101020
.
-
#95749 Mr. Balboni? :) -
#95748 -
#95747 Én meg inkább mutatkoznék egy egyes swifttel, mint ezzel a fostornádóval. -
Coral Springs #95746 Én még annyit szabnék rajta hogy mérgesíteném a tekintetét, átfényezném feketére, lecserélném a felnit, de amúgy szó nélkül elfogadnám. -
#95745 LOLgan
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2013/04/02/loganbol_sportkupe/ -
#95744 -
#95743 Demolition man:
-
#95742 Anno voltunk nyaralni Horvátországban és akkor AMS-éknak még Vitojuk volt, apja meg súmáher módjára előzgetett a horvát szerpentinen én meg majd halálra szartam magam XDDDDDDDD -
#95741 *magam -
#95740 Izzadtam a lófaszt, majd összefostam magad :DDD Apádegyállatbazmeg :DDDDD -
Blum #95739 A volvo kovetkezo ujitasa az lesz,hogy egy kurva nagy halo kinyilik a lokharito alol es meg is fogja a szerencsetlent,igy az nem tud lecsuszni a motorhaztetorol. -
#95738 Itthon már meg is mentette egy őz életét (pár másodpercre) egy volvo
"Technikai kuriózum, hogy alig három hete árulják Magyarországon a gyalogoslégzsákos Volvót, de már sikerült vele gázolni. Igaz, csak őzet. A rendszer tökéletesen működött, a márkaszervizben ide is adták az elnyílt légzsákot, amikor mondtam, hogy ej, de megnézném. A zsák érdemi része már hiányzott, mert a biztosító csak úgy fizet, ha tönkreteszik, nehogy valakinek eszébe jusson visszabarkácsolni. A légzsák tehát működött, és az őz is túlélte, bár nem sokáig – legurult a Volvóról és egyenest az első teherautónak szaladt." -
#95737 Ajánlom figyelmedbe az első mondat első szavát. -
#95736 Április elsején mutatták be... -
#95735 Mögöttem ült, egy türkisz merci vitóban. (: -
#95734 Április 1-jén a Volvo bemutatta a külső járművédelmi rendszerét. A bejelentés egy évvel azután történt, hogy a világ első gyalogoslégzsákját bemutatták a Volvo V40-ben.
A külső járművédelmi rendszer az autó tetejébe épített kis tartályból áll, ami tartalmazza az összehajtogatott légzsákot. Egy elkerülhetetlen ütközés következtében – függetlenül attól, hogy hogy egy másik autóval, vagy útszéli tárggyal találkozunk -, a tartály egy szempillantás alatt kinyílik, és a légzsák körbeveszi az autót.
"Évek óta azon gondolkodunk, hogy lehetne autóinkban a biztonságot növelni. A különböző légzsákok központi szerepet töltenek be a védelemben" - mondta Thomas Broberg, a Volvo Cars vezető biztonsági szakértője. "Ahelyett, hogy a légzsákok csak egy-egy területet védenének, inkább feltettük magunknak a kérdést: Miért ne fedjük be az egész autót egy teljes légzsákkal?”
A külső légzsákrendszer tesztelési fázisban van, de a Volvo vizsgálja, hogyan lehet felszerelni a rendszerrel jövőben a Volvókat. Reméljük, ennél kicsit komolyabban veszik a dolgot.
Ennek van valami értelme más autóval való ütközéskor? -
#95733 Lehet!:) -
#95732 LaMaserati ? :)
-
#95731 Te vagy a védőügyvéd?:D R0zs0mák meg nem is ül be senki mellé, szóval nem értem ez hogy jön ide. Meg Vito... mi van? xD -
Susarc #95730 Azok a hangok öregem! -
Coral Springs #95729 -
Coral Springs #95728 -
#95727 Rozsomák anno még a Vito-ban is izzadt szerpentines előzésnél, neki is alacsony? (: -
#95726 Bóják között kavercolni nem lehet valami izgalmas, szerintem csak a kamerának teszi magát, azt a keveset amit tesz, mosolyog... -
#95725 Szegény csajnak elég alacsony lehetett az ingerküszöbe. -
#95724 :D Egy tucat autóval is meglehet ezt csinálni :D Lehet nem lesz ekkora élmény,de ha nincs hozzászokva,akkor hasonló.
Amikor megkaptam a jogsim (tavaly) elmentünk egyik lány ismerősömmel autókázni.Itt Erdélyben azért van pár kanyargós útszakasz.Kicsit gyorsabban vettük be a kanyarokat,és kb így viselkedett :D És ezt mondta : Jéééézusom,te úgy vezetsz,hogy mindjárt orgazmusom lesz xDDD És csak egy tucat Vw Golf IV-el voltunk :D -
Susarc #95723 durva elakadt a hangja is csórikámnak:D -
#95722 Úgy tűnik a sok fikázó és aggodalmaskodó cikk felesleges volt (vagy lehet hogy pont az általuk felkavart figyelemnem hála):
Első nyereséges negyedévén van túl a Tesla (nem áprilisi tréfa, 31.-én jelentették be :)
4500 autót terveztek eladni, 4750 lett a végleges szám.
Én drukkolok nekik, már csak azért is mert ha nem húzzák le a rolót, akkor Musk szerint 3-4 éven belül akarnak készíteni egy elérhető árú, normális hatótávú elektromos kocsit -
#95721 -
#95720 Hát igen,én is mikor voltam nyár közepén még hatalmas hótömbök voltak 1-1 helyen.. -
#95719 Főleg,hogy az év egyik felében le van zárva az egész szakasz :D -
#95718 -
#95717 Unatkoztak az építők és tettek bele pár plusz kanyart :D -
#95716 Most miért? Akkor a helyi vagányok hol vágták tetőre a Dákót? XDDDDDDDD -
#95715 naja, 1970-ben tényleg nagy szükség volt driftkanyarokra, főleg a Román 7C útra.. :D -
Coral Springs #95714 A legfelső amúgy elég értelmetlen. Több szakaszon jól láthatóan felesleges volt azt a plusz "U" betűt beletenni. Driftereknek készült biztos. -
-
-
#95711 Atlanterhavsveien - Atlantic Road -
#95710 ez hol van norvegiaban?