101020
.
  • I.C.ram
    Egy jó gázszett nem basz szét semmit. Sokkal tisztább az égés is. Én is raknék a kocsiba, csak V12-höz olyan áron van, amennyiből körbeautózom a világot benzinnel :)
  • cement
  • pajti
  • pedobear
    link
  • Coral Springs
  • CSOCSO
    talan igy
  • CSOCSO

• RelakS
    őő.... érdekes az a kis matchbox a jobb oldalon :)

• fifi
    azért ez elég durva...
  • cement
    kösz hogy ilyen finoman lehülyézel, nézd, lehet hogy motorja válogatja. az tény hogy ha nincs tökéletesen beállítva (pl előgyújtás) bizonyos periódusonként, tehet kárt a motorban. ne felejtsük el, hogy ezeket a motorokat nem gáz halmazállapotú üzemanyagra tervezték a gyárban. (kivéve persze az újakat amiket lehet gyári gázzal is kapni)
  • pszihopata
    szerintem hagyd rájuk,aki intelligens az mielőtt beszél úgyis utánaolvas
    én pl. 17 évig gázautóztam,nekem aztán magyarázhatják a sok hülyeséget
  • fifi
    mit basz szét és milyen hatása miatt?
  • fifi
    meg a lágszóró...
  • RatBaG #95896
  • Coral Springs
    És egy gázüzemű autó mennyire biztonságos egy balesetnél ? Például a #95869 egy ütközésnél szerintem egyből robban.
  • cement
    én is ezen a véleményen vagyok. a kapartatási képesség egy autóban nekem nagyon fontos
  • Bercy #95893
    En nitrot rakattam bele es azota kurvajo a kapartatasa :)
  • breslauer
    jólvan megértem a kis fiatotok nem megy elég jól, és azt gondoljátok raktok bele egy kis gázt hátha megtátosodik tőle mint a mágneses fogyasztáscsökkentőtől, de nincs mese, olasz autó nem fog menni jól, ha BMW-tek lenne, eszetekbe se jutna a gáz.
  • desigo
  • breslauer
    na megjött az első gázos!
  • SötétBarom
  • Bercy #95888
    Magam elott latok egy kepet amint egy RPG jatekban autokat gyujthetsz es amikor raviszed az egeret, megjelennek a tulajdonsagia es ott van egy mezo: 'kapartatasi kepsesseg'

Sirok :)))) Fledobtad a napom :DDD
  • breslauer
    gázmeghajtás megöli a nyomatékot.
    az autók benzin és dízel üzemüek csak.
    benzinesek jók a versenypályára, és kapartatni, a dízelek autópáyára ahol nyomatékból kell kigyorsítani.
    tehát: benzin: +jó szag, +dinamikus, +kapartatás
    hátrányok: -kevés nyomaték
    dízel: +nagy nyomaték vonóerő
    hátrányok: -büdös szag, -kicsi kapartatási képesség

tehát a benzin győzőtt eddig, a gáz is olyan mint a dízel de annak csak hátrányai vannak mivel elveszti a nyaomtékot is!
    tehát GÁZOSOK!!!!- csak hátrányotok van amit a dízelnél már felsoroltam, egyedül az olcsóság az ami miatt beteszik.
  • S2000
    Volt már hosszabb távon gázos, nem tapasztaltunk semmi rendellenességet, élettartalmilag pont úgy teljesített mint egy benzines...
    Érdekességként, két közel azonos futásteljesítmény/állapot stb. motor: gáz / benzin
  • desigo
    "FŐGÁZ CNG ár: 345 Ft/kg"

A gáztartály mérete változó (15-40 kg tároló kapacitás)
    totalcaros cikk
  • Lteebee
    És mennyibe kerül egy töltés?
  • desigo
    Pár ismerős most éppen Olaszországból hoz be földgázas üzemre átalakított autókat.R Mercit,E classt,stb.

"Minden más üzemanyagon van jövedéki adó, csupán a földgázon nincs."
    Egy töltéssel 300-400 kmt lehet megtenni.
    CNG kút viszont csak pár darab van az országban,míg mondjuk az osztrákoknál 200 felett van a számuk.
  • cement
    csak az elozo hsz-re valaszoltam ugyanabban a formaban, ne aggodj annyira cimbora
  • GregSB
    Mégpedig?

Kazinczy forog a sírjában
  • cement
    mégpedig szétbassza.
  • fifi
    " hosszú távon nem tesz jót a motornak"

mégpedig?
  • Coral Springs
    Kész vagyok ettől a brigádtól. Komoly szinten adnak minőségileg a marketing videókra, egyszerre reklámoz és szórakoztat. Most Európa.

• Csabesz6
    Nem akarok okoskodni, de én hallottam olyan 4AGE-ről, amely gázosítás után eléggé, khm beteges lett. Aztán lehet mégsem attól volt :)
    Jocókám? Csinos motorra gondolok, fogod-e?
  • pszihopata
    csak magyarországon büdös mert itt ugyanúgy szagosítják mint a palackost
    olaszországban pl.szinte semmi szaga mert alig tesznek bele merkaptánt,a bután gáz amúgy szagtalan

az 'árt a motornak" sem igaz
  • cement
    hát pedig még mindenhova ki van írva, nem mintha valaha bárki is ellenőrizte volna, hogy azzal hajtasz-e be vagy sem :)
  • desigo
    Nem tilos mélygarázsban parkolni gázos autóval
  • cement
    büdös, hosszú távon nem tesz jót a motornak, és tilos vele mélygarázsokba behajtani
  • R0zs0máK
    Biztos törődik a környezettel és nem érdekli annyira az a mínusz pár lóerő...mi a bajotok a gázos kocsikkal?
  • cement
  • Bercy #95870
    Why????