101020
.
-
#95909 Egy jó gázszett nem basz szét semmit. Sokkal tisztább az égés is. Én is raknék a kocsiba, csak V12-höz olyan áron van, amennyiből körbeautózom a világot benzinnel :) -
#95908 -
#95907 -
#95906 link -
Coral Springs #95905 -
#95904 talan igy
-
-
#95902 őő.... érdekes az a kis matchbox a jobb oldalon :)
-
#95901 azért ez elég durva... -
#95900 kösz hogy ilyen finoman lehülyézel, nézd, lehet hogy motorja válogatja. az tény hogy ha nincs tökéletesen beállítva (pl előgyújtás) bizonyos periódusonként, tehet kárt a motorban. ne felejtsük el, hogy ezeket a motorokat nem gáz halmazállapotú üzemanyagra tervezték a gyárban. (kivéve persze az újakat amiket lehet gyári gázzal is kapni) -
#95899 szerintem hagyd rájuk,aki intelligens az mielőtt beszél úgyis utánaolvas
én pl. 17 évig gázautóztam,nekem aztán magyarázhatják a sok hülyeséget
-
#95898 mit basz szét és milyen hatása miatt? -
#95897 meg a lágszóró... -
#95896 -
Coral Springs #95895 És egy gázüzemű autó mennyire biztonságos egy balesetnél ? Például a #95869 egy ütközésnél szerintem egyből robban. -
#95894 én is ezen a véleményen vagyok. a kapartatási képesség egy autóban nekem nagyon fontos -
#95893 En nitrot rakattam bele es azota kurvajo a kapartatasa :) -
breslauer #95892 jólvan megértem a kis fiatotok nem megy elég jól, és azt gondoljátok raktok bele egy kis gázt hátha megtátosodik tőle mint a mágneses fogyasztáscsökkentőtől, de nincs mese, olasz autó nem fog menni jól, ha BMW-tek lenne, eszetekbe se jutna a gáz. -
#95891 -
breslauer #95890 na megjött az első gázos! -
#95889 -
#95888 Magam elott latok egy kepet amint egy RPG jatekban autokat gyujthetsz es amikor raviszed az egeret, megjelennek a tulajdonsagia es ott van egy mezo: 'kapartatasi kepsesseg'
Sirok :)))) Fledobtad a napom :DDD -
breslauer #95887 gázmeghajtás megöli a nyomatékot.
az autók benzin és dízel üzemüek csak.
benzinesek jók a versenypályára, és kapartatni, a dízelek autópáyára ahol nyomatékból kell kigyorsítani.
tehát: benzin: +jó szag, +dinamikus, +kapartatás
hátrányok: -kevés nyomaték
dízel: +nagy nyomaték vonóerő
hátrányok: -büdös szag, -kicsi kapartatási képesség
tehát a benzin győzőtt eddig, a gáz is olyan mint a dízel de annak csak hátrányai vannak mivel elveszti a nyaomtékot is!
tehát GÁZOSOK!!!!- csak hátrányotok van amit a dízelnél már felsoroltam, egyedül az olcsóság az ami miatt beteszik. -
#95886 Volt már hosszabb távon gázos, nem tapasztaltunk semmi rendellenességet, élettartalmilag pont úgy teljesített mint egy benzines...
Érdekességként, két közel azonos futásteljesítmény/állapot stb. motor: gáz / benzin -
#95885 "FŐGÁZ CNG ár: 345 Ft/kg"
A gáztartály mérete változó (15-40 kg tároló kapacitás)
totalcaros cikk -
#95884 És mennyibe kerül egy töltés? -
#95883 Pár ismerős most éppen Olaszországból hoz be földgázas üzemre átalakított autókat.R Mercit,E classt,stb.
"Minden más üzemanyagon van jövedéki adó, csupán a földgázon nincs."
Egy töltéssel 300-400 kmt lehet megtenni.
CNG kút viszont csak pár darab van az országban,míg mondjuk az osztrákoknál 200 felett van a számuk. -
#95882 csak az elozo hsz-re valaszoltam ugyanabban a formaban, ne aggodj annyira cimbora -
#95881 Mégpedig?
Kazinczy forog a sírjában -
#95880 mégpedig szétbassza.
-
#95879 " hosszú távon nem tesz jót a motornak"
mégpedig? -
Coral Springs #95878 Kész vagyok ettől a brigádtól. Komoly szinten adnak minőségileg a marketing videókra, egyszerre reklámoz és szórakoztat. Most Európa.
-
#95877 Nem akarok okoskodni, de én hallottam olyan 4AGE-ről, amely gázosítás után eléggé, khm beteges lett. Aztán lehet mégsem attól volt :)
Jocókám? Csinos motorra gondolok, fogod-e? -
#95876 csak magyarországon büdös mert itt ugyanúgy szagosítják mint a palackost
olaszországban pl.szinte semmi szaga mert alig tesznek bele merkaptánt,a bután gáz amúgy szagtalan
az 'árt a motornak" sem igaz -
#95875 hát pedig még mindenhova ki van írva, nem mintha valaha bárki is ellenőrizte volna, hogy azzal hajtasz-e be vagy sem :) -
#95874 Nem tilos mélygarázsban parkolni gázos autóval -
#95873 büdös, hosszú távon nem tesz jót a motornak, és tilos vele mélygarázsokba behajtani -
#95872 Biztos törődik a környezettel és nem érdekli annyira az a mínusz pár lóerő...mi a bajotok a gázos kocsikkal? -
#95871 -
#95870 Why????