Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
soha, mert ez adja el a PS2t, a Forza meg a legnagyobb rivális BOXon. az elmúlt hetekben rohadt erõsen gondolkodtam az akciós, GT4el egybecsomagolt PS2n, már a doboz is volt a kezemben, de aztán inkább nem estem bûnbe 😊
mondjuk ahogy a Microsoftot ismerem Forza Motorsport talán lász egyszer, amikor már senki sem kiváncsi rá PCn (lásd Halo)
/on
konzolon nemtok kormanyozni. mivel nincs asztal hozza.. de az olbentartos kormany meg tiszta szar lehet.. cockpitet meg most nem akarok osszedobni.. pedig a hadnemondjam melyik tv ele milyen jo kis cockpitet lehetne tenni?😊
MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT??????
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ismerõs? 😊))
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"
\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
HANGSZORÓT, FÜLHALLGATÓT MINDENKI HALLKÍTSA LE, MERT HA BETÖLTÖDÖTT AZ OLDAL A KOCSI HANGJA MEGY NON STOP, ÉS KICSIT DURVÁN FELLET ERÕSÍTVE!!
Csak hogy senki ne mondja hogy nem szóltam 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

de jó volt. 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egyik régebbi mobilomban volt egy kép amit a nyugatinál a kis mellék utcákban fotóztam. Olyan viccesnek tünt mögötte a trabant 😊
A VW busz milyen picinek tunik ez mellett....
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
de h1 bol nagyon keves van... egy van a rendorsegnel. nagy vilagosbarnas szinu police felirattal😊))))
plusz kb 2 hete lattam egy fekete h1 et.. de elotte nemtom mikor lattam h1 hummert
csak valahogy bennem egy bogar sem egy kacsa nem csalja elo azt az onkenytelen vigyorgast mint amikor beulok a zsir uj celicankba...
20.. es ehez kepestnagyon meno.. es lehet hogy 20 ev mulva is kurvara meno lesz!...
szal nem kell felteni a h1 et hogy sehol nem lesz...
plusz TELJESEN mas okbol szeretik a bogarakat kacsakat mint a tuning hondakat.. hulyesek akarmelyiket is osszehasonlitani.. kurvara nem azert szeretik a bogarakat de meg a 60 eves corvetteket is mert dejol egybevannak es az akkori honda sehol nincs...
Mellesleg tisztában vagyok a tuning fogalmával, és elárulom neked, a kacsát is tuningolták anno. Abból is volt olyan alany amik egy-egy verseny alatt szét mentek. Most is vannak ilyenek, ez mind annak fügvénye hogy hogyan építik meg az autót. Egy pálya autó motorja egy két versenyig alkalmas, AUTÓ TIPUSTÓL FÜGGETLENÜL...