101020
.
  • R0zs0máK
    Mr. Balboni? :)
  • Szabi #95748
  • SötétBarom
    Én meg inkább mutatkoznék egy egyes swifttel, mint ezzel a fostornádóval.
  • Coral Springs
    Én még annyit szabnék rajta hogy mérgesíteném a tekintetét, átfényezném feketére, lecserélném a felnit, de amúgy szó nélkül elfogadnám.
  • RatBaG #95745
    LOLgan

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2013/04/02/loganbol_sportkupe/
  • Csabesz6
  • R0zs0máK
    Demolition man:

• R0zs0máK
    Anno voltunk nyaralni Horvátországban és akkor AMS-éknak még Vitojuk volt, apja meg súmáher módjára előzgetett a horvát szerpentinen én meg majd halálra szartam magam XDDDDDDDD
  • R0zs0máK
    *magam
  • R0zs0máK
    Izzadtam a lófaszt, majd összefostam magad :DDD Apádegyállatbazmeg :DDDDD
  • Blum
    A volvo kovetkezo ujitasa az lesz,hogy egy kurva nagy halo kinyilik a lokharito alol es meg is fogja a szerencsetlent,igy az nem tud lecsuszni a motorhaztetorol.
  • desigo
    Itthon már meg is mentette egy őz életét (pár másodpercre) egy volvo

"Technikai kuriózum, hogy alig három hete árulják Magyarországon a gyalogoslégzsákos Volvót, de már sikerült vele gázolni. Igaz, csak őzet. A rendszer tökéletesen működött, a márkaszervizben ide is adták az elnyílt légzsákot, amikor mondtam, hogy ej, de megnézném. A zsák érdemi része már hiányzott, mert a biztosító csak úgy fizet, ha tönkreteszik, nehogy valakinek eszébe jusson visszabarkácsolni. A légzsák tehát működött, és az őz is túlélte, bár nem sokáig – legurult a Volvóról és egyenest az első teherautónak szaladt."
  • SötétBarom
    Ajánlom figyelmedbe az első mondat első szavát.
  • Ams
    Április elsején mutatták be...
  • Ams
    Mögöttem ült, egy türkisz merci vitóban. (:
  • sovatalevi
    Április 1-jén a Volvo bemutatta a külső járművédelmi rendszerét. A bejelentés egy évvel azután történt, hogy a világ első gyalogoslégzsákját bemutatták a Volvo V40-ben.

A külső járművédelmi rendszer az autó tetejébe épített kis tartályból áll, ami tartalmazza az összehajtogatott légzsákot. Egy elkerülhetetlen ütközés következtében – függetlenül attól, hogy hogy egy másik autóval, vagy útszéli tárggyal találkozunk -, a tartály egy szempillantás alatt kinyílik, és a légzsák körbeveszi az autót.

"Évek óta azon gondolkodunk, hogy lehetne autóinkban a biztonságot növelni. A különböző légzsákok központi szerepet töltenek be a védelemben" - mondta Thomas Broberg, a Volvo Cars vezető biztonsági szakértője. "Ahelyett, hogy a légzsákok csak egy-egy területet védenének, inkább feltettük magunknak a kérdést: Miért ne fedjük be az egész autót egy teljes légzsákkal?”

A külső légzsákrendszer tesztelési fázisban van, de a Volvo vizsgálja, hogyan lehet felszerelni a rendszerrel jövőben a Volvókat. Reméljük, ennél kicsit komolyabban veszik a dolgot.

Ennek van valami értelme más autóval való ütközéskor?
  • sovatalevi
    Lehet!:)
  • Szabi #95732
    LaMaserati ? :)
  • Csabesz6
    Te vagy a védőügyvéd?:D R0zs0mák meg nem is ül be senki mellé, szóval nem értem ez hogy jön ide. Meg Vito... mi van? xD
  • Susarc
    Azok a hangok öregem!
  • Coral Springs
  • Coral Springs
  • Ams
    Rozsomák anno még a Vito-ban is izzadt szerpentines előzésnél, neki is alacsony? (:
  • Ams
    Bóják között kavercolni nem lehet valami izgalmas, szerintem csak a kamerának teszi magát, azt a keveset amit tesz, mosolyog...
  • Csabesz6
    Szegény csajnak elég alacsony lehetett az ingerküszöbe.
  • sovatalevi
    :D Egy tucat autóval is meglehet ezt csinálni :D Lehet nem lesz ekkora élmény,de ha nincs hozzászokva,akkor hasonló.
    Amikor megkaptam a jogsim (tavaly) elmentünk egyik lány ismerősömmel autókázni.Itt Erdélyben azért van pár kanyargós útszakasz.Kicsit gyorsabban vettük be a kanyarokat,és kb így viselkedett :D És ezt mondta : Jéééézusom,te úgy vezetsz,hogy mindjárt orgazmusom lesz xDDD És csak egy tucat Vw Golf IV-el voltunk :D
  • Susarc
    durva elakadt a hangja is csórikámnak:D
  • GregSB
    Úgy tűnik a sok fikázó és aggodalmaskodó cikk felesleges volt (vagy lehet hogy pont az általuk felkavart figyelemnem hála):

Első nyereséges negyedévén van túl a Tesla (nem áprilisi tréfa, 31.-én jelentették be :)

4500 autót terveztek eladni, 4750 lett a végleges szám.

Én drukkolok nekik, már csak azért is mert ha nem húzzák le a rolót, akkor Musk szerint 3-4 éven belül akarnak készíteni egy elérhető árú, normális hatótávú elektromos kocsit
  • sovatalevi
  • bency
    Hát igen,én is mikor voltam nyár közepén még hatalmas hótömbök voltak 1-1 helyen..
  • sovatalevi
    Főleg,hogy az év egyik felében le van zárva az egész szakasz :D
  • RatBaG #95718
  • Adaaam
    Unatkoztak az építők és tettek bele pár plusz kanyart :D
  • R0zs0máK
    Most miért? Akkor a helyi vagányok hol vágták tetőre a Dákót? XDDDDDDDD
  • Szabi #95715
    naja, 1970-ben tényleg nagy szükség volt driftkanyarokra, főleg a Román 7C útra.. :D
  • Coral Springs
    A legfelső amúgy elég értelmetlen. Több szakaszon jól láthatóan felesleges volt azt a plusz "U" betűt beletenni. Driftereknek készült biztos.
  • cement

• cement

• Szabi #95711
    Atlanterhavsveien - Atlantic Road
  • cement
    ez hol van norvegiaban?