Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Szóval az egész csak kamu volt? 😞

engem komolyan érdekel a csomagtartókapacitása! 😄
[Walaki]D`Lair
lemértem....😄😄😄😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Ha egyszerre ég ki az jó jel 😊 Azt jelenti, hogy jól van bekötve 😊
I.C.ram
Hol találtad?

Az egész sok! Thalianak volt 400 liter, ha jól tudom.
[Walaki]D`Lair
375

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

RelakSfromhome
Basszus, ma H7-es izzót hajkurásztam
EGYSZERRE égett ki mindkét oldal. Ha más mondja nekem, kiröhögöm, hogy ilyen nem létezik...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

I.C.ram
Valaki tudja, hogy egy MkIII-as Ford Caprinak hány literes a csomagtartója?
[Walaki]D`Lair
Majd megnézem, de fogod, veszel egyet és lefúrod magadnak...

MikX
Egyik ismerõsöm is tud 110-est, csak az nem ólmozatlan...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Pár éve chatelgettem egy kint élõ ismerõssel, õ komolyabb gond nélkül jutott hozzá 105-110-es benzinhez a Corvette-jéhez.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Punker
és erre büszke vagy? szánalmas.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
Tudtommal a Vectra eléggé hájas autó, nem hinném, hogy 10 alatt lenne, sõt kizárnám. 12-re gondolok
bertino
nemtudom, azért ez nem csak tippelgetésektõl függ, hanem hogy milyen azaz ótó o_O

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
és mennyi ha komolyan nyomja neki?
bertino
jolvan, legyen 12 liter, de ne vedd el a kedvét a vásárlástól xD
csak tippeltem 😊

CSOCSO
amerikai kutakon a 93 as a legjobb..a kozepes a 89 es a legszarabb a 87....

ha meg verseny benya akkor a 99es az keves...
A 99-es messzire van a legjobbtól, csak magyar viszonylatban kútról tankolva számít a legjobbnak.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

DJ Bee18
de sztem óvatos járatás mellett ki lehetne jönni vele 7-9 literbõl/100km

Nagyon óvatosnak kell ahhoz lenni 😄DDD, 7 liter? <#conf><#conf><#csodalk> Egy mai 2,0 dízel kajál annyit 😊 (persze nem a legóvatosabban 😄) De akkor minek a V6??? 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

MikX
Hát leginkább 99-essel sztem...
Gondolom hogy a legjobbal próbálják ki...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

CSOCSO
vajhon az adatok a szupersportkocsik oldalan milyen benzinnel lettek merve???
egy supra is komolyabb erot bir leadni c16 al mint 93 assal😄
desigo
Azért,hogy legyen mit mutogatni az MTV-n.
GregSB
Nem is okoz gondot nekik versenyüzemanyagot beszerzése SZVSZ 😄

CSOCSO
mert azok putak😄
MikX
Mégis minden rappernek van 😄

CSOCSO
amcsiban vetek sport autot venni...
ha nem talalsz ismerost aki racing benyat ad...akkor tankolhatod a fasza 93 ast.. LOL... egy ferrariba???
MikX
Naja, de amcsi...

Szevasztok! Egyszer már kértem tanácsokat használt autó vásárlásával kapcsolatban, most újra ezügyben írok 😊 A következõ két autóról kérném a véleményeteket: Citroen Ax 1.1 TRE Citroen AX 1.1
Miben különbözik a TRE a simától? És további vélemények, esetleg tapasztalatok is érdekelnének ezekkel az autókkal kapcsolatban. Kösz mindenkinek!

CSOCSO
realis? a ferrarival, lamboval elmesz 1-200 km et.. ezzel meg 50 et...
RelakSfromhome
Én meg vezettem fõnököm superB-jét. Nem estem hanyatt tõle. Sztem egy oktavia sokkal jobb, ha elöl ül az ember. Ha viszont hátul 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

MikX
Annak ellenére., hogy a design nem mai már, ugye...

I.C.ram
Messze a legkarakterisztikusabb kocsi volt, és a maga 40milliójával viszonylag olcsó is volt a kategóriában.
MikX
De ez reális, sõt aki megveszi, az biztos nem spórol a benzinre...

CSOCSO
hathja😞

szep..sooot gyonyoru sport kocsi volt.. arkategoriajaban az egyik legjobb... igaz hogy a legehesebb is.
I.C.ram
Neeeeemmmmááááááááááááááá!!! Már kezdtem gyûjtögetni rá 😞 KEdvenc szupersportkocsim 😞
CSOCSO
"Búcsúzik a Ford GT
A nehéz idõk egyik elsõ áldozata a Ford szupersportkocsija."
bertino
egyébként a tulajt nem kérdezed meg errõl ?

bertino
V6 és 2.5 liter... nem egy alsókategóriás az biztos 😊
de sztem óvatos járatás mellett ki lehetne jönni vele 7-9 literbõl/100km

SZERINTEM

zico87
Hy itt mi a vélemény a Fiat Panda 1.3 Multijetrõl érdekelne akinek ez van ossza már meg a tapasztalatait !THX

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

kz
Mélyentisztelt hozzáértõk!
Felmerült, hogy lecserélem a jó öreg Astrát egy Vectrára.
Minden stimmel, kalkuláltam, biztosítást, átírást mindent. Illetve egy dolgot nem tudok és ebben kérnék segítséget.
Szóval, mennyit eszik óvatos használat mellett egy 2.5l -es V6-os motor? 94-es, óra szerint 130.000km, ami az utastér alapján akár igaz is lehet. Nos?
<#help>

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Hol, milyen boltban? És mi a hivatalos neve? Kivel lehet felszereltetni?
I.C.ram
Amit én láttam azon semmise volt. Tök koszos volt, és fekete.
Kit--Kat
Ez tuti bemutató volt, ott díszelgett a szalon neve címe stb az oldalán vagy hol, erre már nem emlékszem. Ja és gyönyörû New Orleans kék színe volt, ha még nem említettem volna😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

[Walaki]D`Lair
Be igen, mi is vettünk ilyet...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Szasztok!

Talán ez a legmegfelelõbb topik, ahol kérdezhetek. Mit lehet abban az esetben tenni, ha a garázsom elé rendszeresen odaállnak (kicsivel odébb van a parkoló), és emiatt minden második nap nem lehet beállni a garázsba? Parkolókban szokott lenni amolyan lehajtható, kulccsal nyitható kar. Ilyesmit lehetne-e oda tetetni, vagy engedélyeztetni kell az ilyet? Hol lehet beszerezni, ha magánszemély egyáltalán beszerezhet ilyet...?
ChevyG work
tegnap ültem egy superb-be. hát azta K...!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

desigo
<#nevetes1><#nevetes1>
CSOCSO
en egyetse😄
desigo
én eddig össz 3-at láttam...
CSOCSO
hja.. vegulis szepnek szep...
I.C.ram
ilyen sok?