Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
Már megint? 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
"Köszi, nekem jöhet a BMW, nem a trágyában autózom az erdõben, az összekerékhajtás a limuzinban arra kell, hogy télen is fel tudjak menni a Budai villámba 😄DD"

Hát igen, ha kihozzák a 7-esben is a 4 kerekest, akkor a Mercinek valamit csinálnia kell... 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

I.C.ram
Hát biztos szûkösen, mert eleve 2+2 személyes Nem teljesértékû 4, nem 5 😊
desigo
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
[Walaki]D`Lair
Nekem az a DB9 kéne 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄😄😄😄😄:😄😄😄😄:😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄:

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Bee18
mondjuk kíváncsi lennék, hogy lehet elférni hátul 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

I.C.ram
<#vigyor3>
CSOCSO
tudom tudom. megbeszeltuk mar hogy ha a ferrari az etterem akkor a supra a gyorskajalda.. csak a baj hogy akkot ti meg a kukabol zabaltok... tehat a gyorskajalda ebbol a helyzetbol fejedelmi szamodra
Punker
Aston Martin Rapide

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kit--Kat
Szerintem ez így szép ahogy 0,5ezres fordulaton kerreg a motor😄D

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bertino
<#szomoru1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Bee18
ilyenkor nem segít a sok csillag, de semmi sem...

JGTC
jájj, egyszer sajna láttam ilyet élõben is <#rinya>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DanielT
A lelküknek nem volt akadály, a testük ott maradt. <#sir>
desigo
Durva nagyon!

De vajon,hogy szálltak ki?<#shakehead>
GregSB
Hogyan tûntessük el egy kocsi kétharmadát gyorsan?

desigo
De ezzel már nem😊))
DanielT
DanielT
Köszönöm! <#wilting>
I.C.ram
Ezzel mehetsz, engedélyezem!
DanielT
Legyen má' valami értelmes is 😊 (Ezt vajon mire kell használni? Épp számolgattam, hogy megrendelek egyet, de rohadtul elbizonytalanodtam, hogy vajon mehetek -e vele bevásárolni...)

BMW Alpina D3 (1995ccm - 200LE Diesel)

I.C.ram
Valaki azon akad meg, hogy nem írja oda, hogy "szerintem", én meg azon, ha mindenféle baromságokat állítanak rólam. 😊
DJ Bee18
de olyan fontos dolgokon tudsz megakadni 😄DDD

I.C.ram
Köszi, hogy te megmondod, hogy mi lesz, hogy lesz.

Megint az értlenkedés ellenõrzõponthoz érkeztél. Mibõl gondolod, hogy irígykedésbõl mondom? Csak annak lehet véleménye, akinek Enzoja van? Ez az örök mánia, hogy akinek nem tetszik egy dollármilliomos viselkedése az biztos irígy meg munkásosztálybeli, meg panelproli, meg tudom is én mi. Ez nagy divat errefelé.
KapuBen
játékautók + safety car?<#idiota>

LAMBORGHINI THE BEST CAR

GregSB
Pontosan.

+ még szerintem ha csak olyan emberek vennének ilyen kocsikat, akik havonta többször, rendszeresen kiviszik a versenypályára a gépet akkor a ferrari már rég tönkre ment volna.

DJ Bee18
épp ezért mondom, akik ilyet vesznek úgy õrzik, és kímélik, hogy nehogy valami baja legyen, épp ezért mert nem egy kókányolt vas. Max ár ezer km-t tesznek bele. A legtöbbjük nem is nagyon tud jól vezetni, csak pénzük van, és gyûjtik. Mert egy fiatal autóõrültnek nemigen van erre pénze. Épp ezért felesleges ésszerûséget keresni abban, hogy mire használják. Meg se hajtják õket, csak tudod a gazdagok egymásnak szeretnek eldicsekedni. Hidd el egész más világ, és ebben a világban ez csak az apróbb furcsaságok között van, hogy városban mennek Enzoval.

DJ Bee18
Lehet hogy végül kiderülne, hogy õ a városi ficsúr 😄DD, két kör alatt kapna egyet 😄D

GregSB

Lteebee
"Ha lenne ilyenem, az lenne a minimum, hogy havonta egyszer mondjuk kimegyek a pályára összemérni a tudásom a többi ficsúrral"

😄

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Ams
ott a pont...

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

DanielT
Nos, személyszerint azt gondolom, hogy a büdös életben nem kell ezen gondolkoznod, mert soha nem lesz még csak hasonló autód sem, úgyhogy megmaradhatsz annál, hogy megmondod itt a fórumon, hogy mit és hogyan kellene csinálni ezekkel a kocsikkal olyanoknak akinek van.

Mindezt az eddigi hozzásólásaidból gondolom, hogy nagyon messze állsz minden viszonylatban attól, hogy ilyen kocsid legyen. Az örök fanyalgók elégedetlenek irígykedõk soha nem viszik ennyire.

Persze lehet, hogy 100% ig tévedek, csak a véleményem mondtam el.
I.C.ram
Najó ez már a "mi van ha" kategória 😊 Én, személyszerint városba biztos nem jönnék be ilyen autóval, mégha a hónap 29 napjában is versenypályákra járok vele.
Lteebee
És ha havonta ötször pályán tolja vele?
Lehet, hogy havonta egyszer jön be vele a városba.
Vagy német autóval jár amúgy, csak az meglepõ módon épp beszart és szervizben van, ezért addig a sportkocsit használja városra is.

I.C.ram
<#szomoru1>
I.C.ram
Najó ez azért nem egy "illegalparty", "sztrítrécinges" kokányolt autó, hanem az egyik legizmosabb (szuper)sportautó. Hát igen nem is igazán értem azokat, akik városi kocsinak vesznek egy ilyet. Ha lenne ilyenem, az lenne a minimum, hogy havonta egyszer mondjuk kimegyek a pályára összemérni a tudásom a többi ficsúrral 😄 Ezt az autót nem erre tervezték. Gyakorlatilag a több éves mérnöki munkát nézik ezzel szarba 😄 De mondom, nem nagyon izgat, hogy mire használják, én biztos nem kocsikáznék vele a városban, de ha neki erre van igénye, hát tessék.
DanielT
Valaki megint széllel szemben pisál 😄
Lteebee
Valszeg arra gondol, hogy ha van egy Ferrarid, azzal nem mehetsz be a városba, mert ott lassan kell menned.

DJ Bee18
ennyi erõvel bármilyen sportautóval égõ bemenni a városba?? Meg a szemétmegpakoláshoz képest olyan nagy bûn a városban 20-al menés? Meg köztudott, hogy az ilyen szupersportautókat szinte csak erre használják, nem hiába szokott bennük lenni csak 1-2 ezer km. Nem nagyon szokták a versenypályán hajkurászni a tizedmásodperceket.

I.C.ram
Egy kombi arra való, hogy megpakolják. Kurvára nem ugyanaz a két eset szerintem. Ez inkább olyna, minta forma 1-es motorcsónakokkal mennék horgászni a Balatonra. Tõlem azt csinál amit akar, de ez kicsit a márka megalázása is szerintem. Látszik az egészen hogy csak mutogatni akarja, mert nem hinném, hogy hú de nagy élvezet lenne egy enzoval 20-szal tötyörögni a sok SUV között, br még nem próbáltam ki, lehet, hogy baromi jó érzés 😄
Dichter
Miért törvényszerû, hogy egy olyan autóval, amivel képes az óránkénti 290km-re, azzal nem lehet lassan menni? Lehet gáz, de ha nekem lenne egy ilyen Enzom, nem mennék vele többel városban, mint az Opel Corsánkkal. Max gyorsabban érném el azt a sebességet.

DJ Bee18
Viszont egy ferrari enzoval 20szal mászkálni a belvárosban, ez szerinted normális?

Nem rohadtul mindegy? Egyik ismerõsömmel az új Passat kombiját pakoltuk tele szemeteszsákkal, és vittük el a szeméttelepre, ahol patkányok rohangáltak. És?? Nem érzem magam bármivel is hülyébbnek, csak a mellettünk álló trabantos nézett hülyének... 😄D

DJ Bee18
ezaz, a BMW-vel akkor minden sarkon driftelni kell, és mindig tovignyomni a gázt?? 😄DD
Mellesleg ez, hogy belekötnek abba, hogy mit csináljon valaki a kocsijával, az irigység legelsõ jele...

I.C.ram
Miért törölték a hozzászólásomat?

Kcsakaringózol folyamatosan az értetlenség, és a szar poénok közt.
desigo
Ne veszekedjetek!

Mi az,hogy "arra szánták" ???
Ne mondják már meg nekem,hogy mire használjam a saját kocsim!
Ha akarok akkor épp tüzifát viszek vele!
DanielT
Ó persze 😄 Én annyira hülye vagyok 😄D Nem tudom felfogni hihetetlenül magasröptû gondlatmeneted, fondorlatos szókavalkádod, tankönybe illõ mondatszerkesztésed által közölt redkívüli tartalommal bíró mondanivalódat.

Szerintem én szánalmasabb vagyok még az Enzósnál is.
I.C.ram
Megint nem sikerült felfogni a mondat értelmét, de ezen már meg sem lepõdöm.
DanielT
Szánalmas, hogy Enzoval megy bevásárolni és nem Rolls-Royce-al.
Ennél viccesebbet nem tudnék mondani.
I.C.ram
Jó elég lesz mára szerintem.. Megint csak egy alkalom, hogy belémköss.

Kezdjük ott, hogy van millió más hasonló kaliberû autó, amivel városba lehet járni. pl mint azt láthattuk is az új rolls royce, azzal is lehet mutogatni, hogy húúdegazdag vagyok. Viszont egy ferrari enzoval 20szal mászkálni a belvárosban, ez szerinted normális? Nem hinném, hogy arra szánták ezt az autót, hogy a városban mászkáljon vele.

Jó mindegy hagyjuk, erre majd úgyis mondasz valami rendkívül vicces kis mondatot, ahogy szoktad.