Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti
fifi
nem tudom mi ez, de baromi jól néz ki...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

desigo
Az egyetlen Audi ami tetszik, és az egyik BMW a régiek közül ami tetszik, a másik a régi M3.
Még bejön a 6 -os BMW is, egy-két Mercedes, azt nálam ki is fújt a lista európai autók terén. A Koenigsegg -et külön kategóriába veszem.

desigo
Jah.
Elég patent állapotban volt a BMW és az Audi.
pajti
Jó volt a tegnapi TC <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

broman191
this looks shopped <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Szabi
fake 😄

GregSB
Dafuq? 😊

R0zs0máK
Nálatok esetleg 😊 Itthon rendes nyárival jön (ami ugyanúgy Prius gumi)

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

I.C.ram
Nem olyan rosszak azok, szerintem. Aki keveset használja az autót, és nem ökörködik vele, annak teljesen jó. Anyám kocsijára is 4 évszakos gumit vettem, mert évente megy kb 4-5ezer km-t. 13 éve csak négyévszakos gumi volt rajta. Soha nem csúszott meg.

Ez mekkora ötlet 😊

Szabi

fifi
miért?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

cement
a négy évszakos gumi meg a lehetõ legrosszabb. se télen se nyáron nem jó😊

respect to the man in the ice cream van

Adaaam
Nekem is megjött a kedvem hogy ilyen videót csináljak, leesik a hó fogok is az fwd alfámmal 😄

everything's better with music

SötétBarom
Fuck yeah 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

CSOCSO
a kepen latszik hogy nyari gumival csinalta? Az auto alapbol nem jon nyari gumival. 4 evszakos prius gumival jon.
cement
vagy jarj telen bkvval😄

desigo
A mai nap végkövetkeztetése: idõben rakjam fel a téli kerekeket <#nyes>
Csabesz6
S13

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

bency
Mit vezet? Szerintem valami Nissan lehet:S

:) Semmi okosság :P

Bercy
Aztapicsa az hol megy??? 😄
Csabesz6
És hol írtam faszságot, he?😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

cement

R0zs0máK
De te is faszságot beszélsz, az alap tézis az, hogy tapadás nélkül ugyanolyan szar mindkettõ(három, ha az AWD-t is ide vesszük). Onnantól kezdve pedig mindenkinek ízlés és tudás kérdése, hogy melyik jön be jobban...FWD-vel is lehet nagyon finomakat játszani télen, ugyanúgy ahogy RWD-vel sem feltétlenül kell megdögleni, ha leesik 3 szem hó. AWD pedig rohadtul nem az isten, fékezni az se tud jobban a másik kettõnél ha nagy a szar, csak jobban elindul...

cement
jo latom kar a betukert, majd egyszer ha leesik a ho, elmegyunk visegradra, aztan meglatjuk.

Szabi

Csabesz6
A "Csabeszkázást" pedig nyugodtan elhagyhatod, óvodás módszer😉.

Csabesz6
Az a baj, hogy pont az írásoddal támasztod alá a tévhiteidet, ezért kérdõjelezem meg a tudásod, ennyi. Semmi rossz indulat nincs bennem.

Ezt a nyári gumi témát pedig nem is én hoztam fel, egyszer kérszer volt alkalmam úgy menni hóban, hogy hátul semi slick nyárik voltak, hát izzadós volt. De koránt sem lehetetlen a küldetés, ha az ember állandóan a határokat feszegeti (egy 750 kilós, ~50 lóerõs pléhdobozzal ez nem egy nehéz mutatvány a mindennapokban).

Ez meg, hogy ellenkormányzok és várom a csodát...hát baromság. Újabb ékes példa arra, hogy nem tudod mi történik ilyenkor egy RWD autóban. Persze ez is szitu függõ, de ahogy a kopp gáz is megoldás lehet, ugyanúgy a kinyomott a kuplung is segíthet. Helyzettõl függ (és nem elmélkedek, tapasztalatból írom.)

R0zs0máK
A különbség kettõnk között, hogy én elsõkerekest is vezetek sokszor, sokat...télen is 😉)

cement
jajj csabeszkam ne hogy azt hidd mar, hogy ti vagytok itt az egyetlenek akik mentek mar keresztbe autoval, akar hoban, vagy akarmilyen korulmenyek kozt. attol h nektek van ket autotok ami hatul hajt, meg nem jelenti azt h mindenki mas hulye. biztos nagyon ugyesek vagytok, nem kerdojeleztem meg egyetlen egyszer sem, nem tudom miert tortenik meg ez forditva.
ez nem okoskodas, de 7 eve vezetek ami ugyan nem sok, de arra boven eleg hogy tudjam, hogy ha a tapadasi viszonyok szarok es az auto segge akaratlanul elindul mint az allat, nincs az az isten aki hoban nyari gumival megfogjon egy hatso kerekes kocsit. az egyetlen amit tehetsz hogy ellenkormanyzol es varod a csodat. ha gazt adsz, tuti beforogsz.
elsokerekessel meg tulbaszhatod a segget mert ki lehet huzni gazzal az elejet. a feltengelyek biztos szenvednek, de legalabb forgok meg.

ez a video tokeletesen demonstralja mire gondolok. ezt egy hatoskerekessel tuti h nem fogja meg.

Csabesz6
Ezt nem is vitatom😄

R0zs0máK
Nem a visegrádi mókázáson van a hangsúly, hanem hogy teljesen mindegy hogy hol hajt az autó, ha nincs tapadásod...

Falkon
4wd! Fuck off! 😄DD

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Csabesz6
Hozzáteszem, direkt idézõjelbe tettem a szart, nehogy sértõdés legyen belõle. Semmi bajom az FWD autókkal.

Csabesz6
😄 Sok az okos, de megnézném a fejüket egy kis visegrádi mókázás után.

Csabesz6
Mi a problémád a Starletemmel?😉

cement
még sose vezettem. de csak egyszer bicikliztem hóban, az rwd, onnan tudom.

R0zs0máK
Jó, majd ha vezettél egyszer télen akkor visszatérünk a témára...

cement
walaki necsináld bazmeg!

front hajtásnál legalább van súly a hajtott keréken ergo sokkal több a tapadása, plusz ha el is pörög, legalább nem bassza keresztbe magát egybõl, és ha mégis keresztben vagy, ellenkormány+gázadással ki lehet egyenesíteni az elejét. míg ha rwdvel túl sok a szög, baszhatod, meg fog forogni.

R0zs0máK
+ha a hó alatt jég volt, lehetett volna rajta akármilyen drága téli gumi, ugyanígy nekicsúszik oldalt a korlátnak...

R0zs0máK
De ez hülyeség, ugyanúgy szar FWD-vel is a nyári gumi hóban, ilyen szempontból totál semmi különbség nincs a kettõ között a hajtás miatt...

Nem feltetlenul,de hogy a havas hegyekbe ilyen eros rwd autoval,nyari gumikkal nem indultam volna el az hetszentseg.

Ladaval viszont siman <#zavart1>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

cement
tudom hogy te a fizika torvenyei felett allsz, de hatso kerek+nyari gumi kombo hoban barki elmondhassa h nem szerencses megoldas. persze faszakat lehet teli gumival csapatni rwdvel, azt nem vonom ketsegbe

R0zs0máK
Baromságot beszélsz, fiam!

cement
nyári gumival rwd = össze akarom törni a kocsimat

Neked amúgy van már autód, vagy még mindig azt a bontószökevényt hajtod?😊