Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ezzel a Buick-kal nagy a szívás most, mert összesen egy évig gyártották, és egyelõre sehonnan sem sikerült a váltójához alkatrészt találni...
Chevy Niva 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

Akit érdekel az megnézheti a Totalcar BMW M6 tesztjét...itt ni!
A góréknak új van, az alattvalóiknak 400.000 Ft-os.
Egyébként nem a mercitõl kap az ember gyomorfekélyt, nem így értettem 😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
most lestem meg ujra azt a videot ahol jeremy teszteli az SLR-t.... bazz valami uberszep ez az auto.. a fekszarnytol teljesen kivagyok😊 eskuszom a legzsirabb dolog amit mostansag tettek super autora😊 valami uber latvany ahogy felnyillik fekezes kozben😊)))
nomeg az ajtok.. meg az a segg.. az az orr.. ahol az auspuff van meg MINDEN>. gyonyoru.. a hang?? a belso?? nekem mind mind nagyon nagyon tetszik!!!!!
es mit futott a test palyan???😊) nah mit???? 2 mp-t odabaszott a legjobbaknak!!!!!!!!!!!!! a murcinak!!!! a zondanak!! a koenigseggnek!!
tenyleg valaki nem tudja a teljes listat??
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Persze, mert pestre terepjáró kell... 😄Dd
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
de azért izgulni sem kell, hogy elvisz-e ahova akarod...
ez a hülyeség.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A pénzes managerek sokkal többet izgulnak, mint pl. egy erdész.
Ezt én nem értem :S
De valószínû a CLS tulajdonosok gyakrabban kapnak gyomorfekélyt, mint a Lada Niva tulajdonosok, szóval én örülök, hogy nincs ilyenem. 😊
Egyébként a linken lévõ autónál befigyel 3 betü ami valahogy azt sejteti velem, a gyereknek a kapaszkodáson kivül másra nem lesz ideje 😊
Én ott leszek 😊
Az oldaladon a Supra-történelem 1876-os évszámmal kezdõdik. 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.