Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudod nem ide való kérdés de másik forumon senki sincs szinte..
van valakinek tapasztalata ezzel a típussal?
DITD
Köszi a válaszokat
ON
Készülget a gép lassan, de biztosan..
van valakinek tapasztalata közigazgatási bírsággal?
Kaptunk postán tilosban parkolás miatt szeretném közmunkával
kiváltani de telefonon csak annyit mondtak hogy nem lehet kiváltani mert
ez közigazgatási bírság.Ha megnevezzük az elkövetõt és nyilatkozik is róla
akkor az már átkerül szabálysértés kategóriába?
Én még így is színvonalasabbnak tartom az egész produktumot, mint az Autómániaösszes részét együttvéve 😄
Érdekes következtetés. Szerintem meg azok a nettó fogyatékosok, akik magyarul beszélnek egymáshoz amikor van külföldi a társaságban. Én ilyenkor mindig angolul beszélek még a magyarokhoz is.
Csocso: nekem is volt pár mondtad, amit vissza kellett tekernem, mert nem értetetm meg elsõre. Szerintem nem kell ezt tovább ragozni, elég béna a kiejtése Karottának, de ezt õ maga is elismerte. Ez egyáltalán nem olyan nagy probléma, mert elõadni tud, és azt sokkal nehezebb fejleszteni szerintem mint a kiejtést. Mennyi, de mennyi ember van, aki jól tud angolul, de nem képes elõadni / prezentálni... Ha kicsit ráfekszik az angolja fejlesztésére akkor komoly nézettségû videó lesznek még a jövõben! <#eljen>#eljen>
Aki a videó technikában nagyon otthon van (tehát nem spontán videókat vagdos össze mint én), elárulhatná hogy azt a belassítást amit elejtettek néhányszor a videóban hogy lehet összehozni úgy, hogy a kamera extra még realtime-ban mozog.
A lezárt üres utcák és a kamera a futómûnél a legkomolyabb...
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Kb olyan nekik mintha neked egy 20 perces filmet kéne végighallgatnod a legdurvább nógrádi akcentussal. Érteni lehet érted a nagy részét, de nem egy kellemes élmény 😄 (nógrádi származású vagyok még mielõtt elkezdenétek flamelni)
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
az lesz az igazi mikor egy angolnak is olyan élmény lesz mint nekünk magyaroknak egy ilyen szinkron😛
Mindenki érti, a nyelvtan rendben van, ettõl több nem kell.
Tök laza az egész, és AAA minõségü.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
beszélni kell ahogy jön default-ban...
Egyébként tényleg profi video lett, az akcentuson viszont még van mit csiszolni 😄 (ezt maga Karotta is elismerte a facebook oldalán)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nagyon eltalálták ezt a formát, de aki nem tudja értékelni ezt a stílust, annak sosem fog ez az autó bejönni, mondván, hogy kevés benne az erõ, de ez nem errõl szól, hanem az egész autó, a múlt, a gyönyörû dizájn, és a csodálatos kanyarképességek egységesen adnak egy olyan karaktert az autónak, amitõl nem mérhetõ össze egy konkurens autóval sem.
Sikerült egy igazi kuriózumot méltán feltámasztania a Toyotának!