Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:) Semmi okosság :P
:) Semmi okosság :P
XBOX Live Gamertag:Waczkor

Autós játék
\"If in doubt, flat out!\"
Huzd le az aksit par perce/kompjuter biztositekat huzd ki tedd vissza > vagy nem tudom, hogyan lehet resettelni az ECUt a hondanal
Lenne egy nagy problémám, remélem tudtok segíteni... Egy 2001-es, 7th gen benzines Civicrõl van szó. Tegnap hazafelé menet egyszercsak leállt az autó, nem reagált a gázra. Egy srác segítségével betoltuk egy parkolóba, de nem sikerül elindítani. Indítom a motort, egy pillanatra elindul - felmegy a fordulatszám 1000ig - , majd leáll. Gázra is csak egy pillanatig reagál, de utána leáll. Immora gyanakodva kipróbáltam a pótkulccsal is, de ugyanaz a helyzet... Benzinnyomást megmértük, az ok, ill. a riasztót is lekapcsoltam hátha õ lehet a ludas, de hiába... Találkozott már valaki hasonlóval?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
A fogyasztásról meg csak annyit,hogy eljár 10 literrel is városban! Az viszont jó egy 1700 kilós autótól,ami automata is.
Mondjuk nem mondom hogy örülnék neki ha itthon is ilyen körülmények uralkodnának, de azért megnézném hasonló helyzetben mit csinána itthon egy rendõr.
"...és...szerintem...bizony."
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Fogyasztás (városban): 14,1 l/100km
Fogyasztás (városon kívül): 7,3 l/100km