Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
ezt az universal parkban fenykepeztem ket hete, mikor jottem ki a Back to The Future atrakciorol😊 szvsz LOAL😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Akkor elég rosszul tudtam! 😄D
Azt hittem h. a Delorean egy "kamu kocsi"😄 Csak nem tudom mennyibe kerül! 😞(
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
csak nagyon-nagyon kevés!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Csak kár h tudomásom szerint csak egy van belõle és az is csak a Vissaz a Jövöbe filmért gyértották le!
Kép:

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
pedig a régi S-nek milyen szép volt a mûszerfala
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
ha a legnagyobbra úgyse lenne pénzem, legyen a legkisebb 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
szerintem egyertelmu hogy mit kellett kitalalni.. az evjarathoz kerdojeleket tettem mert elfelejtettem mikor csinalkodtak a filmet... a dizni vorldben termeszetesen akkor 68 at irtak.. a lenyeg hogy tudtam hogyha regi film es classic uldozes akkor bullit😊
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
en azt hittem hogy az animet szedem..erre normalis hus ver emberek jatszanak benne😊 egye fene😊 jo ez igy
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu