Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trade

kevlarsoft
Nekem is ennyivel jon. <#pardon1>

\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"

CSOCSO
gondolom ez is regebbi.. talani mind tobb eves...
CSOCSO
ez meg lexusos
CSOCSO
nem is tudom.. nem sok baj van vele😊 johetne😊
CSOCSO
ez nemgyerebe.. es szerintem regebbi tanulmany is..
CSOCSO
ez jo ez johet!!
kevlarsoft
G

\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"

kevlarsoft
X

kevlarsoft
CL Cabrio

kevlarsoft
CL Coupe

kevlarsoft
S

kevlarsoft
E

kevlarsoft
C Sportcoupe

C Sportcabrio

kevlarsoft
CLK Cabrio

kevlarsoft
CLK

kevlarsoft
C T-Modell

kevlarsoft
C

kevlarsoft
CLE

kevlarsoft
Megint par tanulmany, ezuttal Mercedes.

SLT

CSOCSO
ez csak egy kep amit kerestem a neten. amugy a szoban forgo video ejjeli felvetel es a... racingflix.com on az elso video talan. de onnan kb 3 k val jon le a nem regelteknek... legalabbis nekem anno igy jott le. de nemtom most hogy van.. probald ki oszt nem bannam ha beirnad hogy neked milyen
kevlarsoft
Es honnan lehet letolteni azt a videot? <#confused>

Kit--Kat
nekem most a Lamborghini Countach hangjha tetszik, hát valami eszméletlenül gyönyörû😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
Pagani Zonda F

ize.. eddig egyaltalan nem rajongtam a Zondaert......
De most lattam egy videot... egy utcaban csapatjak a Zondat.. leginkabb a hangra megy ki az egesz vidijo de...UBER.. olyan gyonyoru hangja van a merci motornak hogy JUUJ!!!!
CSOCSO
ez eleg dogos lett
CSOCSO
25 ezer dodo alaphangon.. erre meg rajon egy ket dolog mint a diler fee meg ilyenek es kb 28 korul lesz.. szerintem.. kb ennyibe kerul a tobbi ilyen sport auto is esetleg kicsit olcsobb.. dehat ez megiscsak saleen😊
GregSB

GregSB

GregSB

sokba...<#mf2>

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Cicero
És mennyibe kerül? <#ravasz1><#idiota>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

kevlarsoft
A szine nagyon bejon. <#smile> Amugy nem rajongok a Focus-ert, de ezt szepen megcsinaltak, jo az osszhatas. A nitro meg finom dolog...<#finom>

CSOCSO
nem is tudtam hogy a Saleen ceg Focusokat is tuningol:

teljes neve:

Saleen N2O Focus

igen.. n2o😊 alapbol nitroval adjak a kocsit😊))

nitroval majdnem 2 mp-nyit megy jobban 1/4 merfolden es gyorsulasban is.. amugy a nitros 1/4 ideje 14 mp/96 mph

0-100 ra pedig olyan 5.8 mp

150 bhp @ 5750 rpm (225 bhp nitroval)
DanielT
Pisztos azé' mer' az nyert... jó' be kee' tiltani mindent ami nyer!
A kilencvenes évek elején egy wankeles Mazda nyerte a Le Mans-i 24 órást. Következõ évre gyorsan be is tiltották a wankelt...

CSOCSO
lattam ma uj ML mercit!!!!!!!!!!! egesz jol nezett ki!!!
[Walaki]D`Lair
Így van

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DanielT
Mert nem jó, azért. Nincs nyomatéka, az emissziós értékei messze elmaradnak a hagyományos Otto motortól (tehát környezetszennyezõbb), élettartama szintén rövidebb, csak iszonyatos költségekkel javítható, nem is sorolom tovább, nem életképes és kész.
Tufa
Ha tényleg olyan nagy teljesítménye van mint ahogy Walaki mondta, akkor pálya autókba miért nem raknak? Tulajdonképpen ez az ami érdekel.

DanielT
Mibe legyen 2 literes? Egyetlen autóba szerelik 2 verzióban az egész rohadt világon, azt is évekig feljlesztették és tökéletesítették, hogy ne fogyasszon több olajat mint benzint... Nagyon valószínûnek tartom, hogy ez lesz az egyik utolsó (lehet, hogy valóban az utolsó) wankel motor amit szériában gyártanak.
Tufa
de kétliteres pl miért nincs belõle? Vagy annyira mégsem jó?

DanielT
Mert a wankel motor zsákutca. Egyetlen cég használja jelenleg, a Mazda. Nincs is sok értelme azon kívül, hogy technikai csemege. Fogyasztása megegyezik a Nissan 350Z vel, ami 3500ccm V6 287 lóerõ és porba alázza azt a vinnyogó Rx-8 ast.
Tufa
és miért nem csinálják? vagy az már annyira hamar szétmenne hogy nem gyártják utcai felhasználásra? Vagy esetleg van ilyen, csak én nem tudok róla? 😊

[Walaki]D`Lair
A 2 literes úgy jön ki, hogy hozzácsapnak még egy rotort, meg álltalában turbót is...olyan 550-600-650Le-t tudnak...😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Tufa
végülis értem már, tényleg balkéz szabály van kint

RelakS
Ja. Itthon meg ha jobbra kanyarodsz, akkor balfelé nézel ki, hogy jön-e valaki

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Taranov
Na de baloldali sáv nem csak egy van 😊
Egy másik út baloldali sávjából még belédjöhetnek 😊
Ezért van a balkéz szabály, hogy elsõbbséget adj a baloldalról érkezõnek, aki a baloldali sávból belédmehetne, miközben te vígan mész a baloldali sávban 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tufa
Rosszul írtam. Az akart lenni, hogy mivel én vagyok a bal oldali sávban, és balra szeretnék lefordulni, akkor néznem kell jobbra is, a bal oldali sávban jövõket

RelakS
He? Te haladsz a baloldali sávban!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tufa
beszéltem én is egy haveromal és ugy döntöttünk hogy majd este pár söröcske mellet megbeszéljük 😄