Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Need For Speed 2ben volt egy "Ford Indigo" nevû autó.
A való életben is láttam 2-t egyszer.... Tényleg ez a nevük?
(+lenne valakinek képe róluk, plz!! 😊)

2nd féjvörit kár:

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Joey_The_Man
Yah most nézem a cikkben is Scagalettit írnak.. 😊

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Sztem Scagaletti elõrõl mindenképpen.. farára is rá lehet fogni... Inkább annak az utódja, mint az 575M Maranellonak.. Szvsz

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Kit--Kat
hát ajánlom is, hogy ne ez legyen a kasznija mert így elég elkeserítõ

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
haa ..szerintem meg nemigazan...sok szempontbol de most nem fejtem ki
Ferrari SUV készül - lerágott csont, ma már mindenki SUVt épít. Inkább építsék meg a 456 GT kombiváltozatát, az tetszene :-) vagy bevásárlóautót. Úgyis apad a Fõd :-) olajkészlete, erre egyre nagyobb autókat kreálnak.

GT40, egy brutál járgány...
A ferrari hátulról 456GT, elölrõl engem TVR-re emlékeztet...

Punkerwork
keméyn 101 darabot akarnak Európába küldeni belõle:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

(legalább valaki tudja) nem csak sexelni lehet a barátnõvel. Pl. RC-autózni is :-)

DJ Bee18
szerintem az RC repülõ übereli (pedig a szomszéd állandóan röptet egyet, és már zuhant le mellettem 1-2 méterre is 😄DDD)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Hello, szia, csá!!!!! <#falbav><#falbav><#falbav><#hehe>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Szasztok!

CSOCSO
a sex az egy fogalom... tehat az elso 10 ben benne lehet az rc autozas azert mert a sex is benne van..de tudom csak poenkodsz.😊
Az RC-zés tényleg komoly, a 3,5 ccm-es motorok 40 ezres fordulata, stb.
De hogy a tíz legnagyobb szórakozás között lenne, Max. eg kisgyermeknek. Nálam az elsõ harminc-harmincöt barátnõmmel kapcsolatos :-)

most kaptam hírlevélben, ha vkit érdekel...

AUTÓS MAGAZINHOZ keresünk MÉDIA TANÁCSADÓT.

Bérezés:
Alapbér+juttatások.

Feladat:
meglévõ és új ügyfelek koordinálása, rendezvényszervezés.

Elvárás:
nyelvtudás és kiemelt kommunikáció.

Elõnyt jelent:
online ismeretek, jártasság az ügynökségekkel való kapcsolattartásban, újságnál szerzett gyakorlat.

Önéletrajzát várjuk : fax 302 7696 vagy a fenti e-mail címen.

http://gaborszantai.co.uk/

CSOCSO
nezzetek a totalcar tv-t! az RC autokat lessetek meg.. bar nem mondanak sokmindent es azert komolyabb emberket is tudok mondani aki ezekrol az autokrol tudna beszelni bar lehet hogy o mar nem uzi az ipart es csak siman a hungaroringen van sajat csapata ...az viszont kb iga zhogy a vilag elso 10 legjobb szorakozasa kozott bentvan az RC autozas.. es itt most nem a mini carsrol beszelek hanem az 1/8 1/5 os autokrol beszelek.. nekunk a hatsokerekes palya autonk volt.. hat a manit azt tenyleg kemenyen zabalta az auto.. es ha meg csak gumi problema lenne.. de ott van a zhogy eltorik egy leengokar meg ilyenek...
CSOCSO
hat egy SLR ert elgondolkoznek a buzulas fogalman😊)))))))))))
Joey_The_Man
az sztem se buzis.. bár annyira nem teccik.. inkább z4 akkor

Joey_The_Man
kinek a pap... kinek a püspökúr.. 😄DDD

Joey_The_Man
Mivel az egy nem megszokott eset, h valaki buziautót akar vásárolni 😊, ezért valószínûleg nem jó semmire... ja de: baszogatni másokat... 😄DD vagy jótanács: ha veszel egy pink rojsz-rojszot.. akkor buziautót vettél 😄DDD

Kit--Kat
azt nem tom mératták el a részüket:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
A Mercedes tulajdona, de egyébként Smart a márkája, a típusa meg forfour vagy fortwo. Utóbbi a megszokottabb.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

[Walaki]D`Lair
Mondjuk a mienk még 1999-es amikor még a swatch is benne volt...szal azóta úgy hívnák, hogy Smart ForTwo...😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
Akkor ti járjatok busszal 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

[Walaki]D`Lair
A Smart forgalmijában ez áll : MCC Smart

(Micro Compact Car)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Tufa
Smart... Vagy a mercedesre gondolsz?

Kit--Kat
colosok az de szar, hogy a sporkocsik nagy részét átlagemberekre gyártják😄

De ez most tulajdonképpen nem arra jó csak, hogy basztassuk vele a másikat?
(amúgy a SMARTOK nekem se jönek be )
Amúgy a SMART nak, mi a márkája, vagy mijen megnevezése van hivatalos, vagy mivan, hogyvan vele?

[Walaki]D`Lair
Meg ahogy képzeled...😊))

Kit--Kat
nemm, már az Enzo is túlkapás, de abba vannak beépítve a jelenleg legjobb menetstablizátorok amik azért csak vezethetõvé teszik az autót kiváncsian várom a Veyront

Tufa
jó neked! én mégmagasabb 😄

CSOCSO
"8. Classic Chevy"

ez most valami sevi fajta vagy tenyleg siman a regi sevikrol beszelnek???
CSOCSO
jo neked.. en jo 15 cm el magasabb vagyok..
[Walaki]D`Lair
De mivel én csak 173 vagyok simán beférnék...😊)

Tufa
én vhogy nem érezném magam buzinak egy Z8asba 😄

CSOCSO
en is.. szerintem labak es fej nelkul be tudnek ulni😊
CSOCSO
hat az Sl en meglepodtem. mert ha SLK-t irnak oke. .nahde egy fekete SL 55 amg-n mi a buzis????????
[Walaki]D`Lair
És én már láttam élõben is...😛PP

cukorfalat, mi? 😄

[Walaki]D`Lair
Jahajjaj ezt imádom....(L)

Joey_The_Man
Ebbe kiegyezhetünk: 😊)

Lótuszvirág, lótuszülés, Lotusz-ülés 😉

Mai napi adagom: 😄

Joey_The_Man
jó kérdés..

I.C.ram
New Skoda mit takar?
I.C.ram
XC90-nel is volt valami hasonló eset nem? 😄 Valami buzi reklámban volt 😊
Joey_The_Man
Ez nem egy porszívó.. jó munkához idõ kell... autóipraban fõleg..

Joey_The_Man
Bocsi.. 😄DDD

Kit--Kat
nahh kiváncsi leszek mikor kezdik forgalmazni már vagy 6éve verik rá magukat