Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
I.C.ram
Ilyesmi az is:
CSOCSO
hiszek neked!
I.C.ram
1940-es lehet kb. Majdnem 100%, hogy Mercury
I.C.ram
Szvsz egy Mercury.
Adi
megbizható... na ott a lényeg.. khm.....

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
valami regi hot rod...talan ford?
CSOCSO
ha olyasfajta kocsi akkor SLR...
a Gt is gyonyoru meg talan jobban is.. de nempaj
CSOCSO
americcoc?

amugy merci imadat meg otthon kezdodott...
es eppesszel felmerve egy merci kielegit minden vagyamat.. jol megy kenyelmes es megbizhato, elegans stb...
Kit--Kat
én nem mondtam, csak lehet nagy hatással voltak rád az Americcoc😛

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Adi

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Kénne a faszomnak merci!😄
Egy király porsche carrera gt és happy van!

CSOCSO
jaaaj bezavart hogy 4 ajtos...
DanielT
Ez inkább Lambo ajtó mint SL300.

Az SL300 nál mindkét pánt a tetõn volt és teljesen felfelé nyílt.
CSOCSO
nahja.. en hulye csoves, mi?😄
Kit--Kat
jó hát ez TE vagy

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
CL.. SL.. SLK akarmelyikkel ellennek es nem fajna a fogam a maseratira
CSOCSO
hat ez nagyon zsiros!!!! SL300 szarnyak de ettol meg joak!
de nemhiszem hogy a ford ki merne hozni egy ilyet... valahogy nem all az imazsahoz... pedig en kihoznam a helyukben
Kit--Kat
NA a CLS az tényleg jó, de ettõl függetlenül Maserati

Falconer
Tessék, lássék. Nagyon állat egy darab:

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CSOCSO
mindegy.. en egy sima supraval kokemenyen boldog lennek!
nincsenek nagy almaim.. lambo meg slr.. csak egy supra

supra 25 ezer dodos ara se pite.. tegyuk hozza...
atlagos amerikai 1-2 evi fizetese....
tehat 3-4 evnyi sporolas..
aaarghhh...
CSOCSO
egy 325 os bmw persze, hogy lada a maseratihoz kepest....
tegyuk hozza sokunk orulne ha 325 os bmw juk lenne es nem a hevvel kene maszkalni.. vagy az emlegetett ladaval...
de inkabb nem megyek bele.. en is orulnek ha 325 bmw-m lenne ehelyett a tragya dodge helyett!
I.C.ram
"de még egy BMW-re vagy másra sem"... Mintha a BMW nem lenne Lada a Maseratihoz képest 😄
CSOCSO
amikor nezegetem az autokatalogust akkor mindig ledobbenek hogy bazz mennyi auto van..csoda ha az ember tud valasztani!
maserati ide vagy oda.. azert egy cls merci sem fika. ha cls em lenne soha a budos eletbe nem fajna a fogam egy maseratira sem.. de meg egy bmw re vagy masra sem.. persze ez forditva is igaz!
sport auto is ide vagy oda,,, ferrari nagyon rula meg lambo meg stb de azert szerintem egy sima 320 lovas supraval is ellenek.. azert durvan megy az a gep is.
vagy egy clio v6😊
CSOCSO
na akkor had lassam!😄
Falconer
Látnád hogyan nyílik az ajtaja 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Kit--Kat
ok fáradt voltam :/

I.C.ram
Hát azért egy Quattroporte soha nem lesz egy szinten a Forddal 😛
I.C.ram
Nem Maseratti, hanem Maserati. Azért ez tõled durva volt 😛
Kit--Kat
Jó, hogy mondod Maseratti, tegnap láttam 1 Maserattit és az elegenaciájával és az eredetiségével annyira veri a Merciket BMW-ket meg Audikat, hogy az már tényleg vicc, annyival több a Quattroporte azoknál a német 4keréken gurulóhightechszíliciumvölgyeknél, én az biztos, hogy azt vennék ha választanom kéne

CSOCSO
ez a ford eskuszom uti az astonokat meg a maseratikat.. nomeg merci bmw meg minden😊
CSOCSO
elolrol randa hatulrol meg zsir
Kit--Kat
😄DDDD

fifi
azt te így nem tudod elcseszni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Gladiator
hát, kössz a helpet, remélem apám nem próbálja majd rámfogni, hogy én csesztem el.

fifi
vagy gyertya ki-drótkefe-gyertya vissza

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

tom... 😄 csak mondtam, régen ez volt a gond a Trabival... 😉 ott full gáz pár másodpercig, és ki is köpte magát... 😄

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

fifi
az 2taktos...
ez "dezsõ"

fifi
1-2-3
1-elsõre azt mondanám lehet csak dzsuvát szívott fel/bár az újabb motoroknál elég komoly szûrõk vannak/
2-pontosan nem ismerem azt a motort, de ha "régebbi" akkor légtömegmérõ/asszem közvetlenül légszûrõ elõtt van bekötve
3-mindemellett egy Partner HDI egyszer produkál ilyet-annak az adagolója/tudom hogy HDI-ben nem adagoló van, hanem vmi high pressure pumpa-csak nemtom hogy hívják/ kúlt be... nem volt olcsó

ja a légtömegmérõ sem lesz az...

anno ilyen a trabinál volt, mikor megszívta magát...

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Danee
lehet behuzva hagytad a kéziféket <#nyes><#nyes>

robotnyk
nemtudom, de nézesd meg mindenképpen
I.C.ram
Azért szerintem vidd el a ganarciaszervízbe, mert ez nem normális 😄
I.C.ram
Török munkás benthagyta a csavarúzot a váltóagyban 😛
Gladiator
na, vmi okos ember segítsen:

Renault Laguna 1.9 DCi 120 LE

tegnap kocsival voltam, mindegy, hogy hol, hazajöttem, beállopk, minden ok. ma mennék el, kiállok, látom, hogy jön mögöttem egy Astra mint az állat, kicsit odalépek, hogy azé mégis, megy rendesen. kanyarodnék be egy 100 méter után, lassítok, megvárom míg elmegy a másik kocsi. kanyarodok olyan 10 km/h-val vissza kettesbe, kicsit lassan megy, jól van mondom, biztos mert csak oylan 1000 a fordulat. nyomom a gázt, nem gyorsul, nyomom.. nyomom jobban... jobban... lefullad. nézem mi a fasz, mondom ilyen béna lennék?! 1-es indítom, kis gáz, lefullad. huh mondom tök gáz, még el se tok indulni. megint. kicsit nagyobb gáz, el kezdek gurulni, jönnék le a kuplungról teljesen, erre összevissza remeg. fakkom kivolt, félreállok, vészvillogó. még prbóálkoztam párszor, próbáltam üresben csak, hogy mé nincs elég fordulat. tövig nyomom a gázt, aztán a mutató így szép lassan felkúszik 1500-ig, nem tovább. hívom haveromat, hogy jöjjön azt nézze már meg. jön nézzük, semmit nem tudtunk vele kezdeni. mondonm akkor guruljunk be a szervízbe. nagy nehezen elindulok 1esben tövig nyomva mentem olyan 20 km/h-val. haverom jön mögöttem, int, hogy álljak le, mert kurvára füstöl a kipufogó és inkább vontassuk. ok, vontatjuk egy oylan 1-2 kmre lévõ márkaszervízbe, ami ugye zárva volt. hívom anyám mondja, hogy húzassam magam haza, aztán majd hétfõn elviszik. beszállok, hogy megforduljak, erre tök jól megy a kocsi, rendesen húz, úgy mint régen, még kicsit füstöl, mire hazaértem, teljesen elmúlt. most az mi a fakk volt?

kicsit hosszú lett....

I.C.ram
Egy olyan Gullwinget bevállalnék 😊 Kb annyit érhet, mint a maradék együtt véve.
robotnyk
broáf. az eleje felnyitható grillsütõ? 😄
I.C.ram
Lámpák meg ezek a kerék idomok.
I.C.ram
Tök Mazdás ez a Ford.