Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa
#34394 ...
veteránosok kezdték...

Tufa
ki szarozta le?

én meg csak annyit mondtam, hogy attól, hogy veterán, még nem kell lesz@rozni.

Tufa
ki mondta hogy tuningolni kell? Én annyit mondtam, felesleges hasonlítani egy tuning verzióhoz egy veteránt...

robotnyk
/off
soha, mert ez adja el a PS2t, a Forza meg a legnagyobb rivális BOXon. az elmúlt hetekben rohadt erõsen gondolkodtam az akciós, GT4el egybecsomagolt PS2n, már a doboz is volt a kezemben, de aztán inkább nem estem bûnbe 😊

mondjuk ahogy a Microsoftot ismerem Forza Motorsport talán lász egyszer, amikor már senki sem kiváncsi rá PCn (lásd Halo)
/on
szerintem hagyd, nem fogják érteni, mi a szép ezen, vagy egy '68-as Skoda Felicián. Nincs rajta 3 m2 spoiler, nincs alatta hatvannégy neoncsõ, meg 20"-as felni, akkor nem is autó.

CSOCSO
ez egy jo kerdes.. gt4. vagy forza.. akarmelyik de jo lenne ha megjelennenek pc re.. azert pc-n kormannyal nagyon zsir lehet...
konzolon nemtok kormanyozni. mivel nincs asztal hozza.. de az olbentartos kormany meg tiszta szar lehet.. cockpitet meg most nem akarok osszedobni.. pedig a hadnemondjam melyik tv ele milyen jo kis cockpitet lehetne tenni?😊
[Walaki]D`Lair
Miért nem jelenik meg a GT4 PC-re???? 😞((((((((

MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT??????

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
suuuuzuuuukiiii nah back to the mgs3
hykao
...ismerõs...<#mf2><#mf1><#vigyor3><#beka2>
CSOCSO
nem latszik a kep😞
[Walaki]D`Lair
Nézzétek mi a Gran Turismo 4 egyik bónuszautója:

Ismerõs? 😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

kevlarsoft
hat ez elég szánalmas...<#levele>

\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"

kevlarsoft

\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"

Tufa
arra még mondjuk esetleg elmegy(bár én nem merném a nyilt utcán hagyni...), de találkozókra, showkra tényleg kiválló, pont a figyelemfelkeltés miatt

Taranov
Mi a különbség?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

kevlarsoft
Hát bevásárló autónak nem igazán alkalmas. <#wink>

Tufa
Ezt már láttátok?

HANGSZORÓT, FÜLHALLGATÓT MINDENKI HALLKÍTSA LE, MERT HA BETÖLTÖDÖTT AZ OLDAL A KOCSI HANGJA MEGY NON STOP, ÉS KICSIT DURVÁN FELLET ERÕSÍTVE!!

Csak hogy senki ne mondja hogy nem szóltam 😊

kevlarsoft
Milyen Transporter? Az egy Multivan. Nem ua.

Tufa
show carnak kurva jó sztem 😊

Tufa
nem. csupán non stop garázsban álsz vele, és showokra mész ki vele csak. Akkor is sztem valami kamilyon vagy teherautó belsejében...

Taranov
Ezek a full króm cuccok elég rondák és túlságosan figyelemfelkeltõek szerintem, de a Passat és a Transporter nagyon tetszik.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

kevlarsoft
Mennyire lehet kényes ez a cucc? Naponta kell sikálni, hogy igy csillogjon?

CSOCSO
a mercikbol vagy 20 ilyen fenykep van... nahjo lehet hogy csak 10.. nemtom nem emlexem
Tufa
És ez az SL?

kevlarsoft

kevlarsoft
Mondjuk egy Multivan-nek en sem mondanek nemet. Foleg a 2,5-es TDI-vel, 4Motion-al. <#hawaii> Kar hogy 50k juroba kerul. <#csodalk>

CSOCSO
regi
Tufa
Egyre nagyobb divat a full króm

CSOCSO
nagyon zsiiiir!!!!!
GregSB

fifi
arrafelé laktam jó ideig...

de jó volt. 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Taranov
Nekem a VW jobban tetszik 😊

CSOCSO
ezt lattam mar autokiallitason... erdekes egy darab
Tufa
és a h1 és durvább ennél 😊
Egyik régebbi mobilomban volt egy kép amit a nyugatinál a kis mellék utcákban fotóztam. Olyan viccesnek tünt mögötte a trabant 😊

kevlarsoft
Hamurgban a Reeperbahn-on. Gondolom az egyik Zuhälter-é lehet. <#wow1>

A VW busz milyen picinek tunik ez mellett....

Cicero

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Kit--Kat
H1 az igazi Hummer😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Cicero
Jah, az egy jó autó volt 😄

CSOCSO
pozsonel a regi 205 gti volt hires
Tufa
én úgy 2 hónapja láttam hummert, pedig elég gyakran vagyok a fõvárosban

CSOCSO
hat itt amcsiban se sok hummert latni.. marmint.. h2 esbol van jopar.. minden heten latok 1-2t... talan surubben is de nem figyelek fel rajuk...
de h1 bol nagyon keves van... egy van a rendorsegnel. nagy vilagosbarnas szinu police felirattal😊))))
plusz kb 2 hete lattam egy fekete h1 et.. de elotte nemtom mikor lattam h1 hummert
Cicero
És a Peugeot-val is ez a helyzet? Nah mind1 szerintem hagyjuk a témát...

Tufa
vagy egy hummerbe. bár az ott amcsiban nem nagy szám, itthon kevés van belõle. Többen utánna fordulnak mint pl egy celicának.

CSOCSO
de a bogarak meg a tobbi oskovulet is egyfajta szimbolum...
csak valahogy bennem egy bogar sem egy kacsa nem csalja elo azt az onkenytelen vigyorgast mint amikor beulok a zsir uj celicankba...
Tufa
pontosan! a hummer egy státusz szimbólum...

CSOCSO
nehari .. hany eves a h1???????
20.. es ehez kepestnagyon meno.. es lehet hogy 20 ev mulva is kurvara meno lesz!...
szal nem kell felteni a h1 et hogy sehol nem lesz...
plusz TELJESEN mas okbol szeretik a bogarakat kacsakat mint a tuning hondakat.. hulyesek akarmelyiket is osszehasonlitani.. kurvara nem azert szeretik a bogarakat de meg a 60 eves corvetteket is mert dejol egybevannak es az akkori honda sehol nincs...
Tufa
Azt áruld el nekem, te hogy látsz a jövõbe? A hummernek mindig is voltak és lesznek rajongói. Azért mert te itthon keveset látsz, amerikában RENGETEGET látni, aszem ebben Csocso is egyetért velem. Ott a katonai verziót olyan pitiáner áron kapod meg hogy feltétlen megéri megvenni... Egyébként Csocso is látja a szitut, a kacsát ujjítani kellet, másképp nem lenne még egyben. Szted egy hummert nem lehet felujítani?

Mellesleg tisztában vagyok a tuning fogalmával, és elárulom neked, a kacsát is tuningolták anno. Abból is volt olyan alany amik egy-egy verseny alatt szét mentek. Most is vannak ilyenek, ez mind annak fügvénye hogy hogyan építik meg az autót. Egy pálya autó motorja egy két versenyig alkalmas, AUTÓ TIPUSTÓL FÜGGETLENÜL...

Cicero
Aham, folytassuk mégpedig azzal hogy neked mindenbe bele kell kötnöd. Azt belátom hogy hülyeség összehasonlítani egy Hummert és egy kacsát, de ezzel csak azt akartam mondani, hogy nemhinném hogy 40 év múlva fogsz látni még az utakon Hummert. A kacsa megérte ezt, sõt Franciaországban még mindig sok ember használta. A másik hogy a tuningolt kocsikba is belenyúlnak, azért tuningolt, és ha nem lenne a kacsába katalizátor akkor is elgurulna, csak nem lenne szabályos használni. Nah OFF