanást (értelmes mondatok :-)))) )

Taranov
Nem rossz az a Niva, erdészek, katonák már mióta használják és jó.
Egyébként nem a mercitõl kap az ember gyomorfekélyt, nem így értettem 😊

Kit--Kat
a rózsaszínnek mi a márkája?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
AAAAAAAAAARGHHH!! !MERCI SLR-t AKAROOOK!!!!!
most lestem meg ujra azt a videot ahol jeremy teszteli az SLR-t.... bazz valami uberszep ez az auto.. a fekszarnytol teljesen kivagyok😊 eskuszom a legzsirabb dolog amit mostansag tettek super autora😊 valami uber latvany ahogy felnyillik fekezes kozben😊)))
nomeg az ajtok.. meg az a segg.. az az orr.. ahol az auspuff van meg MINDEN>. gyonyoru.. a hang?? a belso?? nekem mind mind nagyon nagyon tetszik!!!!!

es mit futott a test palyan???😊) nah mit???? 2 mp-t odabaszott a legjobbaknak!!!!!!!!!!!!! a murcinak!!!! a zondanak!! a koenigseggnek!!

tenyleg valaki nem tudja a teljes listat??
CSOCSO
cooool
hykao
A következõ érdekes jármûvekhez volt ma szerencsém:

Ha valakit esetleg érdekel, van még pár kép mindkét jármûrõl, más pozícióból.
(sajna nem a legjobb minõségûek a képek, mert a telefonommal készítettem õket)
Crazygirl
hat itt a tobbsegnek nem tetszik a kocsi amit beszurtam de nem baj, mivel ez engem nem erdekel, mert an akinek tetszik😊)) Azert kosssz a hozzaszolast.

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

I.C.ram
Discoveryn most kezdõdött egy Mustang Elenore-os film.
Cicero
Ez ronda sry <#levele><#levele><#shakehead>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

CSOCSO
egesz rallysra lett csinalva.. a mocihaztetot tiszta celica koppintas.. csak nagyobb beomlovel.. de azok a kerekek😞
CSOCSO
koszke. javitom
CSOCSO
hat erre en is csak csunyat tudnek irni.. meghogy csunya akormany..pppff lol
Adi
király!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

DJ Skyline
elég gány!<#levele>

[Walaki]D`Lair
Iszonyat tré...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Joey_The_Man
Nem tudom miért, de nekem ez egyáltalán nem teccik sry. <#shakehead>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Crazygirl
iszonyat durvan nez ki szerintem... Kuravara bejon nekem ez a kis Focus!!!!! Nektek hog tetszik?

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Joey_The_Man
Ez így értelmetelen.. 😄D javítok:

Persze, mert pestre terepjáró kell... 😄Dd

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Persze, mert nem Pestre terepjáró kell.. 😄Dd

Ha Pesten közlekedsz, at kell mondjam, eg Lada nagyobb valószínûségel eljut A-ból B-be, mint egy Merci CLS...

fifi
nem.
de azért izgulni sem kell, hogy elvisz-e ahova akarod...
ez a hülyeség.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tufa
én valahogy megbízhatóbbnak találok egy cls mercit mint egy nivát. Bennem van a baj?

fifi
elég nagy tévedésben vagy Niva ügyben...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tufa
hmm. Ezért te inkább nem szeretnél egy cls-t, jobban örülnél egy Niva-nak? végülis a niva-ban azért kell izgulnod, hogy eljut e oda ahova te szeretnéd 😉

Taranov
Egyszerû:
A pénzes managerek sokkal többet izgulnak, mint pl. egy erdész.

Tufa
"De valószínû a CLS tulajdonosok gyakrabban kapnak gyomorfekélyt, mint a Lada Niva tulajdonosok, szóval én örülök, hogy nincs ilyenem. 😊"

Ezt én nem értem :S

Taranov
A gyerekeket Chrysler Voyagerrel, VW Tourannal vagy hasonlóval viszik. A papa a CLS-ével tárgyalásra jár.
De valószínû a CLS tulajdonosok gyakrabban kapnak gyomorfekélyt, mint a Lada Niva tulajdonosok, szóval én örülök, hogy nincs ilyenem. 😊

Tufa
Nade gondold át! Szegény gyermek mit csinál egy 30milliós autó hátuljában? Szegénykém 😞 Tv-znie kell? hátez borzasztó 😞
Egyébként a linken lévõ autónál befigyel 3 betü ami valahogy azt sejteti velem, a gyereknek a kapaszkodáson kivül másra nem lesz ideje 😊

GregSB
Hihetetlen 1ébként milyen átéléssel tudunk beszélgetni képzeletbeli CLS tulajdonosok családi problémáiról 😄DDDD

Tufa
+ a smartba se fér be 1 felnõt és két gyerek...

Tufa
ha apucinak ilyene van akkor anyuci az uj slk val mászkál, abba viszont nem fér be két gyermek 😊

GregSB
A suliba a zasszony viszi a kölköket szmarttal vagy A-class mercivel 😛

Tufa
De az iskolába elkell jutni valahogy nekik is...

Tufa
Persze. Gyõr, Széchenyi egyetemnél/ben lesz(kiállító terem+szabadtér). 2500 ft a beugró hacsak nem veszel egy T&S-t amiben van két flyer (-500ft) amivel kedvezményesen tudsz bejutni.

Én ott leszek 😊

Taranov
Ez business class autó, fõleg öltönyösökre tervezték, szóval szerintem nem arra való, hogy a gyerekeket vigyük vele az állatkertbe 😊

GregSB
Azta! Akkor ezekszerint a Supra volt az elsõ autó!!!!! 😄

GregSB
"Miért lehet ez?"

Szerintem a tervezõk nem a gyerekekre gondoltak, amikor a CLS-t tervezték 😄

Loál János
CSOCSO!

Az oldaladon a Supra-történelem 1876-os évszámmal kezdõdik. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Punkerwork
nem szoktam ilyeneket nézzni, én a limuzinokat szeretem nem a sport kocsikat 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Azt a videót láttad, ahol egy (asszem) ITR moci+turbó Civic legyorsulja V8+NOS Corvettet? Nem kicsit sasolt utána a Corvette tulajdonosa 😊
Taranov
A sértegetést nem tiltja a fórumszabályzat? 😊