Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Úgy tapossák neki ahogy a belén kifér! Amelyik sebességben eléri a 100-at, az a nyerõ, ez az egyik kocsinál a 2-es a másiknál a 3-as.
(1)Beül a pilóta, és 3-asban nyomja neki 100-ig, vagy (2)beül a mérnök és szépen kb. 3200-es fordulatnál elkezd felváltogatni szépen mindig egészen 5-ösig, majd úgy éri el a 100-at?
Nem hiszem, hogy egy normál vásárlót az érdekli hogy extrém körülmények között, egy gyorsulási versenyen mennyit megy a Citroen C3-asa pl., inkább arra kiváncsi, hogy teljesen normál közlekedésnél mennyi idõ alatt tornázza fel magát a verda 100-ig. Véleményem szerint az utolsó, de erõsítsetek meg vagy cáfoljatok!!!
(Itt most semmiféle turbólyukra, meg hipertérre, meg anyám kínjára nem vagyok kiváncsi. <#idiota>#idiota>)
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
nem gyõztem Csataitól a régi, leeresztett olajakat kunyerálni... és hogy füstölt, édes istenem 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
legalább kicsit magadraismersz
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
egoista meg én vagyok...
na pá
amatõr
csodálkoztam volna, ha ebben nem te vagy a legokosabb...
Szóval, elvben nem vitatkozok veled, csak a gyakorlathoz lóf*sz köze sincs annak mit elõadtál.
A #38060 -as kommentedben szereplõ állításod viszont nem állja meg a helyét. Ott ezek a kitételek nem szerepeltek. (láttam persze, hogy mirõl ment a vita)
véleményed szerint milyen eséllyel váltasz turbólyuk közeli fordulatszámra olyan helyzetben, amikor 0-100 gyorsulást mérünk satun???
a.:nemtom, mert csak szeretek nagyképûsködni
b.: 0,000005%
c.:mindig
d.:gumicsizma
23. Tétel
Bizonyítsa be, hogy a turbólyuk nevû jelenségnek nincs köze az autó motorjának váltáskori fordulatszámához.
a.) Mi a turbólyuk?
b.) Mely tényezõkbõl adódik?
c.) Miért esik a fordulatszám a "váltáskor"?
Röviden a válaszom: Iszonyatosan köze van a váltáskori fordulatszámhoz, ugyanis a turbólyuk(az a köztes állapot amikor még nem elég gyors a leömlõkön kiáramló kipufogógáz hogy meghajtsa a turbó kerekét és az megfelelõ mennyiségû levegõt tudjon szállítani), ha mondjuk 2000-2900 között van és kb 3200 nál váltasz akkor a váltáskor a fordulat pont a turbólyukba fog visszaesni és úgy megtorpan a kocsi, hogy lenyeled a nyelved. A számok tetszõlegesen változtathatók a motor karakterisztikájától függõen és attól, hogy mekkora a turbó, hány van belõle stb. Nincs kedvem részletezni, az elv a lényeg.
Dilettánsok haza!
"és vannak úgy nevezett turbo-lyukak."
Legjobban az okoskodó lámákon tudok derülni.😊)
Ne nézzél már hülyének, nem a fékpadról beszélek 😊
Amúgy lóerõ padról beszélsz??
Másik: megbiztos nem közöl lefars adatot egy gyár!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Mirõl beszélsz?!
Én 6900 nál váltok ha gyorsulok vmikor!😄 1,2,3,4
A gyorsulás az mikor szétpörgeted a motort!
Ez a lényege... turbos autoknál kicsit más ez is.. azt pontosan nem tudom, nincs turbos autom és vannak úgy nevezett turbo-lyukak.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
QFT (Quoted For Truth)
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE