Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez nálunk nagyon fogyna! Az összes digó metálfekete gépén be lenne vele kenve a hátsó rendszámtábla...

[Walaki]D`Lair
Ez hülyeség...nincs épeszá ember aki hasznáéna ilyet...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ekkora faszságot 😄

Idegen sárral ékeskednek a városi terepjárók Londonban

Veszik mint a cukrot a brit terepjáró tulajdonosok a mûsár-sprayt, amivel harcias kinézetet kölcsönözhetnek egyébként makulátlanul tiszta és kizárólag városi használatra szánt benzinzabáló közúti szörnyetegeknek.

"Most jöttem vidékrõl" - hirdeti büszkén a négykerék hajtású jármûvekre felvitt megtévesztõ mûsár-bevonat. A terepjáró tulajdonosok ezzel a trükkel próbálják kifogni a szelet a környezetvédõk vitorlájából, akik egyre hangosabban lépnek fel a városi forgalomban használt terepjárók ellen.

Az autók tulajdonosai semmiféle szabályt nem szegnek meg jármûveik rondításával egészen addig, amíg a felvitt sárréteg el nem takarja a rendszámot.

I.C.ram
Az állattenyésztõkbõl lennének a Jockey-k 😄
I.C.ram
Lassan jöhetne a pisivel mûködõ autó is 😄
I.C.ram
Nem túl alkalmas, ügyfelek fogadására 😊
GregSB
GangBang-re is alkalmas hátsó rész:

(Régebbi pápamobil 😄)

GregSB
Kabrió bálnamerci 😄

(PápaMobil)

[Walaki]D`Lair
Jaja

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DanielT
A 7-esnél az is volt, de a többi nekem is bejön, a 3-as hátulja azért lehetett volna jobb.
GregSB
Jaja, én is rengeteget látok Bp-en, és bármikor látok egyet, mindig végignézem, nagyon tetszik!

Taranov
Szép ez az 5-ös BMW.
Mások is így gondolják, mert egészen új, de már többet látok belõle, mint a régibõl 😊
Szerintem tévedtek, akik azt mondták, hogy a BMW baklövést követett el az új design bevezetésével.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

[Walaki]D`Lair

Loál János
Jaja, többek közt ezért sincs semmi értelme.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
😄

Taranov
És fogja a tolvaj olvasni a hirdetést? 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punkerwork
bocs ez lemaradt <#banplz>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Loál János
Ehh, már egy moderátorral is így beszél egy moderátor? 😞

Vlala: szerintem tök felesleges a hirdetés. Mi a ráknak? Semmi értelme. Inkább máshol/máshogy vezesd le a feszültséget (azért ne törj fel autókat plz).
Egyébként levehetõ elõlapos volt, és mindenestül ellopták?

Célszerû boxosra megcsinálni. Ha kiszállsz, kiveszed az egészet, és viszed mindenhova magaddal. Csak nem szabad ottfelejteni. 😊

kb. erre számítotam én is, de aszért megpróbáltam, hátha...
Ha veszek egy újat, mivel lehetne megvédeni valahogy? Takarjam le? Írjam ki, hogy nemm mûködik, Azt hittem, a levehetõ elõlap elég komoly védelem, de tévednem kellett... mindenesetre a hirdetést feladom, és megköszönöm a tolvajnak, hogy beszerelte a légkondit :-)

DanielT
Totálisan semmit nem tudsz tenni. Felejtsd el.
Taranov
Semmit nem lehet tenni, ha az autót lopták volna el, akkor a Danubiuson be lehetne mondatni 5000 Ft-ért, mert azt mindig hallgatják a tolvajok, de a rádióval nem lehet semmit tenni sajnos.

Punkerwork
ha ban-t szeretnél szólj csak nyugodtan.

Punkerwork
😞

Sziasztok.
Ellopták a hétvégén az autórádiómat. Mit lehet ilyenkor tenni a káromkodás és másik rádió vásárlásán kívül? A rendõröket máer sikerült elküldenem a fenébe, miután elsõ kérdésük az volt, hogy "Nem dtad el véletlenül?"
Egy hirdetés feladását tervezem, hogy
"Tisztelt Tolvaj, ha már elraboltad az XXX-XXX rendszámú fehér Ladából a rádiómat, használd egészséggel, élj vele boldogan. Arra kérlek, ha nem tetszene a CD, amely benne volt, kérlek, névtelen borítékra juttasd el az alábbi címre, mert egy kollekció darabja volt. Az elõlap további megbeszélés tárgya, hajlandó vagyok Neked eladni megbeszélt árért."

Loál János
ok -.-

Taranov
Szart ne vegyél!

Loál János
Ja, de nem tetszik. :C

Taranov
Már 3 nap után megvetted??

Loál János
Ja, nemtom volt-e, én már 2 hete minden nap elfelejtettem beírni, hogy volt egy Enzo a váci úti Ferrari-szalonban - kb. 3 napig.

Taranov
Hát igen, eléggé tanulságos.

Tufa
Csocso: Grex.

DanielT
Nekem is volt egy 1 millió forintos hívásom... belementem az elõttem lévõbe egy 406 os Coupe Peugeot-tal... jó volt...
CSOCSO
melyik markat?😊
Tufa
Szerencséd volt 😊
Én ott szúrtam el hogy épp szólt anyám hogy keresnek telefonon, de csak annyit mondtam hogy 2perc és jövök, majd visszahívom. Hát nem jöttem. (Épp akkor lett kész a motor, elsõ próba mindenél fontosabb 😊 )

DanielT
Amindenit! Ez igen rosszul hangzik, jó is, hogy leírtad, mert újabban én is megfeledkezem néha magamról, pedig nekem is volt már balesetem, ott a kocsi totálkáros lett (605 Peugeot) nekem hajam szála nem görbült, szó szerint meg sem éreztem bármilyen furcsán hangzik is 😊 Oldalról belémjött a troli és vállba kapott. Tele volt a szám üvegdarabokkal, kicsit meglepõdtem.
Tufa
Én a felelõtlen és köcsög motorosok közé tartoztam 😊 én úgy 100-120al kaptam el egy skodát, rövidnaci,papucs styleban, DE bukósisakban(azóta aki motoros ismerõsöm van, mind rábeszélem hogy azt a márkát ne vegye, ugyanis a plexi szanaszét tört, aminek köztudottan nem kéne...). arc-csont törés(5hetes rögzítés, csak teljesen folyékony ételek), milliónyi heg az üvegszilánkoknak köszönhetõen.
Igaz, hogy állítólag nem látni már a baleset nyomait, de saját magad mindig is tudni fogod hogy ott van még, akárki, akármit mond, és ez az egészben a legszarabb.

DanielT
Veled mi történt, ha megkérdezhetem?
Tufa
nagy mázlija lenne ha nem lenne maradandó, de saját magamból indulva ki, lesz maradandó nyoma 😞

Tufa
átadom 😊

Adi
Lényeg örüljünk senkinek semmi baja!😊
Illetve reméljük nem maradandó a sérülés..

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

DanielT
A lényeg: Az "AUTÓ mánia" topik minden lakója nevében jobbulást kívánok neki 😊 Add át!
Tufa
nálunk ez a faszozás kicsit máshogy müködik. Szoktuk poénból mondani, de ez esetben én úgy értettem ez a helyzet gáz. Egyébként pár dolgot nem írtam le az smsbõl, és ezért tünik furának. Ismerem a helyzetet, én is voltam ugyanebben a szituban, szóval tudom mit érez a srác.(egy mondata: "ha bejösz láthatod hogy néztél ki te a baleseted után")

robotnyk
ettõl függetlenül ezután max talicsákát vezethessen
[Walaki]D`Lair
Naja...az ember a saját kárán tanul...<#wow3>

Én is tartom a követési távolságot március óta...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DanielT
Oké, de már megtörtént. Minek még ezzel bántani? Tudja õ is jól. Valszeg az élete elég gyökeres fordulatot vesz és ilyenkor akármilyen hülye is volt mellé kell állni.
[Walaki]D`Lair
Egy ponton igazad van...viszont a másik oldalon magának kereste a bajt ugye...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DanielT
Biztos pont az hiányzott neki! Még ha az is volt, ilyenkor az ellenségemnek sem mondanék ilyet. Az más, hogy mittomén eltörik a karja, és lehülyézed aztán röhögtök egyet, de itt ahogy nézem más a helyzet.
Tufa
én is lef@szoztam amikor megirta sms-ben...

robotnyk
"160nál átcsúszott"

mivel azt mondtad, hogy jó barátod, nem mondok semmit.