Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joey_The_Man
jaaaaj.. téllg nmn vagyunk egy hullámhosszon... gondoltam, h nem gyári, abban már smmi nem gyári.. Csak ahhoz, hogy azt hosszútávon lehessen hajtani, akkor kéne bele egy olyasmi váltó, amit még legvadabb álmaimban sem tudok elképzlni...ha mg ilyn nincs (ami valószínû).. akkor valószínûleg hamar tönkre fog menni,.. kész befejeztem..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

MikX
Oké, de állod a szavad! 😄D

De várnod kell még 1-2 évet az biztos.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DanielT
Egy tank benzinre a vendégem vagy ha megvetted a gépet, nyomd a képet, utalom a lét 😄
MikX
Hát anyagilag nem is éri meg itthon, az biztos, mert maga a verda nem drága, csak el ne romoljon, mert ugye az sívás kicsit. De azt sem mondom, hogy nem számít a pénz, mert nem vagyok milliárdos, szal kicsit gázos, mondták már, meg én is többezerszer átrágtam magam ezen ezt elhiheted...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Tufa
Azokat az 1000 lovas skylineokat nem mindennapi használatra találták ki, nem azért utcai... Arra hogy mondjuk hétvégén elmenj egy gyorsulásra vele és ennyi.

MikX
Én mondom nem vitatkozom veled, ha nem érted meg, akkor ez van.
Gondolod, hogy a váltóhoz meg a kuplunghoz nem nyúlnak hozzá, az gyári marad?
Na mind1 ne flémeljünk lécci, ha nem hiszed, akkor nem, ez van, én sem fogom itt erre koptatni a bill.-t, ha úgysem érted meg.

DanielT
Aha, hát sok sikert, de az életemet merném rátenni, hogy a büdös életben nem veszel Skylinet, annál több eszed van.

szerk: mi van a németeknél? Skyline alkatrész? Amit KIZÁRÓLAG Japánban forgalmaztak? Mi a tökömet keresne a németeknél alkatrész hozzá? 😊)
MikX
Hát igen, az alkatrészellátás az kicsit gázos, de németektõl is lehet hozatni, ott is van, az viszonylag közelebb van.
Hogy jobbkormányos az nem zavar, forgalomban lehet itthon is bármikor.

Joey_The_Man
nekem csak nehezemr esik elhinni azt, h létezik 1000 LE-s skyline, amitöbbet bír pár ezer kilóméternél, mert ha 1000 lerõre rászabaul egy manuális kuplung, annak a váltónak bírnia kll a terhelést.. ezért raktak a veyronba automata kuplungot..és ezért nem F1-es váltót raktak bele, mert az pár futamra elég..max. Végülis valahonnan innen indult a vita.. csak azt nem hiszem el hogy ezek az eszméltlen tuningal elátott autók hosszúéletûek. Azt elhiszem, h sok tartalék van bennük.. itt voltaka példák.. de nem hosszúéletûek sztem.. ez vonatkozik a Suprákra..civicekre..350Zkre..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

DanielT
Ahhham. És te megveszed ezt a jobbkormányos! autót amihez SEMMIT nem lehet SEHOL kapni, kizárólag japánból lehet rendelni.
MikX
pl:
Nissan Skyline R33 GTS 2,5i Turbo

EUR 12.900

Gebrauchtfahrzeug, 95.632 km
184 kW (250 PS), Benzin,
EZ: 06/95,
Klimaautomatik, metallic, 2/3 Türen

ABS, Zentralverriegelung, el. Wegfahrsperre, Leichtmetallfelgen, el. Fensterheber

Beschreibung:
Nismo Differntial,Nismo Schaltwegeverkürzung,Nismo Steuergerät,Nismo Spoilerkit mit Heckspoiler,Turbo,Heckantrieb,5 gang,Klimaautomatik,Offene Luftfilter K/N,17 Zoll Endless Alufelgen,Sportkupplung Verstärkt(Sinter),Spiegel elektrisch anklapbar,Brembo 4 Kolben Bremsanlage,HKS 3 Zoll Sportauspuff Edelstahlanlage,Rechtslenker,Keine Kratzer sehr gepflegter zustand Fahrzeug hat zur zeit ca 300-320 Ps ,NO EMAILS PLEASE !!!!!!

mondjuk nnem vágom abszolút a németet, de az adatokat értem 😄

MikX
miértis?

szerk: Nem egy 15-15 millás R34 re gondoltam, hanem R32-R33 ra, olyan 4, max 5 milla között vannak kb.

MikX
Látom nem értetted a mondókámat!
én azt mondtam, hogy ha valaki nem ért hozzá, akkor minek nyilatkozik olyanokat amiben abszolút nem biztos!
Azt senki nem állítottam ,hgoy csak én tudok a legtöbbet róla!

DanielT
Na, arra kíváncsi leszek 😄
MikX
Lehet, hogy kicsit, de valójában én tényeket montam, te meg csak cáfolod õket, nem azt, hogy nincs jobb kocsi, persze hogy van!

Joey_The_Man
jó én nem vagyok skyline fan. ezért nem tudok róla annyi mindent, de azt érzem kicsit elfogult vagy vele kapcsolatban.

Tufa
Akkor miért gondolod hogy többet értesz hozzá mint innen bárki más?

MikX
gondolhatod, ha lett volna vmikor az meg is lenne most is.
Egyébként erõsen gondolkodom, hogy németországból hoznák be egyet, de várnom kéne még 1 max 2 évet.

Tufa
neked volt már skylineod?

desigo
Skyline rulez!!!
MikX
Ehh, hagyjuk...
Egyébként ha nem hiszed nézd meg a Skyline Story nevû dokumentumfilmet, utána beszélj, és ne vitatkozz...
Nem tom mért nem látod be, hogy többet tudok a Skylineokról mint te, mivel számomra ez a legjobb verda, és viszonylag sokat tudok róla nem nagyképûségbõl, biztos vannak akik tobbet tudnak, de te aki csak látott egy két videót, meg az NFS ekbe játszott vele, honnan tudnád mien?
De ne vedd ezt bántásnak, vagy hasonlónak, csak nem biztos, hogy te tudsz mindent mindenrõl...

Harly18
Amúgy szerintem sem olyan a VW, mint régen, de nekem most is bejönnek a mostani járgányok is, bár álmaimban még mindig egy 1300-as VW Bogár lebeg gyönyörû, gyári állapotban, minden tuning nélkül

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

DanielT
Érthetõ hát és mivel ebszolút nem erõlteted, így teljesen elfogadható 😊
Harly18
Szóval érthetõ mért védek minden olyan kocsit amin VW jel van, mégiscsak családtagok<#vigyor0>

Harly18
Zene füleimnek minden szavad<#vigyor>

DanielT
Nem adtad elõ vészesen, szóval én tuti nem könyveltelek el elvakult vicsorgó rajongónak 😄 Golf 1-2 maga a tökély volt a kategóriájában, a Bogár pedig legenda.
Harly18
Azért az gondolom kitûnt, hogy VW mániás vagyok?!
Fõleg a régi Bogarat favorizálom meg a Golf 2-t már vagy 15 éve<#ijedt>

Harly18
Okés csak néha elfelejtem<#wilting>

DanielT
Használd a válasz gombot amikor valakinek írsz.
Harly18
<#vigyor0>

DanielT
<#eljen>
Harly18
Megértettem, de ez egy fórum, ahol csak beszélgetünk szerintem, ezért nem kéne ennyire indulatosnak lenni

DanielT
Nem elvakultan gyûlölöm, de tény, hogy abszolút nem szimpatikus a márka. (az új 2 generáció)
Harly18
Én mindent értek "ember", jó hogy nem harapod le a fejemet<#vigyor0>

Joey_The_Man
nyilván minegyik skyline egy Ezno ferrari.. csak le vannak folytva szegények.. az utcai 1200Le-s autó érdekesen hangzik.. mind1 hagyjuk sztem..

Harly18
Akkor tnyleg elvakultan gyûlölheted a VW-ket. A szervízhálózatnál, pedig arra gondoltam, hogy már régren is ki volt építve egy széles körû hálózat, ami gondok esetén segített. De mindegy, hosszú...........
Tapasztalatból mondom, hogy volt már a családban Bogár, Golf 2, Golf 3 és semmi komoly problémánk nem volt velük, pedig már igencsak benne voltak a korban

MikX
ember, nem igaz, hogy nem érted meg, hogy ÉN nem érzném jól magam sem egy Passatban, fõleg nem egy Golfban!

MikX
én meg ara, hogy igen...
Akkor azt mivel magyarázod, hogy a Top Secret kiadott egy UTCAI verziót, ami 1200L e ha jól emlékszem? Biztos 10percenként szervizelik! Arról nem hallottál, hogy a 2500-3000ccm közötti soros 6 hengeres motorok a legmegbízhatóbbak? És a legtöbbet lehet kihozni belõle? Meg hogy a Skyline csak le ven folytva 270Le re? A folytás nélkül kb 400-450, de mind1, úgyis neked van igazad, megnyugodhatsz <#idiota>

DanielT
Leköpném magam egy új Passat-ban 😊 Épp ma mentem el egy mellett és mindene rendben van, belül is korrekt, szép, de nincs az az isten, hogy azt vegyek.

Szervízhálózata jó? Ez mit jelent? Sokan vannak?
Harly18
Nyugi, nem szoktam senkit megkövezni, igaz, hogy nincsen azí élen a VW a megbízhatósági statisztikák élén, viszont jó szervízhálózata van. De ne mondjátok, hogy nem terpeszkednétek szívesen egy új Passat-ban vagy egy Golf GTI-ben. Azért el kell ismerni, hogy nem rossz kocsik. És igaz, hogy régebben jobbak voltak a VW-k, de szerintem most sem kell szégyenkezniük

Joey_The_Man
Szerinted miért írtam a link fölé, h egy ritka példa?? Szvsz a Skyline megbízható és nagyon jó autó.. de nem az 1000Le-s szarrátuninglt verzió.. én arra írtam amiket írtam..

DanielT
Nem az eladási hanem a megbízhatósági statisztikákról beszélek. Egyébként csak itthon jó a Suzuki eladásban, semelyik más országban nem szerepel elsõ helyen.

MikX
Embere válogatja...
Nekem egy új Swiftem van, és sokkal szívesebben megyek vele, mint bármien "fauvéval", most kövezz meg!

Harly18
Mindegy, más a véleményünk és egyezzünk meg abban, hogy mindkettõnk állításában van igazság, nehogy már ezen veszekedjünk<#vigyor0>

Harly18
Ezzel csak arra céloztam, hogy nem feltétlenül jobb autó az ami az eladási statisztikán az elsõ helyen csücsül. pl.: Suzuki. Ne mondja nekem senki, hogy a Suzuki jobb lenne mint a VW és szívesebben venne magának az ember Suzukit, ha a kettõ közül tudna választani

MikX
de ha mondjuk kovácsolt dugattyúkat használsz, ami erõsen javasolt, akkor nem is igen cseszi szét annyi idõ alatt, de úgysem magyarázod meg neki, mert a szívómotor akkor is sokkal jobb, és kész 😄D

DanielT
Az benne az igazság, hogy a VW hosszú évek során megalapozta a hírét aminek manpság képtelen már megfelelni, illetve vannak akik jobban csinálják.
MikX
Jólvanakkor nagymester, higgy amit akarsz...

DanielT
Nem a turbó cseszi szét, hanem a hatalmas igénybevételt nem bírják az anyagok hosszú távon. Ez nem a turbó hibája, egyáltalán a turbónak köszönhetõ, hogy ilyen teljesítményre képes, ennek ára van.
Harly18
Igen ez a te véleményed és igazság is van benne, de azért a VW-ket szinte mindig a kategória egyik legjobb autójának mondják és ez nem lehet véletlen