Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát igen, ha kihozzák a 7-esben is a 4 kerekest, akkor a Mercinek valamit csinálnia kell... 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
BMW Alpina D3 (1995ccm - 200LE Diesel)

Megint az értlenkedés ellenõrzõponthoz érkeztél. Mibõl gondolod, hogy irígykedésbõl mondom? Csak annak lehet véleménye, akinek Enzoja van? Ez az örök mánia, hogy akinek nem tetszik egy dollármilliomos viselkedése az biztos irígy meg munkásosztálybeli, meg panelproli, meg tudom is én mi. Ez nagy divat errefelé.
+ még szerintem ha csak olyan emberek vennének ilyen kocsikat, akik havonta többször, rendszeresen kiviszik a versenypályára a gépet akkor a ferrari már rég tönkre ment volna.
😄
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Mindezt az eddigi hozzásólásaidból gondolom, hogy nagyon messze állsz minden viszonylatban attól, hogy ilyen kocsid legyen. Az örök fanyalgók elégedetlenek irígykedõk soha nem viszik ennyire.
Persze lehet, hogy 100% ig tévedek, csak a véleményem mondtam el.
Lehet, hogy havonta egyszer jön be vele a városba.
Vagy német autóval jár amúgy, csak az meglepõ módon épp beszart és szervizben van, ezért addig a sportkocsit használja városra is.
Nem rohadtul mindegy? Egyik ismerõsömmel az új Passat kombiját pakoltuk tele szemeteszsákkal, és vittük el a szeméttelepre, ahol patkányok rohangáltak. És?? Nem érzem magam bármivel is hülyébbnek, csak a mellettünk álló trabantos nézett hülyének... 😄D
Mellesleg ez, hogy belekötnek abba, hogy mit csináljon valaki a kocsijával, az irigység legelsõ jele...
Kcsakaringózol folyamatosan az értetlenség, és a szar poénok közt.
Mi az,hogy "arra szánták" ???
Ne mondják már meg nekem,hogy mire használjam a saját kocsim!
Ha akarok akkor épp tüzifát viszek vele!
Szerintem én szánalmasabb vagyok még az Enzósnál is.
Ennél viccesebbet nem tudnék mondani.
Kezdjük ott, hogy van millió más hasonló kaliberû autó, amivel városba lehet járni. pl mint azt láthattuk is az új rolls royce, azzal is lehet mutogatni, hogy húúdegazdag vagyok. Viszont egy ferrari enzoval 20szal mászkálni a belvárosban, ez szerinted normális? Nem hinném, hogy arra szánták ezt az autót, hogy a városban mászkáljon vele.
Jó mindegy hagyjuk, erre majd úgyis mondasz valami rendkívül vicces kis mondatot, ahogy szoktad.