Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
mondeonál is van 4 meg ötajtós, vay a skoda octavia, sedannak nézki, mégis ötajtós. Mondjuk ez a kupé biztos 2 ajtós (szélvdõ nélküli hátsó)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

CSOCSO
<#nezze>
I.C.ram
"amutymek magyarorszagon ezer eve minden ilyen autot 3 ajtosnak hivnak" Tévesen...
CSOCSO
? amerikaban csak 4 ajtosra mondjak hogy sedan.... amutymek magyarorszagon ezer eve minden ilyen autot 3 ajtosnak hivnak..
I.C.ram
Egyébként nekem bejön. Sokkal jobb, mint a mostani 3as.
I.C.ram
Én úgy tudom, hogy megállapodás szerint sedan egyáltalán nem lehet páratlan ajtós. Tehát vagy 4, vagy 2. Lehet, tévedek 😊
GregSB
Azoknál a kocsiknál, amiknél a hátsó szélvédõ együtt nyílik a csomagtartóval az + 1 ajtónak számít az elnevezéseknél. Nem én találtam ki, ez van 😊

Abban viszont igazad van, hogy ezen a képen nem látszik rendesen, szal lehet télleg 2 ajtós.

I.C.ram
vagy mi a lépfene annak a neve 😄
I.C.ram
1-es BMW meg a Kia Rodesia formatervvel vetekszik.
I.C.ram
Ez mitõl 3 ajtós? 😊

Max 2 😊
CSOCSO
ezek a kis lampak kisse alfasak.. de mit tudnek mondani??? tipikus bmw dizajntalansag
GregSB
Lencsevégre kapták az új háromajtós 3as BMW-t tesztelés közben. Tehát valszeg az M3 is hasonlóan fog kinézni:

Szerintem az 5ajtós elsõ lámpái szebbek :/

Egyéb: háromajtós 1es BMW

desigo
thx
Falconer
Vigyázat! Csak olcsó enyvvel megerõsítve. (Több nem volt a gazadaságos tarifáinkban. Most bérelheti a XY weblapon)
Az értelmezést már ne kérjétek 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Adi
te biztos tudod!😛

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Punker
lol 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

GregSB
Ehh ez fake 😊 Ez az Opel Insignia concept, csak ráírták a hátuljára hogy Wartburg 😊)

GregSB
Az igen.

Jól látom, hogy ez az Opel Signum padlólemeze? <#fejvakaras>

desigo
az igen
mi most adtuk el a miénket 5000 forintért😊
robotnyk
😮OO
Punker
feltámad?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
Azért valljuk be õszintén, te sem vagy a helyzet magaslatán 😄
Adi
Amúgy CSocso nem tudod mijezz a zene alatta!😄
Na ez egy kemény bimmer!😊
bmw

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

DJ Bee18
az szép, mondjuk nem hiszem, hogy szériaautó, vagy a kerekei, a tengelyek elbirnák vajon? Mondjuk eleve a gumikhoz van rögzitve, azok meg fõlegnem birnák 😄DDDD

fifi
"tscüüü"
???

<#conf>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Adi
jaj Csocso!
TE már magyarul is alig tudsz néha beszélni, nem, h németül!
Maradjál meg a USA angolodnál!
(tscüüü.... amerikai majom)<#mf2><#mf2><#beka3><#vigyor2><#eplus2><#puszis>

CSOCSO
nem igazan ertem.. az elso monda hogy vigyazat.. olcso ragasztoval???

az alatta levo meg valami nincs benne a sajat favorialt tarifank???? i versteche nicht!!😞((
desigo
mi van mögé írva?
CSOCSO
en semmit nem valtoztatnek rajta!! ez igy 10 pont ahogy van.. mi a baj a motorral??? az hogy nem soros 6???vagy mi??? a 350 z motorja nagyon is jo!!! eleg rugalmas a tuningra is.. mi a baj vele?
CSOCSO
van angol musor ahol szuperkocsikat tesztelnek.. a neve top gear...
a racingflix.com rol lehet hogy tudsz toltogetni.. de 5 dodoert annyit toltesz amennyit akarsz nomeg ahogy birod...szvsz 96 topgear reszt meger 5 dodo.. vagy 7? nem mindegy... a lenyeg hogy a musor vezeto Jeremy aki mar 20 eve nyomja az ipart... kocsikat tesztel... es tesztelt is eszmeletlen sokat.. talan minden fontosabb kocsit!
az o velemenye hogy uber az auto.. fele ennyi maniert... ertelmesebben iranyithato kocsi mint a mclaren regi szuperautoja.. mint az f1!!!!
es megy is mint az atom.... luxuskupe???? a szupersport autokhoz kepest annyi a kulonbseg hogy van benne legkondi es tempomat... ennyi... ezek olyan dolgok hogy igenis legyenek egy autoban!!! hogy minek?? hidd el... en tudom mire jo a legkodni.... miami bicsen araszolva... hidd el..sokkal kellemesebb legkodniban ulve mint izzadni a fel millas autodban...
tempomat?.... nemhiszem hogy olyan dolog lenne amit ki kellett volna hagyni hogy sulyt vagy akarmi mast sporoljanak.. nincs ulesfutes?😄 LOL.. olyan ulesbe?
azok a nemetek dickheadek!
a legtobb szupersport kocsi kozepmotoros.... igy ugy hangolva, f1 valto de legalabb kezi valto.. es valahogy az SLR megis elveri oket a tesztpalyan!!! legyen az zonda, koenigsegg vagy murcielago.......... szal no comment!!!!!!

SLR be egyetlen belekotni valo dolog van... marmint ami a belso reszt illeti ami szerintem uberzsirul nez ki..sooot a lambokhoz kepest az slr uberszpe belulrol...szal az egyetlen dolog az az hogy van muanyag a kozepkonzolon..... hm....tiszta ciki!!!!
<#mf1>

ha ilyen autot veszek es ez nem tetszik akkor szolok a mercedes benznek oszt kicserelik titaniumra vagy akarmire...
desigo
A lap nem jeleníthetõ meg
zico87
Kutyát nem érdekel hogy mit csinálsz,ha nincs akkor ne szólj !!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Sland
óóó máj fákin gád

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DanielT
LOÁL! Persze, hogy van. Minden nap megeszek egyet bepanírozva és lehajtok rá egy vödör hurkazsírt.
zico87
Hy valakinek van Megane 2 Grandtour 1.5 dci magyar kézikönyve ?vagy tud ahonnan le tudom szedni ! THX

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

I.C.ram
Unokatesóm akar venni egy 530 XD-t. elöbb elírtam, nem 330Xd, hanem 530XD.
DanielT
A motor és a futómû tudásához kétség sem fér.
A hajtástechinkája is jobb mint a Merci 4matic vagy az Audi Quattro.

😊
DJ Bee18
Jó autó, megéri, stb?

Tán venni akarsz? 😄DD

DJ Bee18
de te elfogult vagy <#nyes><#nyes><#nyes>

DanielT
Legjobb ami valaha készült 😊 Egy M optikával feketében maga a csoda!
MikX
A hátulja tényleg nagyon szép, de én a fronton változtatnék egy kicsit, meg nem tom mien motor lesz benne, azt halottam ,hogy a 350Z átalakított és turbós változata lesz benne! Ez mondjuk nem lenne jó semmiképpen sem, elvesztené igazi Skyline mivoltját!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
OK, de én meg azért írtam ,hogy érdekes lenne, mert középmotoros, szal a légbeömlõk max a csomagtartóba mennének 😄
De igazad van...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Most néztem a DSF en vannak ismétlések, és volt ennek a tesztje, és lefikázták elég keményen a dojcsok! A belsõtér minõségét firtatták, meg hogy egy csomó dolog nincs benne luxuskupé lévén(pl nincs ülésfûtés,stb.), ja meg a "turbinalapát" design-ú felni feláras! egyik ismerõsöm fordította, én egy szót sem értek (utálom) a német nyelvet... (miért nincs angolul?). De amúgy tényleg egész jól néz ki!

I.C.ram
530 XD-rõl tudtok valami véleményt? Jó autó, megéri, stb?
DanielT
Én már többet láttam, egy mellett minden nap elmegyek. Én csak megnézem minden alkalommal, elismerõen csettintek a Honda bátorságán, hogy ilyet ki mertek hozni végleges designként, de magamnak nem kellene. Nem tudok vele azonosulni.
[Walaki]D`Lair
Jaj én is láttam egyet, szembe jött én meg aszittem elsírom magam olyan gyönyörû

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Bee18
<#eljen>

GregSB
Nem messze a házunktól parkol itt egy új Civic. Mostmár jobban szemügyre tudtam venni mint a múltkor, amikor gyorsan elhúzott mellettem egy másik. Igazából kevés olyan autó van, ami képen és élõben is elsõre tetszik. A Civic az ilyen 😊

DanielT
Várjuk meg az új M3-ast és azt rakjuk korrekten az S4-es mellé 😊